valovilagnal sztem ugyse lesz jobb
Elmarad az idei Megasztár
2011. augusztus 19. 08:18
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Hát ez eleg sz*r ... :/ már csak az X-Faktor marad es amugyis mar megint koppintanak az RTL-tol mert ujabb valosagshowok lesznek .... hurrááá eddig se volt eleg ....amugy a
de azert azokat is sajnalom akik jelentkeztek biztos lett volna koztuk par jo enekes/no
2011. augusztus 19. 08:21
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
ne már a barátnőm is jelentkezett és tényleg eszméletlen jó hangja van :// és miért pont valóság show-k utálom az összeset kivétel a liz de áááá ://
2011. augusztus 19. 08:25
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Most örüljek, vagy sem? A valóságshow-k elég gázak, ez is az (lenne) úgyhogy inkább be se kapcsolom a TV-t
(nem bírnám ki, csak hát nem a magyar kereskedelmi csatornákat kell nézni...
)
2011. augusztus 19. 08:31
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
Én szerettem... és mondjuk jobban örülnék a megasztárnak mint a valóvilágnak... több értelme van.
2011. augusztus 19. 08:39
hát ez k**rva gáz a tv2 részéről. bár úgyis megbukott volna a megasztár, de azért ennél szánalmasabb dolgot én még nem hallottam egy csatornáról. nagyba reklámozzák a begaszart erre mégsem fog megrendezésre kerülni. azért ez szerintem nagyon rossz lépés volt. eddig sem néztem sokszor a tv2-t de ezután még ennyitre sem fogom. meghátráltak a feladattól? -.-"
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. augusztus 19. 08:44
Hála az égnek! De az a Jóban-rosszban is mi a francnak, tipikus Barátok Közt, már csak nyújtják, és dög unalom az egész
Egy értelmes műsort nem tudnak adni. A kábeltv-t már csak az internet miatt fizetem
, mert nézni egyáltalán nem nézem.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.