Elmarad az idei Megasztár
2011. augusztus 19. 00:44
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
Nem bánom már tavaly sem néztem nem voltak olyan jók a hangjuk sem meg a nagy része nem is magyar származású volt (így sem magyar nyerte meg) ezeket az x-faktorba max a középdöntőig engedték volna xd!!!
2011. augusztus 19. 00:49
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.08.19. 00:39)
Csak akkor, ha nem lehet lapjuk a valóságshowban feltűnő tehetségtelen senkiknek.
Egyébként én örülök a hírnek. Idén megússzuk a megcsinált sztárok dömpingjét a TV2 részéről, akik amúgy is eltűnnek a süllyesztőben, de hogy véletlenül se örüljünk kapunk helyettük jó sok celebet, akik hónapokig az újságok címlapjára küzdik majd magukat egy-egy botrányukkal. Nem nagy az érdemi változás... Sőt színvonalcsökkenés, ha egyáltalán van még hova csökkennie.
Egyébként én örülök a hírnek. Idén megússzuk a megcsinált sztárok dömpingjét a TV2 részéről, akik amúgy is eltűnnek a süllyesztőben, de hogy véletlenül se örüljünk kapunk helyettük jó sok celebet, akik hónapokig az újságok címlapjára küzdik majd magukat egy-egy botrányukkal. Nem nagy az érdemi változás... Sőt színvonalcsökkenés, ha egyáltalán van még hova csökkennie.
Idézet (Glamster @ 2011.08.19. 00:40)
Nem örülnék a helyedben
A valóságshow sztároknak is dukál adatlap

Idézet (Gajcsi @ 2011.08.19. 00:42)
Hohó, ne igyál előre a medve bőrére, mert nemsokára jön az X-Faktor második évada, nomeg az új hiper-szuper valóságshowk.

Még van egy kevés idő a műsorok indulásáig, addig segítsetek kitalálni, hogyan kerüljenek le a képernyőről amíg nem késő ...
2011. augusztus 19. 00:51
Nocsak-nocsak végre valami jó hír.
Egy legendával kevesebb, vagy mi a szlogenjük?
2011. augusztus 19. 01:10
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ez a megasztár, xfucktor, csillag születik mind hülyeség és pénzlehúzás. vannak tehetségek, azoknak minek kell versenyezni? -.-' hogy ki a jobb? úgysem az nyer aki megérdemli, hanem aki szimpatikusabb. élő példa, mikor pl. janicsák veca kiesett, király l norbi pedig bent volt. ott az egész xfucktor a szememben lejáratta magát
2011. augusztus 19. 03:18
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Végre megint alakítottak a műsorukon, legalább már őket se fogom nézni. Az ilyen realityket meghagyom azoknak, akiknek az értelmi szintje azon a szinten ragadt! Amúgy meg az összes megagigaszar 1 nagy átverés előre megírt forgatókönyvvel
2011. augusztus 19. 04:20
azttaaaa.... -.- komolyan. most szerencsétlenek akik továjutottak az első válogatón most azé.... áhhh.... -.-
2011. augusztus 19. 04:21
jó nem vagyok oda a megasztárért de ez akkor is lehozott...
2011. augusztus 19. 06:42
Hm...nyitottak az új dolgokra!? Akkor mégis miért kellett hírdetni a megasztárt!? És miért kellett becsődíteni azt a sok embert a válogatásra!? Bár, lehet nem is baj. Én mindig néztem a megasztárt, de egy kicsit már nekem is kezdett sok lenni, hogy keresik "az egyetlen legendát". Szóval annak ellenére, hogy nekem is kezdett egy kicsit unalmassá válni, mégis sokkal szívesebben nézném, mint valami új, idióta, primitív, gagyi valóságshow-t...
2011. augusztus 19. 07:13
Ez durva! Akkor az a sok "tehetség" feleslegesen jelentkezett. Hmm!
2011. augusztus 19. 07:13
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szemét-szemét, egyiket sem fogom nézni, úgyhogy mindegy is. 
A csatorna egyébként inkább arra koncentrálhatna, hogy ne a gagyit közvetítse, hanem esetleg TELJESEN VÉLETLENÜL valami értéket is közvetítsen. De az már nem megy nekik... Ezért is nézek sokkal szívesebben Discoveryt, Animal Planetet és NatGeót.
A csatorna egyébként inkább arra koncentrálhatna, hogy ne a gagyit közvetítse, hanem esetleg TELJESEN VÉLETLENÜL valami értéket is közvetítsen. De az már nem megy nekik... Ezért is nézek sokkal szívesebben Discoveryt, Animal Planetet és NatGeót.
2011. augusztus 19. 07:33
ezt nem tudták volna az elött közölni, mielőtt elindítják a válogatást? és aki komolyan gondolta az egészet, annak akkor egy álma törik össze. szeretem a tv2-t, de ez nagy bunkóság és bénaság volt tőlük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: