Elmarad az idei Megasztár
2011. augusztus 23. 15:00
Nekem mindegy... bár mondjuk az elején jókat lehet nevetni, mert sajnos mindenféle hülyéket is beválogatnak.
2011. augusztus 24. 10:43
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
háth az X-faktor tényleg sokkal de sokkkal jobb a vv az egy ku**a nagy baromság....nem olyan nagy baj ha nem lesz..úgyis csak azokon a béna jelentkezőkön szoktunk nekevtni akiknek semmi hangjuk és mégis jelentkeznek és felvannak háborodva hogy miért estek ki..xD
2011. augusztus 24. 10:55
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Szerintem is afő oka az X Faktor lehet, ami azért sokkal színvonalasabb műsor, és sokkal magasabban van a mérce, ennek következtében sokkal-de sokkal tehetségesebb és ügyesebb versenyzők kerülnek be a köztudatba.
A Megasztárról csak annyit, hogy szerintem az 5 széria győztesei közül csak Vera,Caramel és Magdi ér valamit!
A Megasztárról csak annyit, hogy szerintem az 5 széria győztesei közül csak Vera,Caramel és Magdi ér valamit!
2011. augusztus 24. 11:34
Nem tudok szomorú lenni,Friderikusz amúgy is utálom és sosem az nyer akinek kéne...mondok pár példát:amikor Király Viktor és Fekete Dávid versenyzett Viktor nyert mert ott tele vannak lóvéval...most pedig a tini kedvenc Tolvai Reni...itt mindig a pénz dönt,nem a tehetség...
2011. augusztus 24. 11:53
Idézet (Porcicca @ 2011.08.23. 15:00)
Nekem mindegy... bár mondjuk az elején jókat lehet nevetni, mert sajnos mindenféle hülyéket is beválogatnak. 
Nem válogatják be őket, szerencsére.
Bár mondjuk, azt sem igazán tudom, hogy azok az emberek hol élnek, vagy mit éreznek, vagy ki mondja nekik, hogy 'tök jó a hangod, szerintem jelentkezned kéne', de tuti, hogy elfogultak, mert tavaly is az volt, hogy a tehetségtelen emberek, akik tényleg abszolút semmit nem tudtak, voltak a legjobban elkeseredve és felháborodva, hogy a hozzá értő emberek azt mondták, 'bocs, de nem', pedig igazuk van/volt.
2011. augusztus 24. 12:12
|
|
iam.krisszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 148897 offline
|
Nem igazán bánom. Így is eléggé untam az 5. szériát is...
2011. augusztus 24. 13:21
|
|
Becksyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 130663 offline
|
Nem bánom, sőt örülök neki. Amúgy is csak jövőre kéne lennie, de mivel lesz x faktor a tv2nek muszáj tartani a nézettséget így előre hozták. MErt ugye 2 évenként szokott lenni.
Egyedül csak a sok embert sajnálom (mámrint akiken nem csak röhögnék mert a fele ilyen) akikjelentkeztek. Ez van
Egyedül csak a sok embert sajnálom (mámrint akiken nem csak röhögnék mert a fele ilyen) akikjelentkeztek. Ez van
2011. augusztus 24. 15:07
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Amúgy is az XFaktor népszerűbb lesz!!!
2011. augusztus 24. 15:27
Minden műsor rossz lesz egyszer; ide csak olyanok jelentkeznek, akik le szeretnék magukat égetni; vagy van hangjuk; bár az kevés embernek van (mármint aki oda jelentkezik).
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: