Szeptemberben jön Gaga és Cher duettje
2011. augusztus 18. 22:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Érdekes, hogy Cher lemezén lesz a dal. Ő dolgozik az aktuális lemezén. Mégis Gaga és Cher duettként szerepel a cikkben. kicsit nagy az elfogultság, nemdebár? Talán Cher és Gaga duettje lesz, nem pedig fordítva, ha már az ő lemezére készül.
2011. augusztus 18. 22:15
_ToTo_ GaGa írta és énekelte fel először a dalt,lentebb már belinkeltem a demo verziót,ezen a dalon GaGa dolgozott,nem elfogultság
2011. augusztus 18. 22:27
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (JUDAS @ 2011.08.18. 22:15)
_ToTo_ GaGa írta és énekelte fel először a dalt,lentebb már belinkeltem a demo verziót,ezen a dalon GaGa dolgozott,nem elfogultság
Ezt én értem, csak semmi köze a dologhoz. A lemezen és a klipben (ha lesz) sem úgy lesz feltünteve, hogy Lady Gaga and Cher vagy Lady Gaga feat Cher, hanem fordítva, mert Cher lemezén fog helyet kapni a dal. Ennyi, nem kell túlspilázni, hogy ki írta meg ki nem. Volt egy U2 dal amit elénekelt anno a The Corrs zenekar is, ráadásul Bonoval együtt és ott sem úgy tüntettek fel a lemezen, a klipben és a listákon, hogy Bono and The Corrs, hanem fordítva. Mindig az előadó kerül előre és utána aki meghívott vagy társelőadó az albumon.
2011. augusztus 18. 23:32
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Chert mondjuk jobban szeretem, mint Gagát...
2011. augusztus 19. 00:41
Ennek a cikknek inkább nem az lenne a neve hogy cher új albumot add ki már elnézést
.
2011. augusztus 19. 01:16
Kövezzetek meg, de engem nem igazán köt le a dolog.
Bár azért egy dolgot mondanék:
Vikcsu, ezt ugye nem gondoltad komolyan? Gagát ismerve??
Esetleg inkább Cher-t ismerve lesz fantasztikus, nem fordítva. Azért ő kicsit többet tett le eddig az asztalra..
Bár azért egy dolgot mondanék:
Vikcsu, ezt ugye nem gondoltad komolyan? Gagát ismerve??
2011. augusztus 19. 07:42
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
erre én is kíváncsi leszek
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: