Starity

Thalía Michael Bubléval készített duetett

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 21. 12:53 #21
- törölt felhasználó -    
Nagyon szeretem Thalía dalait, úgyhogy biztos ez a duett is jó lesz!smileeee.gif
2011. augusztus 23. 07:19 #22
agnes
agnes
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 662
Csatolások: 481
Azonosító: 58638
Ezt, hogy érted El Mexicano??

Jelen esetben ki az ismert és ki a "felkarolt"?
Mert szerintem nncs igazad.
Thalia is és Bublé is ismert, befutott sztárok.
Ha úgy érted, hogy Thalia a kevésbé ismert, cáfolnám, mivel amiért Bublé az észak-amerikai földrészen él, attól még olyan stílusban énekel, ami a sok mai tinisztárt kedvelőnek nem jön be. Őt csak az hallgatja, aki felfedezi magának. Gondolj bele a sok Sinatra feldolgozásaiba... ki hallgat már olyat? Aki tudjka mi a jó, és ebből van a kevesebb!
Vagy Thalia az ismertebb?! Még te mondtad, hogy mfelénk nem sokan ismerik. Főleg az újak
2011. augusztus 23. 16:14 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (agnes @ 2011.08.23. 07:19)
Ezt, hogy érted El Mexicano??

Jelen esetben ki az ismert és ki a "felkarolt"?
Mert szerintem nncs igazad.
Thalia is és Bublé is  ismert, befutott sztárok.
Ha úgy érted, hogy Thalia a kevésbé ismert, cáfolnám, mivel amiért Bublé az észak-amerikai földrészen él, attól még olyan stílusban énekel, ami a sok mai tinisztárt kedvelőnek nem jön be. Őt csak az hallgatja, aki felfedezi magának. Gondolj bele a sok Sinatra feldolgozásaiba... ki hallgat már olyat? Aki tudjka mi a jó, és ebből van a kevesebb!
Vagy Thalia az ismertebb?! Még te mondtad, hogy mfelénk nem sokan ismerik. Főleg az újak

Úgy értem, hogy a "zenei nagyhatalmak" (USA, Kanada, Nagy-Britannia, Ausztrália) angol nyelvű előadói eleve ismertebbek mindenhol, főleg a kisebb országokban, mint mások, teljesen függetlenül attól, hogy milyen stílust képviselnek: mert angol nyelvűek. Egy latin-amerikai pedig csinálhat akármit, még a híre sem jut messzebbre a saját nyelvterületéről (még az USA-ban sem, ha ott nem fut be), szintén függetlenül a stílusától. Gondolom te is belátod, hogy ha pl. egy amerikai sztár terhes, rögtön megírják mindenhol a bulvárlapok, nálunk is; Thalíánál azt sem írták meg, hogy megszületett a gyereke, eleve a Starityn kívül sehol nem írnak róla, csak 10 évben egyszer.

Szóval azt mondom, hogy sajnos rá mindig jellemző volt, hogy felkarolt egy amerikai sztárt (legyen az most rapper vagy akárki), hogy máshol is megismerjék.
2011. augusztus 24. 19:56 #24
agnes
agnes
tessék??? teljesen összezavartál.... azt latolgatod, hogy Thalia nem olyan ismert, akkor mégis hogyan karolta ő fel Bublét?

Neki nincs szüksége felkarolása, nagyon jó a szakmájában, meg ha eleve híresebb is, akkor minek őt felkarolni?
2011. augusztus 24. 20:24 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.21. 12:45)
Új infó: Michael Bublé karácsonyi albumán lesz.

Akkor biztosan valami lassú, lírai dal lesz. Netalántán még karácsonyi is. biggrin.gif
2011. augusztus 24. 21:49 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (agnes @ 2011.08.24. 19:56)
tessék??? teljesen összezavartál.. azt latolgatod, hogy Thalia nem olyan ismert, akkor mégis hogyan karolta ő fel Bublét?

Neki nincs szüksége felkarolása, nagyon jó a szakmájában, meg ha eleve híresebb is, akkor minek őt felkarolni?

Akkor rosszul fejeztem ki magam. A "felkarolta" úgy értettem, hogy 'felhasználta'.
2011. augusztus 26. 14:19 #27
Mathias
Mathias
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Csatolások: 44
Azonosító: 123216
Buble kerte fel Thaliat, hogy keszitsen vele egy duettet a karacsonyi albumara. Mivel Buble felesege egy argenti szineszno, aki nagyon szereti Thaliat es o adta neki a tippet.
2011. augusztus 26. 18:20 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mathias @ 2011.08.26. 14:19)
Buble kerte fel Thaliat, hogy keszitsen vele egy duettet a karacsonyi albumara. Mivel Buble felesege egy argenti szineszno, aki nagyon szereti Thaliat es o adta neki a tippet.

Köszi az infót. beer.gif
2011. augusztus 29. 10:27 #29
agnes
agnes
most értem smileeee.gif
2011. szeptember 01. 16:25 #30
Tündiii
Tündiii