A mexikói énekesnő egyik Twitter-bejegyzéséből kiderült, hogy duetett készített a népszerű kanadai énekessel, Michael Bubléval.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía Michael Bubléval készített duetett
2011. augusztus 18. 18:39
2011. augusztus 18. 18:42
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Bizti jó lesz
2011. augusztus 18. 19:14
Idézet (prézli @ 2011.08.18. 19:08)
duetett?!?! Mi a...? 
A francba, tényleg elírtam.
2011. augusztus 18. 19:17
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kíváncsi leszek a projektre.
Ezek szerint angolul fog énekelni Thalía..? Gyanús.
2011. augusztus 18. 20:18
Ne haragudjatok, de egyiket sem ismerem. De azért meghallgatom majd a duettet.
2011. augusztus 18. 20:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"együtt csinálunk varázslatot"
- Mindig ilyen virágnyelven beszél? Már korábban is feltünt, hogy úgy fogalmaz sokszor, mint valami mindenek felett álló lény, mint aki nem is a füldön él.
- Mindig ilyen virágnyelven beszél? Már korábban is feltünt, hogy úgy fogalmaz sokszor, mint valami mindenek felett álló lény, mint aki nem is a füldön él.
2011. augusztus 18. 20:59
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.18. 20:54)
"együtt csinálunk varázslatot"
Így hangzik az eredeti mondat: "Ahora haremos magia juntos" – egyébként igen, tényleg ilyen a stílusa, meg sokszor úgy is tesz, mint aki nem a földön él.
2011. augusztus 18. 21:19
Na ez igazán jó hír. Michael stílusát én is nagyon szeretem, a dalai fülbemászóak, a hangja jó. Már várom a duettet 
Egyébként számomra az sem elképzelhetetlen, hogy spanyolul énekeljenek, Michael felesége argentin, lehet hogy tud ő is spanyolul
Egyébként számomra az sem elképzelhetetlen, hogy spanyolul énekeljenek, Michael felesége argentin, lehet hogy tud ő is spanyolul
2011. augusztus 19. 10:02
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
naa,ez jó lesz,szeretem mindkettőt
2011. augusztus 19. 12:22
Én nem igazán vagyok amúgy híve az ilyen duetteknek. Más persze, ha pl. egy Madonna és egy Beyoncé áll össze duettre, mert ez esetben nem arról van szó, hogy egy nevenincs énekes felhasznál egy világsztárt a saját sikeréhez, mint jelen esetben. Mert így mindenki azt fogja mondani, hogy "na, felkarolt valakit, hogy befusson". Bár nem ismerem Michael Bublét, de lévén angol nyelvű, nyilván eléggé ismert. Lehet, hogy ez ma bevett módszer, de valahol nem tartom tisztességesnek. Mindenki próbálja meg saját maga elérni, a saját munkájával, hogy elismert legyen.
2011. augusztus 21. 12:45
Új infó: Michael Bublé karácsonyi albumán lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.