Daniel Radcliffe horrorban szerepel
2011. augusztus 18. 19:16
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nekem felkeltette a figyelmemet
igazán kíváncsi vagyok rá
2011. augusztus 18. 19:21
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
kíváncsi vagyok
2011. augusztus 18. 19:23
Szerintem ebben is ugyanolyan tökéletesen alakít majd, mint a HP-ban. Én mindenesetre biztosan megnézem, mert elve szeretem a sötét, horrorisztikus filmeket.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 18. 19:29
Imádom a Horror filmeket meg persze Daniel-t is...úgy hogy tuti hogy megnézem
2011. augusztus 18. 19:37
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
„Nem akarok unalmas szerelmesfilmekben szerepelni, melyek csak arról szólnak, hogy két ember találkozik, aztán boldogan élnek. Ez unalmas, és ilyen amúgy sem létezik.”
-Ez PONTOSAN így van !

Jajj már alig várom, hogy kiadják.
Nagyon szimpatikus az, hogy most ugye vége tért a "Harry Potter" korszak, és Ő még sem bánkódik, hanem már is egy újba kezd. Az én legnagyobb örömömre.

És én szerintem rá nem is illik ilyen "cukros" szerep, rá KIZÁRÓLAG ilyen szerepek illenek : hideg, hát borzongató, horror, thriller filmekben való szerepek.
Bár én egy komédiában is eltudom képzelni, de akkor is nekem így a legTÖKÉLETESEBB. :heart : :heart :
EGYSZERŰEN IMÁDOM ŐT !!!!!!
-Ez PONTOSAN így van !
Jajj már alig várom, hogy kiadják.
Nagyon szimpatikus az, hogy most ugye vége tért a "Harry Potter" korszak, és Ő még sem bánkódik, hanem már is egy újba kezd. Az én legnagyobb örömömre.
És én szerintem rá nem is illik ilyen "cukros" szerep, rá KIZÁRÓLAG ilyen szerepek illenek : hideg, hát borzongató, horror, thriller filmekben való szerepek.
Bár én egy komédiában is eltudom képzelni, de akkor is nekem így a legTÖKÉLETESEBB. :heart : :heart :
EGYSZERŰEN IMÁDOM ŐT !!!!!!
2011. augusztus 18. 19:37
Amikor tegnap este megnéztem az előzetest, nem mertem az ablak közelébe menni.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 18. 19:43
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Jajj...nem nagyon szeretem a horrorokat..De Daniel miatt megnézem
D. Láttam az előzetest és elég ijesztő :|. De nem baj szerintem Dan nagyon jól fog benne alakítani. Várom már^^.
2011. augusztus 18. 19:51
|
|
elluskaa97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 158690 offline
|
Nagyon joh lehet naygon várom
2011. augusztus 18. 19:53
Jaj, de jól néz ki ilyen komoly ruhában, pajesszel...
Bírom az ilyesmi filmeket, de mondjuk az Átok már túlzás.
Ezt tutira megnézem Daniel miatt, még ha túl ijesztő lesz is.
2011. augusztus 18. 20:04
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Várom a filmet, mert tudom, hogy Danielben is több van mint Harry. Sajnos mindenki elsősorban még Harry-t látja benne ami tök természetes, hiszen csak most ért véget, de ezen túl kell egyszer lépni. Ő és a többiek is azon fáradoznak, hogy kitörjenek a skatulyából és remélem, hogy összejön nekik.
Daniel azért a HP előtt és közben is szerepelt pár alacsony költségvetésű filmben (főként drámákban) és aki szereti az ilyeneket annak nyugodt szívvel ajánlom a December Boys-t vagy a My Boy Jack-et.
Remek cikk volt, köszi
Daniel azért a HP előtt és közben is szerepelt pár alacsony költségvetésű filmben (főként drámákban) és aki szereti az ilyeneket annak nyugodt szívvel ajánlom a December Boys-t vagy a My Boy Jack-et.
Remek cikk volt, köszi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.