Starity

Gwyneth Paltrow plasztikai műtétet szeretne

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 18. 16:45 #1
- törölt felhasználó -    
A Szerelmes Shakespeare és a Reflektorfény sztárja, Gwyneth Paltrow plasztikai műtétet tervez mellein.
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. augusztus 18. 16:51 #2
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
nem értem,hogy miért nem tetszik az embereknek a saját testi adottságuk.ma persze már mindent meg lehet oldani plasztikai műtéttel,de én akkoris hülyeségnek tartom.persze ha így jobban érzi magát,és nagyobb lesz tőle az önbizalma,akkor rendben,végülis az ő teste,nekem nincs beleszólásom,sőt ha lenne,akkor se okoskodnék neki.de szerintem mivel a médiában viszonlag többet szerepel,ezért márcsak az emberek miatt is jobb formában kell,hogy tartsa magát.igaz,én nem külső alapján ítélek,de a sajtó pillanatok alatt szétszedi azt,aki nem modellalkat.
2011. augusztus 18. 16:59 #3
- törölt felhasználó -    
Én meg azt nem értem, hogy ez miért tartozik bárkire is. A saját teste, csináljon vele, amit akar, de ezt miért kell világgá kürtölni? Itt is az látszik, hogy ezeknek a sztároknak feltűnési viszketegségük van, valószínűleg azért, mert a munkájukkal nem tudnak bizonyítani. Érdekes, hogy vannak sztárok, akiknek az ilyen dolgairól és egyátalán az életükről semmit nem tudunk, mégis elismertek, és végzik a dolgukat, és nem is érdekelt soha senkit, hogy milyen magas meg hány plasztikai műtétje volt, mert a munkásságával bizonyított.
2011. augusztus 18. 17:17 #4
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Hát..Nem tudom, én a természetesség híve vagyok. De az is igaz, hogy nem vagyok 39 éves, nem tudom, milyen érzés, vagy h milyen baj lehet ilyenkor bármilyen testrészének. Gondolom, már nem olyan szinten feszes v valami hasonló, de az ő gondja. Ha úgy gondolja, hogy ez javít az önbizalmán, és van is rá pénze, csinálja. Az ő magánügye.
2011. augusztus 18. 17:19 #5
- törölt felhasználó -    
Tényleg elég kicsi melle van, de azért szerintem nem ez a legjobb megoldás.
Inkább vegyen fel két melltartót, vagy valami (tudom, hogy idiótán hangzik, de sokat segít).
2011. augusztus 18. 17:21 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.18. 16:59)
Én meg azt nem értem, hogy ez miért tartozik bárkire is. A saját teste, csináljon vele, amit akar, de ezt miért kell világgá kürtölni? Itt is az látszik, hogy ezeknek a sztároknak feltűnési viszketegségük van, valószínűleg azért, mert a munkájukkal nem tudnak bizonyítani. Érdekes, hogy vannak sztárok, akiknek az ilyen dolgairól és egyátalán az életükről semmit nem tudunk, mégis elismertek, és végzik a dolgukat, és nem is érdekelt soha senkit, hogy milyen magas meg hány plasztikai műtétje volt, mert a munkásságával bizonyított.

Azt azért mégsem mondhatjuk, hogy Gwyneth Paltrow nem tett le sokat az asztalra! blink.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2011. augusztus 18. 17:26 #7
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
azt csinál amit akar smileeee.gif
2011. augusztus 18. 17:36 #8
Dorottya Loretta
Dorottya Loretta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 423
Csatolások: 2
Azonosító: 131681
Ahogy akarja.
2011. augusztus 18. 17:49 #9
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.18. 16:59)

Bocsi Mexi, de ez most kicsit kiakasztott. "Ezeknek a sztároknak"? Úgy beszélsz, mintha Gwyneth valami tucatsztárnak számítana, aki egy gagyi sorozatból vagy filmből szerezte a hírnevét. Gondolom azt nem tudtad, hogy Oscar- és Golden Globe-díjas. Azért ez... _nevet.gif Nem mondom, hogy nem értek teljesen egyet a kommenteddel, mert az elejével igenis, de légyszíves, ne tüntessük már fel rossz színben csóró Gwyneth-et. Most ez a szitus is kb. ugyanaz, mint nem is olyan rég Cameron Diaznál, ahol azt nyilatkozta, hogy a kedvenc sportja a szex. Ott is nyilván nem ő kezdett el erről dumálni. Feltettek a témával kapcsolatban egy kérdést, ő pedig kifejtette a véleményét. Én is ellenzem ezeket a plasztikákat, de ha ő nincs megelégedve az alakjával, akkor ámen. Van mikor tényleg szükséges.
2011. augusztus 18. 18:16 #10
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Csatolások: 0
Azonosító: 143361
Ő dolga...Bár nem szeretem a mű nőket...Szerintem Gwyneth így is nagyon szép.
2011. augusztus 18. 18:25 #11
- törölt felhasználó -    
sztem nem kell neki.igy is szééép tongue.gif
2011. augusztus 18. 18:55 #12
- törölt felhasználó -    
Szerintem fogadja el magát olyannak amilyen..
2011. augusztus 18. 19:08 #13
Sanoma
Sanoma
Oh, wow, lovely ▼

Státuszrock & roll heart#
Hozzászólás: 995
Csatolások: 1
Azonosító: 137780
El Mexicano írta:

Azért ne mondjuk már azt, hogy Gwyneth feltűnési viszketegségben szenved, mert neki nincs szüksége feltűnésre. Ott vannak a gyerekei, velük foglalkozik, és nincs szüksége a paparazzókra a háza körül. És különben is; Gwyneth egy elismert színésznő, aki igenis elég sokat letett az asztalra.
1 felhasználónak tetszik: dave095
2011. augusztus 18. 19:28 #14
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Csatolások: 0
Azonosító: 139671
An_d_a egyetértek !
De az is fura,hogy a lányát úgy hívják hogy Apple biggrin.gif