Utcát neveztek el Justin Bieberről
2011. augusztus 18. 16:42
akik arra mennek biztos elrohadnak
1 felhasználónak tetszik:
Marietta96
2011. augusztus 18. 16:43
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
"Egy fiatal kis hölgy, Caroline González mindössze 11 éves, ám máris polgármester lett – egyetlen napra. A leányzó nagyon szereti a sokat bírált Justin Bieber dalait, s az énekes a kedvence. Nem annyira meglepő ezek után, hogy rövid ideig tartó vezető pozíciójával élve a kanadai sztárról nevezett el egy utcát."
Nos hát mind tudjuk,hogy egy épeszűvő normális ember ilyet nem tesz. De itt csak egy 11 éves kislányról van szó,és csak egyetlen napra lett polgármester. Így én merem remélni,hogy az a tábla csak egy-két hétig lesz ott és kész. Vagy nem tudom fogalmam nincs,mert az nincs benn a cikkben,hogy meddig lesz úgy,meg hogy miért is lehetett az a kislány polgármester egy napra!?
És még az ott lakók fizettek az új utcanévért! Na ne...
Nos hát mind tudjuk,hogy egy épeszűvő normális ember ilyet nem tesz. De itt csak egy 11 éves kislányról van szó,és csak egyetlen napra lett polgármester. Így én merem remélni,hogy az a tábla csak egy-két hétig lesz ott és kész. Vagy nem tudom fogalmam nincs,mert az nincs benn a cikkben,hogy meddig lesz úgy,meg hogy miért is lehetett az a kislány polgármester egy napra!?
2011. augusztus 18. 16:44
OMG
ez aranyos
persze mikor Lady GaGa napot csináltak Indiában vagy hol, akk mindenki h jajj dejóó stb..-.-" most meg itt fikáztok...>.< nekem meg a Lady gaga nap nem tetszik, mégse írtam ilyen ocsmányságokat...-.-"
2011. augusztus 18. 16:45
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
2011. augusztus 18. 16:47
Idézet (LaDySmIth @ 2011.08.18. 15:42)
Nem Amerikában élsz, nem jelentkeztél facsén egy "hadénlegyekapolgármesteregynapra" és nem is nyerted meg. (:
Ha anyukám másképp döntött volna, akkor még Amerikában élnék, méghozzá nem is olyan messze Texastól, és valószínűleg fészbukkfüggő sablonember lennék.
De hát olyan kegyetlen a világ, hogy nekem ezek a lehetőségek nem adódtak meg... : (
(Remélem minden érzi soraimban az iróniát.)
2011. augusztus 18. 16:48
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
OMG...
2011. augusztus 18. 16:49
Most ez komoly? Egy dilis, 11 éves kiscsaj 1 napos polgármestersége miatt neveztek el utcát erről az egoista majomról? Komolyan ott tartunk, h gyerekek irányítják Amerikát? Mi ez itt már?
Am meg tudjátok, ki fizetett volna ennyit csak azért, h egy utcát elnevezzenek erről a tehetségtelen srácról. -.-"
Am meg tudjátok, ki fizetett volna ennyit csak azért, h egy utcát elnevezzenek erről a tehetségtelen srácról. -.-"
An_d_a
2011. augusztus 18. 16:54
Idézet (Kimberly @ 2011.08.18. 16:00)
Szánalom amit ez a kis p*cs csinál szerintem
már csak Dzsusztin Biber intim betét hiányzik esküszöm tényleg nem csinál mást csak vigyorog mint a tejbe tök aztán nem csodálom h 10-13 éves korosztály "bálványa" ez a gyerek olyan undorító már, SELENA ez kell neked?
:O és az emberek ilyenekre pazarolják a pénzt hát nem sok eszük van ez mind Justina zsebébe megy de nem baj gazdagítsátok csak! sok eszűek wáááááá..:@
már csak Dzsusztin Biber intim betét hiányzik esküszöm tényleg nem csinál mást csak vigyorog mint a tejbe tök aztán nem csodálom h 10-13 éves korosztály "bálványa" ez a gyerek olyan undorító már, SELENA ez kell neked?
Justin Bieber intimbetét azért nem lesz, mert a Belieberek nagyja még nem érte el a pubertás kort.
2011. augusztus 18. 16:56
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Szent isten
Na emberek, ez vár ránk.
Kész vicc ez az egész...
Kész vicc ez az egész...
2011. augusztus 18. 16:57
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.18. 16:54)
Justin Bieber intimbetét azért nem lesz, mert a Belieberek nagyja még nem érte el a pubertás kort. 
An_d_a
2011. augusztus 18. 16:59
neee. ez most komoly? most sírjak vagy röhögjek?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.