Egyébként én mikor lehetek polgármester?
Elárasztanám az utcákat olyan nevekkel, hogy Synyster Gates, Wednesday 13, Joey Jordison, Kurt Cobain, Corey Taylor stb. stb.
Nekem miért nem adatik meg egy ilyen alkalom, ha egy 11 éves kis Bíbörke fannak meg igen? :" @
Utcát neveztek el Justin Bieberről
2011. augusztus 18. 15:38
2011. augusztus 18. 15:39
Idézet (Courtneyy @ 2011.08.18. 15:38)
Majd lelessük az Internetről, vagy pedig megkérdezünk valakit a Justin Bieber utcában!
2011. augusztus 18. 15:40
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Nevetségesnek tartom, hisz nem is olyan rég van a pályán. Talán egy igazi ikonról nevezhetnének el egy utcát, de nem olyanról aki nem tett le semmit az asztalra.
2011. augusztus 18. 15:42
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.18. 15:38)
Egyébként én mikor lehetek polgármester?
Elárasztanám az utcákat olyan nevekkel, hogy Synyster Gates, Wednesday 13, Joey Jordison, Kurt Cobain, Corey Taylor stb. stb.
Nekem miért nem adatik meg egy ilyen alkalom, ha egy 11 éves kis Bíbörke fannak meg igen? :" @
Nem Amerikában élsz, nem jelentkeztél facsén egy "hadénlegyekapolgármesteregynapra" és nem is nyerted meg. (:
2011. augusztus 18. 15:43
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
pff
oda se kell menni..
2011. augusztus 18. 15:44
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
adry1415: egyetértek
2011. augusztus 18. 15:44
|
|
Camilavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 141170 offline
|
Ezt nem hiszem el...És ugyan miért!?Mert mindig vinnyog a szerencsétlen emberek fülébe!? Ennyiből elnevezhetnék az utcát a szonszéd macskájáról..Az lehalább kinéz valahogy
2011. augusztus 18. 15:48
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
anyám
hát nem hiszem h soká fenn marad az a tábla...
2011. augusztus 18. 15:51
De értitek? Sokan azt mondják "milyen jó",":)","ez annyira édes"
de senki nem gondol a valóságra.Például én Magyar létemre (amire büszke vagyok ilyen téren)inkább járok Pöltenberg utcán,Petőfi úton,vagy akárhol,olyan emberek útján,akik megérdemlik a tiszteletet.Mit érdemel ő? Mert ezt tuti,hogy nem.És sorry,hogy ezeket a személyeket hoztam fel,de ez az igazság.
de senki nem gondol a valóságra.Például én Magyar létemre (amire büszke vagyok ilyen téren)inkább járok Pöltenberg utcán,Petőfi úton,vagy akárhol,olyan emberek útján,akik megérdemlik a tiszteletet.Mit érdemel ő? Mert ezt tuti,hogy nem.És sorry,hogy ezeket a személyeket hoztam fel,de ez az igazság.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

4 felhasználónak tetszik: