Utcát neveztek el Justin Bieberről
2011. augusztus 18. 21:10
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
CsokisMuffin még csak az hiányozna-.-""""Ha én abba az utcába laknák biztos elköltöztem volna!Amúgy meg vannak olyan sztárok akik megérdemlik nem mint ez a homokos-.-"
2011. augusztus 18. 21:21
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
mostmár komolyan mondom oda megyek és....:@@@@@
2011. augusztus 18. 21:22
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Akkor arra se megyek
elég gáz amúgy...
és jó sokba került az embereknek egy 11éves rajongó hülye ötlete...
szerintem majd megbánja ezt a döntését ha 33 lesz.. már ha addig is ez marad az utca neve..
elég gáz amúgy...
és jó sokba került az embereknek egy 11éves rajongó hülye ötlete...
szerintem majd megbánja ezt a döntését ha 33 lesz.. már ha addig is ez marad az utca neve..
2011. augusztus 18. 21:23
|
|
sz.regi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 149498 offline
|
ez már azért már kicsit idegesítő minek ennyire körül rajongnia azt a kis pöcst ja akárki már jobban megérdemelte volna mint ő legalább helyes lenne de még az se -.- :@
2011. augusztus 18. 21:27
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Az emberi hülyeségnek nincsenek határai -.-" A kis b*zi...
2011. augusztus 18. 22:32
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Háhh, ez már kész vicc
Az tény, hogy nagy az isten állatkertje, de az is biztos, hogy az összes állat kiszabadult...
Hmm, egy 11 évest polgármesterré tenni egy napra...Szerintem még örülhetünk, hogy csak ezt az egy utcát nevezte el így
A normális embereket akik meg ott élnek, baromira sajnálom. De aki meg költözni akar, az keressen egy jb fanatikust és próbálja meg a legmagasabb áron eladni a házát, hátha sikerül
Hmm, egy 11 évest polgármesterré tenni egy napra...Szerintem még örülhetünk, hogy csak ezt az egy utcát nevezte el így
A normális embereket akik meg ott élnek, baromira sajnálom. De aki meg költözni akar, az keressen egy jb fanatikust és próbálja meg a legmagasabb áron eladni a házát, hátha sikerül
2011. augusztus 18. 22:43
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
Ez..Pfff..
úristen..azt megérteném ha Michael Jacksonról vagy hozzá hasonló emberről neveznek el utcát:D:D
de h róla..hát..
hát de ők tudják ha ők szeretik és ezt szeretnék akkor ez van:D:D
úristen..azt megérteném ha Michael Jacksonról vagy hozzá hasonló emberről neveznek el utcát:D:D
de h róla..hát..
hát de ők tudják ha ők szeretik és ezt szeretnék akkor ez van:D:D
2011. augusztus 18. 23:05
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
najólvan.. ezmár röhej.. fagyi,utca?? várom a justin wc papírt
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 18. 23:14
nincs semmi bajom justinnal meg ilyenek, de, szerintem ha én olyan utcában laknék amit justinrül neveznek el, vagy mondjuk SP mert nálunk őt utálják a legtöbben, akkor nekem ciki lenne, mert mindenki azzal basztatna. bár nem, de amerikában lehetséges. és hogy egy 11 éves kiscsaj? azta xd
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.