Az Oscar-díjas színészt nemrég kellemetlen helyzetbe hozta egy fiatal pár, akik panaszkodni kezdtek neki, mivel úgy gondolták, kedvencük legutóbbi mozifilmje finoman szólva is pocsékra sikeredett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hanks, az igazi úriember
2011. augusztus 18. 12:44
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ez szép
Kedves rajongók mondhatom
Tom-tól viszont nagyon kedves gesztus volt
Tom-tól viszont nagyon kedves gesztus volt
2011. augusztus 18. 12:45
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát ez édes
2011. augusztus 18. 12:49
Ez durva
Micsoda rajongók -.-"
Tom nagyon nagylelkű volt
Bár neki a 25 dollár aprópénz
Tom nagyon nagylelkű volt
2011. augusztus 18. 12:57
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Na, ezek után nem csodálkoznék rajta, ha még vagy 50-en odamennének, és felháborodva kérnék vissza a jegy árát - akkor is, ha tetszett nekik a film. Mert hát ugye ilyenek az emberek...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 18. 12:59
És ez így lenne korrekt minden szárnál. Sajnos a legtöbben nem bírják elviselni a kritikákat, és inkább kizárják őket az életükből, meg sem hallgatják a negatív véleményeket, így soha nem is fogják megtudni, min kellene változtatniuk.
2011. augusztus 18. 13:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Azért ez alapvetően abszolút pofátlanság. Milyen rajongó az ilyen? Nem azt mondom, én se szeretem az én nagy kedvencem minden filmjét, sőt, de ha egyszer volna lehetőségem találkozni vele, nem rögtön fikáznám.
Az ember a kedvenc színészét dicsérje, amiért lehet. Először is. Aztán jöhet egy kis negatív kritika is, csak hogy el ne szálljon a sok szép megjegyzéstől és így korrekt a dolog. Na de odamenni a benzinkúton egy színészhez, rajongónak vallani magad, majd a képébe vágni, hogy egy rakás molylepkef*ng se volt az utolsó filmje? Tomnak persze semmit se jelent 25 dollár, szerintem még jót is kuncogott a dolgon, ez mutatja, hogy valóban úriember. Más a helyében - jogosan! - felháborodott volna. Egyébként az is lehet, hogy gúnyolódott velük, ironizált, amikor felajánlotta, hogy visszafizeti a mozijegy árát, azok meg komolyan vették. Bár ezt Tomról kevésbé tudom elképzelni. Mindenesetre ebből a sztoriból ő jön ki jobban, és nem a panaszkodó rajongói.
Tettek neki egy szívességet.
2011. augusztus 18. 13:07
Nem volt annyira rossz film, de egynek elment. Nagylelkű volt tőle!
2011. augusztus 18. 13:08
Ebben az emberben sohasem lehet csalódni.Tényleg igazi úriember.Sajnos még a legújabb filmjét nem láttam, így nem tudom levonni a következtetést.Remélem, hogy nekem tetszeni fog.Egyetértek El Mexicano-val.A többi sztárnak is el kéne fogadni a negatív kritikákat is, de ez sajnos ritkaság.
2011. augusztus 18. 13:10
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Ez nagyon kedves dolog volt Tom-tól,ezért is szeretem,mert nagylelkű és nagyon közvetlen a rajongóival.
Elviseli a kritikákat,nem háborodik fel,vagy ugrik neki az embernek.
@coke nem hiszem,hogy mennek majd oda hozzá emberek,háborogva kérni vissza a jegy árát,hisz ők sem ezért mentek oda. Mindössze odamentek elmondani a kedvenc színészüknek a véleményüket.
@coke nem hiszem,hogy mennek majd oda hozzá emberek,háborogva kérni vissza a jegy árát,hisz ők sem ezért mentek oda. Mindössze odamentek elmondani a kedvenc színészüknek a véleményüket.
2011. augusztus 18. 13:19
És hogy teljesen világossá váljon, miért is igazi úriember Mr. Hanks: a párocska még véletlenül sem építő jellegű kritikákkal látta el őt; egyszerűen a képébe vágták, hogy a Larry Crowne sz*r.
Tomnak minden joga meg lett volna ahhoz, hogy teljes mértékben figyelmen kívűl hagyja a panaszkodókat...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 18. 13:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez most komoly? Hát tényleg igazi úriember, az biztos, mondjuk szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt. De ez engem konkrétan ledöbbentett. Igaz, hogy neki ennyi pénz kvázi "semmi", de én a helyében nem tudtam volna így viselni, az biztos. És szerintem nem is lett volna kötelessége. Na többek közt ezért imádom.
Ezek a "rajongók" meg...
Nem azt mondom, hogy minden filmjétől essenek hasra, de találkoznak vele, és kiosztják, hogy sz.r lett a filmje? Nem tudom, ez nekem bizarr. Én ha találkoznék vele konkrétan megszólalni nem bírnék, és ha nagynehezen sikerülne akkor is nagyjából az egekig magasztalnám.
És nem azért, mert ő Tom Hanks és neki jót kell mondani, nem azért mert elvakult fanatikus vagyok, hanem mert egyszerűen zseniális a pasas és kész. Nem állnék neki azt a filmjét sz.rozni, amelyik esetleg nem sikerült olyan jól, hanem előtte belegondolnék, hogy de basszus, hány filmje volt, ami viszont leírhatatlanul jó volt? Ahol olyat alakított, hogy az ember megszólalni sem bírt utána? Szerintem ezeknek a száma kicsit elnyomja azokét, amik nem lettek olyan jók. Egyébként nekem tetszett a Larry Crowne. Jó, nem Forrest Gump meg Philadelphia szintű, ez egyértelmű, és a film közben azért nem egyszer megfordult a fejemben, hogy ő ennél komolyabb filmekre és szerepekre érdemes, de ettől függetlenül én bírtam a filmet, ha nem viszonyítom egy Forrest Gumphoz. A mai vígjátékokat szerintem magasan verte és Tom még ezt az "egyszerűbb" szerepet is sokkal jobban alakította, mint amennyit az ember magából a szerepből kinézne.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.