Korábban már szó volt egy elméletről, miszerint lehetséges, hogy Christina Aguilera legutóbbi albumát szabotálták. Azóta újabb részletről szerzett tudomást az újségíró, amiről a Pop Music Examiner oldalán be is számolt - igaz elég szűkszavúan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb részletek a Bionic-összeesküvés ügyében
2011. augusztus 18. 12:00
Elképzelhető... nem a legjobb albuma, de vannak rajta nagyon jó számok, sosem értettem, miért bukott meg. Bár a Not Myself Tonight nem a legjobb választás volt első kislemeznek...
2011. augusztus 18. 12:01
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Hmm..Ha még az Interscope is tette ez, nem volt szép tőlük..sőt! De Gaga-nak szerintem semmi köze hozzá, nem tenne olyat amivel árthatna másnak vagy Christina-nak!
2011. augusztus 18. 12:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nagyon hosszú,de rendkívül tartalmas cikk,gratulálok az írónak.ezért buta dolog nyafogni,hogy hosszú..akit érdekel,az biztosan elolvassa,én legalábbis ezt tettem.
én személy szerint úgy érzem magam,mintha egy összeesküvéselmélet kellős közepén találtam volna magamat.annyira kidolgozottnak tűnik ez az egész nekem,mintha egy amerikai krimifilm forgatásán lennénk.meg nem tudom állapítani,hogy ez igaz-e vagy sem,de egy igazság biztosan van a cikkben:akik a zeneiparban vannak,de nem éneklik/hangszerelik/írják a dalt,azoknak elsődleges szempont a HASZON.ezzekkel az összeesküvés elméletekkel tulajdonképpen nálam azt érték el(szerintem többeknél),hogy meghallgattam christina albumát,márcsak kiváncsiságból is.
elképzelhető,hogy reklámfogás ez az egész,de a legtöbb kívülállónak vagy kézzelfogható dolog kéne,nem pedig egy szöveg/cikk.
én személy szerint úgy érzem magam,mintha egy összeesküvéselmélet kellős közepén találtam volna magamat.annyira kidolgozottnak tűnik ez az egész nekem,mintha egy amerikai krimifilm forgatásán lennénk.meg nem tudom állapítani,hogy ez igaz-e vagy sem,de egy igazság biztosan van a cikkben:akik a zeneiparban vannak,de nem éneklik/hangszerelik/írják a dalt,azoknak elsődleges szempont a HASZON.ezzekkel az összeesküvés elméletekkel tulajdonképpen nálam azt érték el(szerintem többeknél),hogy meghallgattam christina albumát,márcsak kiváncsiságból is.
elképzelhető,hogy reklámfogás ez az egész,de a legtöbb kívülállónak vagy kézzelfogható dolog kéne,nem pedig egy szöveg/cikk.
2011. augusztus 18. 12:07
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
hát nem tudom.. lehet, hogy tényleg szabotálni akarták az albumot, de szerintem nem akkora szám, van rajta pár jó dal de azokat nem adták ki. A bukás meg nem akkora mint ahogy beállítják, egész jó helyezései vannak. Az első kislemez lett bukás, főleg a klip miatt, de most ez bárkivel megtörténhet .. kicsit furcsa, hogy ennyire nem lehet elfogadni, hogy nem lett akkora siker .. inkább akkor csináljon új lemezt és majd kiderül, hogy az mekkora siker lesz .. itt meg nem is csak az albummal, hanem Christina visszatérő stílusával a promócióval is volt baj és az egészet két klip után befejezték, a turnét is lemondták .. ez a cikk azért meggyőzőbb mint az első de nem tudom mennyi valóságalapja lehet .. ezek után viszont nem tudom mi lesz, ha véletlen a következő album se lesz sikeres ..
2011. augusztus 18. 12:09
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Az első két hozzászólás b.ssza a szemem. Remélem törölve lesznek.
A cikk megint kiválóra sikeredett, de egyben elkeserítő. Gondoljatok bele. Ha ez kikerülhet a felszínre, ilyen mocskos, aljas dolog - akkor mi lehet még ezalatt? Mik folyhatnak a háttérben, hogyan akarják manipulálni az agyunk, hiszen mi csak haszon vagyunk. Mi, a közemberek jelentjük a pénzt számukra, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ezért mindent megtennének.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Gagusnak is köze van a dologhoz - hiszen akkoriban kezdett betörni, és hatalmas erőre és hatalomra tett szert a kezdetektől fogva a zenei életben -, de ne nekem legyen igazam. Annyi biztos, hogy Christina számára a legnagyobb "vetélytárs". Azért őt hoztam fel példának, mert a fent említett lemezkiadót valakinek mozgatni kellett volna a háttérből, hiszen ez valakinek az érdekében kellett, hogy álljon.
Mindenesetre én drukkolok Christinának, szörnyű lehetett ezt átélni. 10 éve van már a pályán, szeretik, elfogadják, biztos közönsége van, erre szerencsétlen elmegy szülni és mire visszajön, elutasítással és jó nagy NEM-mel találja szemben magát. És az is feltűnő, hogy miért pont Gagát utálta ennyire. Hm. Mindegy, remélem sikerül visszatérni neki, mert ő az, aki megérdemli. Egy: 4!!! oktávnyi hangja van, hihetetlen. Kettő: a dalai mind elmesélnek nekünk valamit, nem tucatzenét játszik, és ez nagyon ritka.
A cikk megint kiválóra sikeredett, de egyben elkeserítő. Gondoljatok bele. Ha ez kikerülhet a felszínre, ilyen mocskos, aljas dolog - akkor mi lehet még ezalatt? Mik folyhatnak a háttérben, hogyan akarják manipulálni az agyunk, hiszen mi csak haszon vagyunk. Mi, a közemberek jelentjük a pénzt számukra, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ezért mindent megtennének.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Gagusnak is köze van a dologhoz - hiszen akkoriban kezdett betörni, és hatalmas erőre és hatalomra tett szert a kezdetektől fogva a zenei életben -, de ne nekem legyen igazam. Annyi biztos, hogy Christina számára a legnagyobb "vetélytárs". Azért őt hoztam fel példának, mert a fent említett lemezkiadót valakinek mozgatni kellett volna a háttérből, hiszen ez valakinek az érdekében kellett, hogy álljon.
Mindenesetre én drukkolok Christinának, szörnyű lehetett ezt átélni. 10 éve van már a pályán, szeretik, elfogadják, biztos közönsége van, erre szerencsétlen elmegy szülni és mire visszajön, elutasítással és jó nagy NEM-mel találja szemben magát. És az is feltűnő, hogy miért pont Gagát utálta ennyire. Hm. Mindegy, remélem sikerül visszatérni neki, mert ő az, aki megérdemli. Egy: 4!!! oktávnyi hangja van, hihetetlen. Kettő: a dalai mind elmesélnek nekünk valamit, nem tucatzenét játszik, és ez nagyon ritka.
2011. augusztus 18. 12:18
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Xtinának nagyon jó hangja van, sok sikert kívánok neki a köv. albumához! Ne ezzel foglalkozzon, nézzen előre.
DE! A Linkin Park új albumát eszméletlen mód lehúzták nagyon sok helyen, mégis turnéznak vagy 4 klipp jött ki a lemezről és megint Transformers betét dalt is adtak. Én nem nagyon hiszek ebben a lejárató kampányban. De ha így volt... akkor szomorú és felháborító, de semmiképpen sem meglepő. A HASZON az úr.
DE! A Linkin Park új albumát eszméletlen mód lehúzták nagyon sok helyen, mégis turnéznak vagy 4 klipp jött ki a lemezről és megint Transformers betét dalt is adtak. Én nem nagyon hiszek ebben a lejárató kampányban. De ha így volt... akkor szomorú és felháborító, de semmiképpen sem meglepő. A HASZON az úr.
2011. augusztus 18. 12:30
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
szerintem ez hülyeség. korábban mindenütt azt olvastuk, hogy azért bukott meg, mert mindenki letöltötte, mert kiszivárgott. most meg már ez az oka. hát érdekes. keresik a bűnbakot. fogadja el mindenki, hogy megbukott a lemez, és ne a bűnöst keressék. amúgy én is letöltöttem az albumot és nekem egyáltalán nem jött be. régebben szerettem Christinát, az összes albuma tetszett, de ez nem jött át. szóval az ő hibája is...
2011. augusztus 18. 12:32
szerintem hogyha valakit érdekel az album akkor is megfogja hallgatni hogy ha egyes emberek roszat mondanak róla....tehát nem hiszem hogy emiatt nem lett volna nagy siker..
2011. augusztus 18. 12:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem értem, hogy mi a meglepődés tárgya. Idáig is minden (ami a háttérből történt), így vagy úgy de meg volt tervezve, és hogy egy nagyon okos embert idézzek:
"There's no such thing as bad media"
A negatív hírverés is hírverés. Aki érdekelt a dologban, annak teljesen mindegy, hogy negatív vagy pozitív a hírverés. Így manipulálják az embert kérem szépen, nem csak úgy lehet orránál fogva vezetni az embert, hogy elhúzzuk előtte a mézed madzagot. Ha valami bekerül a médiába, onnan kezdve vita tárgya, akár jó vagy rossz dolog, és amíg lesznek emberek, akik vevők az olyan direkt generált (ez esetben mondjuk negatív) hírekre, mintpéldául 'Xtina elhízott' vagy 'letartóztatták gyorshajtásért', addig ez így fog menni.
Tudnak az emberek, nagyon is. Nem véletlenül buknak le, meg jutnak el az állítólagos titkolt infók a külvilág elé, itt minden nagyon szépen meg van tervezve, előre.
Én részemről amúgy elítélem azokat, akik belemennek abba, hogy ezt a módját választják a promótálásnak, lehet egy albumot úgy is kiadni, hogy x y-t nem erőltetjuk a média keblére vagy alapból lehet nemet mondani erre a fajta gusztustalan dologra. Sajnos manapság ez a menő. Xtina amúgy jó nagy bajban van, olvastam tegnap a THR music oldalán, kívánom, hogy valahogyan másszon ki belőle. Nem tartozik a kedvenceim közé, de mások egész undorító dolgokat tudnak tenni a hírnévért, rájuk jobban ráférne ez a hiszti ..
"There's no such thing as bad media"
A negatív hírverés is hírverés. Aki érdekelt a dologban, annak teljesen mindegy, hogy negatív vagy pozitív a hírverés. Így manipulálják az embert kérem szépen, nem csak úgy lehet orránál fogva vezetni az embert, hogy elhúzzuk előtte a mézed madzagot. Ha valami bekerül a médiába, onnan kezdve vita tárgya, akár jó vagy rossz dolog, és amíg lesznek emberek, akik vevők az olyan direkt generált (ez esetben mondjuk negatív) hírekre, mintpéldául 'Xtina elhízott' vagy 'letartóztatták gyorshajtásért', addig ez így fog menni.
Tudnak az emberek, nagyon is. Nem véletlenül buknak le, meg jutnak el az állítólagos titkolt infók a külvilág elé, itt minden nagyon szépen meg van tervezve, előre.
Én részemről amúgy elítélem azokat, akik belemennek abba, hogy ezt a módját választják a promótálásnak, lehet egy albumot úgy is kiadni, hogy x y-t nem erőltetjuk a média keblére vagy alapból lehet nemet mondani erre a fajta gusztustalan dologra. Sajnos manapság ez a menő. Xtina amúgy jó nagy bajban van, olvastam tegnap a THR music oldalán, kívánom, hogy valahogyan másszon ki belőle. Nem tartozik a kedvenceim közé, de mások egész undorító dolgokat tudnak tenni a hírnévért, rájuk jobban ráférne ez a hiszti ..
2011. augusztus 18. 12:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.08.18. 12:00)
Elképzelhető... nem a legjobb albuma, de vannak rajta nagyon jó számok, sosem értettem, miért bukott meg. Bár a Not Myself Tonight nem a legjobb választás volt első kislemeznek...
Pontosan ez lenne a cikk egyik mondandója, hogy a média mennyire befolyásolja az emberek tudtát. Mondanak vagy írnak valamit és elhisszük (már aki) mert tényként kezeljük (már aki) holott a Bionic album esetében a 3. volt az eladási listákon amerikában. Magyarországon pedig a 12. Ez egyáltalán nem rossz. Tény hogy voltak sikeresebb lemezei, de nagyon kevés előadó van aki nem nyújt hullámzó teljeseítményt. Nem lehet egy listán mindenki első és egy adott előadó sem lehet mindig mindenben első. Sőt, egy jó előadó vagy zenekar esetében nem is az a cél, hogy ostromolja a listákat, hanem arra törekednek, hogy jó és szinvonalas legyen amit készítenek. A felét sem kell elhinni annak sem amit a hiradóban mondanak nekünk, mert a fele sem igaz. A showbizniszre meg méginkább jellemző ez.
2011. augusztus 18. 13:08
Szerintem egy ilyen szintű világsztárnál qrvára nem számítanak a műbalhék és az, hogy ki mit mond, ezzel neki csak még nagyobb lesz a népszerűsíge, hogy többen beszélnek róla. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy a kiadók célja lenne minden sztárjuk népszerűsítése, valamikor éppen ők tesznek alá a saját művészeiknek.
2011. augusztus 18. 13:28
|
|
MarlaSingerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 90 Csatolások: 22 Azonosító: 158045 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.18. 12:47)
Pontosan ez lenne a cikk egyik mondandója, hogy a média mennyire befolyásolja az emberek tudtát. Mondanak vagy írnak valamit és elhisszük (már aki) mert tényként kezeljük (már aki) holott a Bionic album esetében a 3. volt az eladási listákon amerikában. Magyarországon pedig a 12. Ez egyáltalán nem rossz. Tény hogy voltak sikeresebb lemezei, de nagyon kevés előadó van aki nem nyújt hullámzó teljeseítményt. Nem lehet egy listán mindenki első és egy adott előadó sem lehet mindig mindenben első. Sőt, egy jó előadó vagy zenekar esetében nem is az a cél, hogy ostromolja a listákat, hanem arra törekednek, hogy jó és szinvonalas legyen amit készítenek. A felét sem kell elhinni annak sem amit a hiradóban mondanak nekünk, mert a fele sem igaz. A showbizniszre meg méginkább jellemző ez.
Pontosan így van. Mi, laikus kívülállók csak azt látjuk amit láttatni akarnak velünk, az, hogy olvasunk-e a sorok közt (sőt, egyáltalán akarunk-e) már teljes egészében ránk van bízva. Én például bár elolvasom a film- és lemezkritikákat, de nem befolyásol abbéli döntésemben, hogy megnézem-e/meghallgatom-e. Nem egyszer előfordult már, hogy negatív, becsmérlő, gúnyos hangulatú írással találtam szembe magam, ennek ellenére adtam esélyt az adott műnek, s bizony nem bántam meg. A kritikákkal amúgy is csínján kell bánni, mert lehet annak írója valóban úgy gondolja, hogy amit látott/hallott az pocsék, de ahány ember annyi ízlés. A probléma ott kezdődik, ha a gonoszkodó véleményt olyasvalaki követi el elsők között, akinek úgymond presztizse van, s a többi kritikusnak milyen lenne már -még ha úgy is gondolja -, hogy ellentétes dolgokat fogalmaz meg a nagy nevű előd után. Sokan aztán mélyen bólogatva követik a birkaszellemet, hangoztatják, hogy az XYZ milyen rossz (holott valószínűleg az ő mp3 lejátszójukon is fent van az adott album), de most ezt kell mondani, mert ez a menő. A vélemények ma már ugyanolyan divattrendek alapján formálódnak, mint a frizuradivat, ha tetszik, ha nem, neked is be kell állnod a sorba, mert ellenkező esetben kinéznek a többiek. Nagyon kevesen vannak, akik szembe mernek állni a trendekkel és emelt fővel vállalni a saját ízlésüket, véleményüket.
Christinához annyit, hogy nagyon tehetséges nő olyan hanggal, amihez csak kicsit hasonlóért cserébe sokan eladnák a lelküket az ördögnek, lesz még nagyon sikeres lemeze, turnéja, de amíg részegen lép fel - és rontja el - a himnusz szövegét százmilliók előtt, buliról-bulira jár, duplájára hízik a rengeteg italtól, addig valóban a tűzzel játszik és nem pusztán "csak" a karrierjét kockáztatja.
2011. augusztus 18. 13:46
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Erről az összeesküvés dologról egyszer már véleményt alkottam, nem szeretnék megint. Az sokat lendítene az ügyön, ha megmutatnák a hangfelvételt, már ha létezik.
@MarlaSinger utolsó pár sorával nem értek egyet: én még nem láttam Xtinát részegen fellépni, a Grammyn a ruhája hosszú uszonyában botlott meg; a Himnuszt pedig azért rontotta el, mert (bár a már 11 éves kora óta kérik fel rendszeresen elénekelni) az előző időszak botrányai miatt érezte, hogy sok múlik az előadásán, és emiatt nagyon izgult. Ezt nem egy helyen lenyilatkozta. Azt hogy mennyit bulizik, nem hinném hogy közülünk bárki is tudhatná. Ami pedig a hízását illeti, nem tudom miért kell az alkoholnak tulajdonítani azt. Mióta megszülte a fiát ingadozik a súlya, ami teljesen normális, ráadásul egy nehéz időszak áll mögötte. És különben is szerintem nem kell, hogy gebe legyen így is szép. Sőt, inkább példaértékű, hogy nemcsak hangoztatja, hogy fogadjuk el magunkat ahogy vagyunk, hanem ő maga is így tesz. És amíg őt nem zavarja a súlya, mást se zavarjon.
@MarlaSinger utolsó pár sorával nem értek egyet: én még nem láttam Xtinát részegen fellépni, a Grammyn a ruhája hosszú uszonyában botlott meg; a Himnuszt pedig azért rontotta el, mert (bár a már 11 éves kora óta kérik fel rendszeresen elénekelni) az előző időszak botrányai miatt érezte, hogy sok múlik az előadásán, és emiatt nagyon izgult. Ezt nem egy helyen lenyilatkozta. Azt hogy mennyit bulizik, nem hinném hogy közülünk bárki is tudhatná. Ami pedig a hízását illeti, nem tudom miért kell az alkoholnak tulajdonítani azt. Mióta megszülte a fiát ingadozik a súlya, ami teljesen normális, ráadásul egy nehéz időszak áll mögötte. És különben is szerintem nem kell, hogy gebe legyen így is szép. Sőt, inkább példaértékű, hogy nemcsak hangoztatja, hogy fogadjuk el magunkat ahogy vagyunk, hanem ő maga is így tesz. És amíg őt nem zavarja a súlya, mást se zavarjon.
2011. augusztus 18. 13:48
Én amúgy meg nem is értem, hogy minek kell egy albumot kritizálni, még a filmeket meg értem, de azt se nagyon. Hisz mindenkinek más az ízlése, van aki a rockra indul be, van aki a klasszikus zenére. Ahány féle ember, annyi ízlés.
2011. augusztus 18. 14:56
mintha egy mesét olvasnék. 
egyébként nem tudom, hogy mi igaz ebből és mi nem. az idő mindenre ad választ. ha igaz is, én akkor sem hiszem, hogy gagának köze van hozzá. akárki akármit mond, biztos nem tenne ilyet. attól, hogy hatalmas gyorsasággal robbant be a köztudatba és a médiába, nem kell máris a rossazt keresni. persze lehet, hogy van valami a háttérben de ebben az esetben én azt kizártnak tartom. más véleménye nem is nagyon izgat, ez az enyém ha valakinek nem tetszik akkor ne olvassa el
egyébként nem tudom, hogy mi igaz ebből és mi nem. az idő mindenre ad választ. ha igaz is, én akkor sem hiszem, hogy gagának köze van hozzá. akárki akármit mond, biztos nem tenne ilyet. attól, hogy hatalmas gyorsasággal robbant be a köztudatba és a médiába, nem kell máris a rossazt keresni. persze lehet, hogy van valami a háttérben de ebben az esetben én azt kizártnak tartom. más véleménye nem is nagyon izgat, ez az enyém ha valakinek nem tetszik akkor ne olvassa el
2011. augusztus 20. 14:10
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
Függetlenül szeretnék néhány gondolatot megosztani pár intelligens emberkétől az Olvasó(k)nak...
---
Csak a valószínűtlen igazán valószínű, csak a hihetetlen igazán hihető.
Kosztolányi Dezső
Minden igazság három fokozaton megy keresztül. Először kicsúfolják. Másodszor haragosan ellenzik. Harmadszorra magától értetődöttként elfogadják.
Schopenhauer
Amit nem árulnak el időben, az később hamisan hangzik.
Aharon Appelfeld
Az igazság furcsább, mint a koholmány, de csak azért, mert a koholmánynak meg kell maradnia a valószerűség keretei között; az igazságnak nem.
Mark Twain
A világ a feje tetejére állt. A hazugságok igazsággá változtak, az igazságból hazugság lett; a lehetetlen lehetségessé vált, az ártatlanból bűnös lett.
Dean Ray Koontz
Két ember kell egy működő hazugsághoz: az, aki mondja, és a másik, aki elhiszi. Ha az ember nem tesz fel kérdéseket, nem biztos, hogy attól fél: az arcába hazudnak. Inkább attól tart, hogy megmondják neki az igazat.
Jodi Lynn Picoult
Aki egy hazugságban hisz, el fogja utasítani az igazságot. Ha nem veszel tudomást egy kellemetlen helyzetről, azzal nem tudsz változtatni rajta. Csak azt tudod befolyásolni, amivel hajlandó vagy szembenézni. Az igazság fáj, de a hazugság ölhet.
Duncan Shelley
Hazug szív sikeréhez hazug arc kell.
William Shakespeare
Sokszor az emberek azért küzdenek a legelszántabban, hogy megőrizzenek egy illúziót, és azokat ítélik el, akik megkérdőjelezik azt.
Michael John Moorcock
---
...és minden fél szempontjából helytállóak. Olyan meg nincs, hogy egy esetnek EGYETLEN (kiváltó) OKA van. ennyire nem kéne leegyszerűsíteni a dolgokat. Az Élet NEM bonyolult, hanem ÖSSZETETT. Csak annak tűnhet zavarosnak, akinek a fejében is kuszaság van. Idővel mindennek a helyére kell(ene) kerülnie, hogy megtanuld megalkotni a saját véleményed, és ne azt mondd, amit mindenki más elvár tőled.
---
Csak a valószínűtlen igazán valószínű, csak a hihetetlen igazán hihető.
Kosztolányi Dezső
Minden igazság három fokozaton megy keresztül. Először kicsúfolják. Másodszor haragosan ellenzik. Harmadszorra magától értetődöttként elfogadják.
Schopenhauer
Amit nem árulnak el időben, az később hamisan hangzik.
Aharon Appelfeld
Az igazság furcsább, mint a koholmány, de csak azért, mert a koholmánynak meg kell maradnia a valószerűség keretei között; az igazságnak nem.
Mark Twain
A világ a feje tetejére állt. A hazugságok igazsággá változtak, az igazságból hazugság lett; a lehetetlen lehetségessé vált, az ártatlanból bűnös lett.
Dean Ray Koontz
Két ember kell egy működő hazugsághoz: az, aki mondja, és a másik, aki elhiszi. Ha az ember nem tesz fel kérdéseket, nem biztos, hogy attól fél: az arcába hazudnak. Inkább attól tart, hogy megmondják neki az igazat.
Jodi Lynn Picoult
Aki egy hazugságban hisz, el fogja utasítani az igazságot. Ha nem veszel tudomást egy kellemetlen helyzetről, azzal nem tudsz változtatni rajta. Csak azt tudod befolyásolni, amivel hajlandó vagy szembenézni. Az igazság fáj, de a hazugság ölhet.
Duncan Shelley
Hazug szív sikeréhez hazug arc kell.
William Shakespeare
Sokszor az emberek azért küzdenek a legelszántabban, hogy megőrizzenek egy illúziót, és azokat ítélik el, akik megkérdőjelezik azt.
Michael John Moorcock
---
...és minden fél szempontjából helytállóak. Olyan meg nincs, hogy egy esetnek EGYETLEN (kiváltó) OKA van. ennyire nem kéne leegyszerűsíteni a dolgokat. Az Élet NEM bonyolult, hanem ÖSSZETETT. Csak annak tűnhet zavarosnak, akinek a fejében is kuszaság van. Idővel mindennek a helyére kell(ene) kerülnie, hogy megtanuld megalkotni a saját véleményed, és ne azt mondd, amit mindenki más elvár tőled.
2011. szeptember 10. 22:36
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
nemhiszem hogy kitaláció ez az egész. nagyon is elképzelhető hogy gaga miatt volt ez az egész hogy ne legyen konkurenciája. és ez nagyon, nagyon undorító és aljas dolog.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

3 felhasználónak tetszik: