Taylor Momsen felhagy a színészettel
2011. augusztus 19. 09:58
Hát most mit mondjak rá?!
Sajnálnom kéne,hogy már nem színésznő és énekesnő hanem csak énekesnő,na azt azért nem.Nos jó színésznő az tuti,de énekesnőnek kiemelkedőbb számomra.Azért örülök is neki,hogy csak énekelni fog hiszen ott a saját stílusát csinálja.
2011. augusztus 19. 13:08
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Jó színésznő és jó énekes,de a GG utolsó 2 évadában úgy megutáltam a karakterét,hogy örülök is neki,hogy nem tér vissza.
A zenéje tetszik szívesen hallgatom ezután is.
A zenéje tetszik szívesen hallgatom ezután is.
2011. augusztus 19. 14:07
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.18. 14:10)
Taylor soha nem volt középszintű egyikben sem, ha erre célzol (szerintem). 
Dehogyis, nem erre céloztam, csak arra, hogy kettő dologban sosem fog senki a legjobb lenni, ha két dolgot akar ugyanannyira jó csinálni, akkor csak középszintű tud mindegyikben lenni, nem?!
2011. augusztus 20. 16:39
Idézet (coke. @ 2011.08.19. 14:07)
Dehogyis, nem erre céloztam, csak arra, hogy kettő dologban sosem fog senki a legjobb lenni, ha két dolgot akar ugyanannyira jó csinálni, akkor csak középszintű tud mindegyikben lenni, nem?!
Attól függ, mennyire tehetséges az a bizonyos személy, és mennyi szabadideje van. Persze Májli Szájrusz és társai semennyire sem lettek megáldva tehetséggel, nekik azért nemmegy, de Taylor szerintem éveken keresztül mindkettőt tökéletesen csinálta. De ez az ő döntése, úgyhogy..
1 felhasználónak tetszik:
coke.
2011. augusztus 20. 17:27
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
kár érte..pont valamelyik nap néztem a Grincset-,-
2011. augusztus 22. 11:55
|
andorfanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 153798 offline
|
szerintem nagyon megfogja bánni hogy abbahagyja..
2011. augusztus 24. 16:15
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.20. 16:39)
Attól függ, mennyire tehetséges az a bizonyos személy, és mennyi szabadideje van. Persze Májli Szájrusz és társai semennyire sem lettek megáldva tehetséggel, nekik azért nemmegy, de Taylor szerintem éveken keresztül mindkettőt tökéletesen csinálta. De ez az ő döntése, úgyhogy.. 
Mondjuk igazad van. Aki ügyes, az ügyes. Mondjuk a Pretty Recklessért odavagyok, szóval én személy szerint nagyon örülök, hogy még ennél is többet fog foglalkozni az együttessel.
2011. augusztus 30. 20:28
Nagyon jó színésznő és jó hangja is van
Szerintem mindkét pálya illik hozzá.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.