Taylor Momsen felhagy a színészettel
2011. augusztus 18. 09:47
Ne, miért hagyja abba? o.o Remélem csak átmenetileg, mivel fantasztikus színésznő. Bár jobb, hogy ezt hagyja abba, mint a zenélést, abba belehalnék (átvitt értelemben). Annak viszont örülök, hogy az Evanescence-szel turnéznak, mert akkor gyakorlatilag "kettő az egyben" koncertet nyertem,mivel mindkettőt imádom (na jó, a TPR-t jobban), már csak ki kell könyörögnöm Németországot vagy az UK-t x")
2011. augusztus 18. 10:16
Tehetséges színésznőként bár a GG-ben csak az első két évadban szerettem,de énekesnőként jobb szerintem. De attól még nem kéne örökre feladnia de hát ez az ő döntése.
2011. augusztus 18. 10:32
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem énekesnőként jobb,nem is illik hozzá annyira az a jókislány szerep a gg-ben.jó,hogy turnézik,sok sikert hozzá,ha tényleg ez a vágya,és fel szeretne hagyni a színészettel.
2011. augusztus 18. 10:44
Énekesnőként nagyon szeretem,viszont színésznőként még nem láthattam.A TPR-t viszont nagyon szeretem.Remélem egyszer láthatom őket élőben is.
2011. augusztus 18. 10:52
Színésznőként is becsülöm, de ez a hír most nagyon feldobott! Imádom a The Pretty Reckless-t és alig várom majd az új albumokat
És persze ha lesz koncert a közelben, akkor nekem ott a helyem.
2011. augusztus 18. 10:53
Én örülök neki.Nagyon szeretem a számait és tényleg nagyon jó hangja van.
2011. augusztus 18. 11:02
Azt teszi amit jónak lát, bár én nem szerettem Jennyt, attól még furcsa lesz, hogy nincs a kicsi J.
2011. augusztus 18. 11:03
Nagy kár hogy felhagy a színészettel pedig ő tényleg nagyon tehetséges és ő tudta is a dolgát viszont, énekesnőként ugyan úgy tehetséges és a számai is nagyon jók, úgy hogy további sok sikert Taylor!
2011. augusztus 18. 11:04
|
|
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 995 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline
|
Én is örülök neki. Nagyon szeretem a számait, és várom a további híreket róla, mint énekesnő. Persze azért a GG-ben is nagyon jól játszott, hiányozni fog Jenny karaktere.
2011. augusztus 18. 11:14
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Érthető a dolog...
2011. augusztus 18. 11:19
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Hát színésznőnek sem utolsó, de ha mindezt azért csinálja, hogy zenei téren sokkal jobb lehessen, teljesen megértem. Én személy szerint mondjuk sosem értettem a színész-énekesnőket, mivel mind a két karrier sok időt emészt fel, ha jól szeretnénk benne teljesíteni. Én úgy gondolom, hogy vagy ez, vagy az, egyszerre nagyon nehéz mindkettőt csinálni, és miért legyen az ember mindegyikben középszintű, ha az egyikben akár a legjobb is lehet?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: