A filmvilág 8 legszexibb szuperhőse
2011. augusztus 17. 20:42
Természetesen nálam Chris van az első helyen, az Amerika Kapitány moziban egyszerűen tökéletes volt az alakítása, a második helyett pedig Ben Affleck kapja aki szintén kiemelkedő alakítást nyújtott a Daredevil – A Fenegyerek moziban, a többiek karaktere is jó volt, de nem annyira mint az általam kiemelt két sztárnál...
2011. augusztus 17. 20:44
Hé, azért még mindig Toby az eredeti Pókember, nem Andrew!
És egyébként szerintem Chris Evans jobb Johnny Storm, mint Amerika Kapitány..de ez csak az én véleményem.
És egyébként szerintem Chris Evans jobb Johnny Storm, mint Amerika Kapitány..de ez csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
marvellany
2011. augusztus 17. 20:44
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
nálam Ryan Reynolds van az első helyen *-*
(L)
minilivi
2011. augusztus 17. 20:52
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Iron Man (y)
2011. augusztus 17. 20:54
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szerintem az egyetlen aki jól néz ki az Ryan Reynolds.
2011. augusztus 17. 21:01
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Hát én Ryan Reynolds mellett tenném le a voksom. A cikk nagyon jól sikerült, grat, de Tobey Maguire, mindenki Pókembere lemaradt. Ettől eltekintve érdekes cikk, köszönjük. (:
2011. augusztus 17. 21:09
Andrew és Ryan számomra a legjobbak 
jó cikk lett (:
jó cikk lett (:
House Of Wax
2011. augusztus 17. 21:25
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Ben Affleck top10es pasi 
Robert Downey Jr. remek színész
Ryan Reynolds.. hát asszem ő 2011 legnagyobb durranása
ezzel a lámpás filmmel 
Chris Hemsworth lassan híresebb lesz bátyjánál:D de a Thorban.. hát ha nem tudnám hogy ő játszik benne, nem ismerném fel:D
Christian Bale is egy k_rvajó színész
csak a szakáll..
Henry-t és Andrewt nem láttam még sehol:D de kiváncsi vagyok rájuk..
Chris Evans.. hát ő meg no comment :$$
a Zöld lámpás meg az Amerika kapitány trailerét is a HP előtt láttuk, azóta tűkön ülök, hogy mikor láthatom már
nagyon jóónak tűnnek
:D:D
Robert Downey Jr. remek színész
Ryan Reynolds.. hát asszem ő 2011 legnagyobb durranása
Chris Hemsworth lassan híresebb lesz bátyjánál:D de a Thorban.. hát ha nem tudnám hogy ő játszik benne, nem ismerném fel:D
Christian Bale is egy k_rvajó színész
Henry-t és Andrewt nem láttam még sehol:D de kiváncsi vagyok rájuk..
Chris Evans.. hát ő meg no comment :$$
a Zöld lámpás meg az Amerika kapitány trailerét is a HP előtt láttuk, azóta tűkön ülök, hogy mikor láthatom már
dóóra
2011. augusztus 17. 21:29
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Rrrrrrrrrrrr:P
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.