Megemlékezett Amy Winehouse-ról a 30STM
2011. augusztus 17. 17:17
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Én is azt kívánom, bár ott lehettem volna, biztosan hatalmas élmény volt, ahogy ez már a videóból látszik.
Szép gesztus volt a fiúktól, nekik elhiszem hogy szívből tették. Nekik van alázatuk a zenéhez. Igazi zenészek köszöntek el egy igazi zenésztől. R.I.P. Amy
2011. augusztus 17. 17:38
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
kedves gesztus
Jareeed!
2011. augusztus 17. 18:24
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ez nagyon szép dolog volt!
2011. augusztus 17. 18:40
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Még mindig elkezdek sírni akáhányszor valaki felhozza a Szigetet. Sokáig úgy tünt kitudok menni Rájuk, aztán szerencsémre mégsem tudtam... Eleve megérintett Amy halála, mert nagyon örültem, hogy a 30StM jön helyette, de inkább jött volna Amy csak ne kerül volna a halálába ez az egész. Sokkal nagyobb show volt ez, mint a VOLT-on ahogy tudom, és ezek szerint hosszabb is volt, el nem tudom képzelni milyen érzés lehetett volna ott lenni. És az, hogy Amy-nek címezték ezt a dalt... nem tudom leírni. A Rehabos jelenetet seholsem találom, kiváncsi lettem volna rá. Biztos érdekes lehetett, hogy Jared a koncert közepén elkezdi azt a számot énekelni. Istenem, mindent megtattem volna, hogy ott legyek.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti03
2011. augusztus 17. 18:49
Nagyon rendes volt tőlük én ott voltam és nagyon nagy élmény volt egy évben 2 Mars koncert is
bár nagyon nyomakodtak az emberek sokkal jobban mint Volton
2011. augusztus 17. 19:06
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
rendes húzás
2011. augusztus 17. 19:23
|
|
rock princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144578 offline
|
először is, tetszik a cikk. 
nagyon szeretem a 30 Second To Mars zenéjét, és tiszteletre méltó, hogy megemlékeztek Amy-ről, aki kétségtelenül maradandót alkotott. Jared-ben és a bandájában van emberség, és nagyore becsülöm őket is, hogy tisztelegtek Amy előtt.
nagyon szeretem a 30 Second To Mars zenéjét, és tiszteletre méltó, hogy megemlékeztek Amy-ről, aki kétségtelenül maradandót alkotott. Jared-ben és a bandájában van emberség, és nagyore becsülöm őket is, hogy tisztelegtek Amy előtt.
2011. augusztus 17. 19:42
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Ez nagyon aranyos volt tőlük.Talán ők voltak az egyetlenek akiket megnéztem volna a Szigeten mert imádom az élő zenéjüket csak hát még nem vagyok annyi idős,hogy mehetnék.
2011. augusztus 17. 19:48
|
|
VampireLexiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 158203 offline
|
ez kedves volt tőlük. sajnálom,hogy nem lehettem ott.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.