A 30 Seconds to Mars szombaton lépett fel a Szigeten, a koncerten pedig megemlékeztek Amy Winehouse-ról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megemlékezett Amy Winehouse-ról a 30STM
2011. augusztus 17. 16:05
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Életem legszebb estéje volt a szombati koncert. A megemlékezés valóban a koncert legszebb momentuma volt. Az Echelonok együtt pityeredtek el és együtt köszöntek el Tőle a 30 Seconds To Mars egyik legszebb számával a Modern Myth-el. Jarednek köszönhetően az én szemeimből is kicsordult egy-két könnycsepp. Soha nem fogom elfelejteni ezt a csodás napot, ezt a csodás koncertet és ezt a csodálatos megemlékezést. Goodbye Amy, örökre a szívünkben élsz. Jared, Shannon, Tomo és az Echelonok szívében. Rest in Peace ♥
2011. augusztus 17. 16:05
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Igen köszi Jared ezt is láttam előben, bár egyáltalán nem voltam oda érte de Goodbye Amy.
2011. augusztus 17. 16:12
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Igen, ez nagyon szép volt
Végre mindenki együtt énekelt Amy emlékére. Végre nem az volt a fontos, hogy egy centivel is előrébb nyomakodj és leteperd a másikat, hanem az emlék és a dal. Nagyon megható és gyönyörű pillanatok voltak. Sosem felejtem el.
2011. augusztus 17. 16:30
Nagyon szép és kedves vol tőlük, hogy megemlékeztek róla.
R.I.P. Amy Winehouse.
2011. augusztus 17. 16:50
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
kedvesek voltak hogy megemlékeztek Amy-ről
2011. augusztus 17. 16:55
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ez nagyon szép tőlük
2011. augusztus 17. 17:00
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Patakokban folyik a könnyem, most először érint meg úgy istenigazából Amy halála. Nagyon szép és megható a srácoktól, hogy megemlékeztek Amyről, pláne így, és igen, én is egyetértek azzal, amit Courtneyy írt. Bár ott lehettem volna...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: