A színész rövid előadást tartott a hétvégén, ám a közönség ezt félbeszakította, ugyanis hulladékkal kezdték megdobálni az egykori sorozatsztárt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeméttel dobálták meg Charlie Sheent
2011. augusztus 17. 12:10
2011. augusztus 17. 12:11
El tudom képzelni, hogy kissé illuminált állapotban sértegette a tömeget
Egyszer mindenkinek át kell élnie
2011. augusztus 17. 12:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Megjegyezném, művészekre igen ritkán dobálnak szemetet, kedves Charlie barátom.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 17. 12:38
Így járt amúgy nem nagyon szoktak művészekre szemet dobni .
2011. augusztus 17. 12:49
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem ez már egy kicsit túlzás...
Valóban volt egy s más "dolga" a múltban és még most is van...,de kétségtelenül nagyon jó színész, és talán a legjobb sorozat sztár.
Nem hiszem, hogy valójában tényleg ezt érdemelné .
Nagyon sok kellemes perceket adott a nézőknek, és ami ennél is fontosabb, hogy MEGTUDTA őket NEVETETTNI.
Ja és példának okául : Mel Gibsont mért nem dobálják szeméttel, meg alázzák le a sárga földig ???
Szerintem neki egy "kicsit" "szaftosabb" dolgai voltak,és talán ez pont ő érdemelné ....
Valóban volt egy s más "dolga" a múltban és még most is van...,de kétségtelenül nagyon jó színész, és talán a legjobb sorozat sztár.
Ja és példának okául : Mel Gibsont mért nem dobálják szeméttel, meg alázzák le a sárga földig ???
2011. augusztus 17. 13:08
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
Idézet (June15 @ 2011.08.17. 12:49)
Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem ez már egy kicsit túlzás...
Nagyon sok kellemes perceket adott a nézőknek, és ami ennél is fontosabb, hogy MEGTUDTA őket NEVETETTNI.
Szerintem neki egy "kicsit" "szaftosabb" dolgai voltak,és talán ez pont ő érdemelné ..

Ott a pont!! Ebben nagyon egyetértek!!!
2011. augusztus 17. 13:08
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Színészileg elismerem, de mint magánember, már egyáltalán nem szimpatikus egy ideje. Azonban nem csak Charlie-t kéne most sértegetni, ugyanis véleményem szerint a tömeg is rohadt bunkó volt. Én is sokat álmodozom arról, hogy tojással meg egyéb "gusztusos" dolgokkal megdobálom mondjuk Bíbört, de úgysem fogok ilyesmire vetemedni, mert bármennyire is utálok valakit, ez akkor is bunkóság...
2011. augusztus 17. 14:36
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
jó az oké hogy sokan nem bírják Sheent de akkor is ez gusztustalan dolog. Nem jutna ilyen dolog egy értelmes ember eszébe.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.