Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.17. 17:34)
Már nem azért, de pont, hogy azok szólnak hozzá értelmetlenül, akik a Glee-t védik

Meg amúgy is, úgytudtam, Te szeretsz vitatkozni (nem veszekedni), akkor most pontosan mi bajod van? Az, hogy most egy olyan dolgot 'oltunk le', amivel neked nincs bajod? Te is rendszeresen elmondod a negatív véleményed, az mennyivel jobb?
Úgy gondolom, hogy az én vélemény nyilvánítási stílusom messze áll a ti stílusotoktól, ami már nem is vélemény írás, hanem fikázás, már ne is haragudj.

Én veszem a fáradságot és a negatív véleményemet legalább 1000 karakterben fogalmazom meg közel sem ilyen stílusban. Én nem azt mondtam, hogy nem kell véleményt nyilvánítani (kiforgatod a szavaimat), csak miért kell oldalakon keresztül fikázni? Ha valaki szereti, akkor is szeretni fogja, még, ha fejedre ülsz, akkor is. Eredetileg nálam ott szakadt a cérna, mikor már fikázva lettek a legminőségibb sorozatok is.

Senki sem csinálja a cirkuszt, csak ti. Feltűnési viszketettség vagy csak szimpla unatkozás. Jobban jártok, ha egy könyvet vesztek a kezetekbe, mert azzal még művelődtök is, nem csak szitkozódtok primitíven. Most kivételesen senki sem írt semmit és senki sem kezdte el védeni csak úgy a Glee-t. Oké, hogy a diznis topikba ez megy, de itt páran csak meg akarjuk érteni, hogy mit pattogtok és mi a baj. Mert persze még pluszba keltitek a feszültséget és generáljátok a veszekedést. Ha tetszik nézd, ha nem akkor nem. Senki sem kötelez rá. Elmondtad a véleményedet, ennyi. Utána már senki sem kíváncsi a primitív hozzászólásaitokra.