Starity

Debütált a ChoColat első dala

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 12. 13:46 #41
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Hat...annyira nem rossz
2011. október 11. 17:49 #42
- törölt felhasználó -    
nekem tetszik:) <3
2011. október 11. 18:30 #43
Piros0817
Piros0817
gonosz taemint törpe™

StátuszHappy Hunger Games and may the odds be ever in your favour.
Hozzászólás: 1926
Csatolások: 6457
Azonosító: 70950
Idézet (szavy @ 2011.08.17. 14:44)
De felkapott lett ez a J-pop, jelen esetben K-pop, vagy mi a fenének hívják ezeket gyűjtőfogalommal.  _nevet.gif  A tévét is akárhova kapcsolom, vagy egy ferde szemű fiúcsapat, vagy pedig ugyanez csak lányokból nyávog valami tuctuc alapra, ami természetesen minden esetben ugyanaz. 
Minden tag kiköpött mása a többinek, mintha ezek klónozva kerülnének be a körforgalomba. Egyéniség nulla. Tehetség nulla.

Igazából az egész elég összetett. Több év gyakornoki ideig vannak az adott cégnél, mire kikerülhetnek egy csapatba vagy kezdhetnek solo karriert. Igaz én személy szerint szeretem őket, de köztük is megválogatom, hogy mit hallgatok. Éppen ezért kevés lány bandát hallgatok meg, mert a legtöbb már fájdalmasan "cuki". Szinte csöpögnek, ha lehet ezt így mondani. rohog.gif A fiú bandák... Mélyebbre kell "ásni", hogy az ember megértse az egészet. Szerintem. Mert nem egyformák, csak addig, amíg az ember nem kezd el velük jobban foglalkozni. Hogy minden számuk ugyan olyan lenne? Nem hinném. Legalábbis ismerek olyan bandákat, akik lírai dalokat is játszanak, vannak akik kicsit rockosabbakat. És olyanok is vannak, akik hangszereken is játszanak, amiért külön oda vagyok. Hogy tehetségük mennyi van? Szerintem tehetségesek, de mindenki döntse el maga. Mindenki máshogy látja, szerintem. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: detty.95
2011. december 05. 22:40 #44
zoey0001
zoey0001
visszatérő vendég
Hozzászólás: 180
Csatolások: 0
Azonosító: 151905
amúgy nem értem hogy az emberek többségének a koreai, japán miért egyenlő a kínaival? ázsiai országok de ha egy picit utánanéznétek, nagyon nem egyformák biggrin.gif mondjuk én már 4 éve biztos szeretem a KPOP-ot előtte meg animén nőttem fel a TV2 és az RTL jóvoltából xD (Y)(Y) és ha foglalkozol vele, megszokja a szemed a kinézetük és minden apróságot észreveszel rajtuk amikben különböznek biggrin.gif és amúgy is...öltözködésben Korea a vezető az ázsiai országok közül wink.gif <3
2013. július 18. 10:47 #45
Nemmindegykivagyok
Nemmindegykivagyok
visszatérő vendég

StátuszBeach! Bitch? Beach? Bitch!-V&Jimin
Hozzászólás: 372
Csatolások: 96
Azonosító: 171444
Egész jó szám lett nekem bejön ☺
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!