Debütált a ChoColat első dala
2011. augusztus 17. 14:44
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
De felkapott lett ez a J-pop, jelen esetben K-pop, vagy mi a fenének hívják ezeket gyűjtőfogalommal.
A tévét is akárhova kapcsolom, vagy egy ferde szemű fiúcsapat, vagy pedig ugyanez csak lányokból nyávog valami tuctuc alapra, ami természetesen minden esetben ugyanaz.
Minden tag kiköpött mása a többinek, mintha ezek klónozva kerülnének be a körforgalomba. Egyéniség nulla. Tehetség nulla.
Minden tag kiköpött mása a többinek, mintha ezek klónozva kerülnének be a körforgalomba. Egyéniség nulla. Tehetség nulla.
2011. augusztus 17. 14:47
nos,én nagy k-pop fan vagyok,de valahogy ez most nem jön be.olyan furcsa,nem igazán fog meg benne semmi.a tánc az még kó,a szám se túl rossz,de valahogy nem tetszik.bár az érdekes,hogy az egyik még csak 14 éves,és a másik 21.én azért drukkolok nekik,hogy legközelebb jobbal jöjjenek elő
2011. augusztus 17. 15:00
szavy, látom te is nagyon buta ember lehetsz ha így gondolod. egyáltalán fogalmad sincs, hogy mi zajlik a KPOP világában, szóval nem kell okoskodni! azt hiszed, hogy ott minden tehetségtelen ember befuthat? óóó nem! nagyon tévedsz! a tehetségtelen embereket egy cég sem veszi fel és futtatja be. igaz, ezek az új kis lánybandák nekem sem szimpatikusak, maradok a régieknél. és még valami! nagyon nevetségesek vagytok kedves nem KPOP-os kommentelők! a nyelvük és ferde szemük alapján ítélitek meg őket. hát gratulálok ehhez is! nekik ez az anyanyelvük, mint nekünk ez a fos. akár minket is kiröhöghetnek másik országok, amiért ilyen az anyanyelvünk... akkor bezzeg ti lennétek felháborodva... megint csak gratulálok... néha szégyenlem magam az ilyenek miatt... béke!~
2011. augusztus 17. 15:14
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (MinYoung @ 2011.08.17. 15:00)
szavy, látom te is nagyon buta ember lehetsz ha így gondolod. egyáltalán fogalmad sincs, hogy mi zajlik a KPOP világában, szóval nem kell okoskodni! azt hiszed, hogy ott minden tehetségtelen ember befuthat? óóó nem! nagyon tévedsz! a tehetségtelen embereket egy cég sem veszi fel és futtatja be. igaz, ezek az új kis lánybandák nekem sem szimpatikusak, maradok a régieknél. és még valami! nagyon nevetségesek vagytok kedves nem KPOP-os kommentelők! a nyelvük és ferde szemük alapján ítélitek meg őket. hát gratulálok ehhez is! nekik ez az anyanyelvük, mint nekünk ez a fos. akár minket is kiröhöghetnek másik országok, amiért ilyen az anyanyelvünk... akkor bezzeg ti lennétek felháborodva... megint csak gratulálok... néha szégyenlem magam az ilyenek miatt... béke!~
Félreértetted. Nekem nem a szemükkel meg a nyelvükkel van a bajom. Nem tudom ezt te hol olvastad tőlem. Majd mutasd már meg.
2011. augusztus 17. 15:22
|
|
szokevivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 145746 offline
|
nem rossz!ellenkezőleg klassz!
2011. augusztus 17. 16:35
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Szerintem a maximumot hozták ki,mert nem fájdult meg a fejem,a számomra érthetetlen szövegtől.Nem lesz a legnagyobb kedvencem,de tetszik.A klip is jó :)Szerintem kb 3-5 klip múlva már profi szinten fogják nyomni
2011. augusztus 17. 17:09
te meg azt mutasd meg nekem, hogy ezt hol írtam RÁD? azt írtam: "kedves nem KPOP-os kommentelők." szerinted ezt rád írtam? olvasd el még1x...
igen egyedi. miért aki csak discot nyomatnak ugyanazzal a tucatzenével az egyedi? ugyanmár!!!! -.-
sorolj fel 10et akit láttál~
meg amúgy is nagyon tévedsz, ha azt hiszed hogy a férfiak játszák az alfahímet! ez megintcsak egy ostobaság a részedről! -.- nem ismered őket, ezért nem kell okoskodni! meg amúgy is! JLo meg a Lady Gaga nem a giccses ruháikban ugrálnak? hát dehogynem... erről ennyit!
igen egyedi. miért aki csak discot nyomatnak ugyanazzal a tucatzenével az egyedi? ugyanmár!!!! -.-
sorolj fel 10et akit láttál~
meg amúgy is nagyon tévedsz, ha azt hiszed hogy a férfiak játszák az alfahímet! ez megintcsak egy ostobaság a részedről! -.- nem ismered őket, ezért nem kell okoskodni! meg amúgy is! JLo meg a Lady Gaga nem a giccses ruháikban ugrálnak? hát dehogynem... erről ennyit!
2011. augusztus 17. 18:59
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
MinYoung: ha minden kommentet, amiben azt írják, hogy szokásos, unalmas, magadra veszel, szívrohamot fogsz kapni. Egyetértek akiknek nem tetszik, mivel kb. tényleg mindegyik csapat ilyet. Egyedül a 2nei-t tudom meghallgatni.
2011. augusztus 17. 20:02
en koreiakat azert szeretem amiert olyan jo kis sorozatokat csinalnak
a japanokat szeretem inkabb a zeneben
a japanokat szeretem inkabb a zeneben
2011. augusztus 17. 22:44
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
a ruhájuk nagyon tetszik, mind a 3 összeállítás - ha annyi van összesen - meg a koreo is bejövős, mármint a tánc. az a mozdulat amit a legtöbbször használnak, pl 0:42nél az olyan cuki
amúgy a számnak ilyen kis "jaj olyan édes kiscsaj vagyok jáááj lálálálá" de tetszik, bár látom nem sokan vannak így vele
lehet még meghallgatom párszor - megtanulom ezt a mozdulatot :3 - de amúgy nem lesz kedvencem. . .
2011. augusztus 19. 15:41
|
Fruzsiii MC.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 158554 offline
|
nemnagyon tetszik
2011. augusztus 19. 20:23
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Nem olyan rossz, de elég egyhangú, nem valami változatos dal. Jól táncolnak, de ezenkívül nincs bennük semmi különleges. Szeretem az ázsiai bandákat, de mintha egymás klónjai lennének, semmi újat nem mutatnak. Sok részletben, pl. a ruhák meg a hátterek, nagyon a 2NE1-ra hajaz. Persze érthető, mert jelenleg ők a leghíresebb lánybanda nemcsak Koreában, de a nemzetközi rajongótáboruk is hatalmas és tulajdonképpen ők az egyetlen ázsiai banda, akikben van kreativitás és egyediség. Szóval szerintem nem őket kéne utánozni, mert így a Chocolat biztos a süllyesztőben lyukad ki rövid időn belül.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: