Új török sorozat indul az RTL Klubon
2011. augusztus 17. 12:29
Na egy újabb török bénaság. Az Ezel nem mondom hogy rossz, nem is lenne az, de olyan VONTATOTT az egész. Nem akarok megbántani senkit se a véleményemmel, tényleg nem, de nekem ezek naon nem jönnek be. Én maradok a Második Életnél.
2011. augusztus 17. 12:45
Megint csak visszafelé haladunk a múltba:MEGSZÁLLTÁK A TÖRÖKÖK MAGYARORSZÁGOT!!!!
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 17. 13:41
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
alig várom rem h yó lesz:)
2011. augusztus 17. 15:45
még nem is láttátok,de már írjátok hogy baromság...szerintem megérdemel egy esélyt!...én elkövettem azt a hibát az Ezelnél hogy nem akartam nézni...és lám most egy részt sem hagynék ki
2011. augusztus 17. 15:46
|
|
TryToStopGAGAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 1 Azonosító: 158517 offline
|
az Ezel 71 részes, csak mivel a törököknél egy rész eredetileg több mint 1 órás, és náluk egészben adják le, a retekklub egy részt legalább 3 részre szétszed, azért van annyi rész
Én végülis nézem az Ezelt, de már kezd akkora hülyeség lenni, hogy viccnek is rossz
Ebből is lesz 5000 rész majd, és húzzák a nagy semmit, hogy legyen sorozat, a végén meg kiderül a nagy semmi
A se here se zádé meg no comment
2011. augusztus 17. 15:52
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Az Ezel jó sorozat és amíg nekünk ilyen BK és Jóban Rosszban színvonalú sorozatok telnek addig igenis örülök a török sorozatoknak.Az Ezelt már az idézetek miatt is megéri nézni...Dosztojevszkij,Shakespeare...Már ha ezek a nevek mondanak vmit vkinek.
2011. augusztus 17. 16:01
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Ezután csak török sorozatokat fogok nézni, ezerszer jobbak mint a ratyi dél-amerikaiak...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.