Nina Dobrev 10 év múlva házasodna
2011. augusztus 17. 16:43
Sztem nem kell semmit elsietniük. Igaza van Ninának.
2011. augusztus 17. 16:46
Ezért nem kelet volna össze jönni Démönkével.Ian már rég túl van ezen a koron és kezdi érteni mi az az élet.Te pedig Nina épp,hogy bele cseppentél a jóba.Fogalmad nincs,hogy mi folyik ide kint.Abban viszont egyetértek,hogy nincs értelme 22 évesen házasodni.Sőt az egész házasságnak értelme nincs.
2011. augusztus 17. 16:54
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
káár,tényleg szépek együtt
,de ha nem hát nem
2011. augusztus 17. 17:46
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Kiyla: Úristen, lány létedre ilyet írni, h a házasságnak nincs értelme?!?! Te is jó negatív emberke lehetsz...Nekünk lányoknak hinnünk kell az örök szerelemben, nem?!?!
) Jaj, szegénykém, biztos elváltak a szüleid...
Manapság valóban sok a válás, de szerintem csak azért, mert egyesek lusták tenni a saját kapcsolatukért. Mondjuk ez tényleg nem valami romantikus, de akkor is:)
2011. augusztus 17. 17:46
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Kiyla, te a magad 21 évével ( ami egyel kevesebb, mint Nináé) valószínűleg tudod, mi az az élet
Vagy ha te igenis kikéred magadnak, hogy tudod... akkor ennyi erővel Nina is nagyon tisztában lehet ezzel. Talán csak nem egy újabb lelkes Damon-Bonnie illetve die-hard Ian/Damon rajongót köszönthetünk benned?
2011. augusztus 17. 18:13
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
heyitsamyMT
Kiyla, te a magad 21 évével ( ami egyel kevesebb, mint Nináé) valószínűleg tudod, mi az az élet Vagy ha te igenis kikéred magadnak, hogy tudod... akkor ennyi erővel Nina is nagyon tisztában lehet ezzel. Talán csak nem egy újabb lelkes Damon-Bonnie illetve die-hard Ian/Damon rajongót köszönthetünk benned? Ma, 17:46 dori08
Kiyla: Úristen, lány létedre ilyet írni, h a házasságnak nincs értelme?!?! Te is jó negatív emberke lehetsz...Nekünk lányoknak hinnünk kell az örök szerelemben, nem?!?!) Jaj, szegénykém, biztos elváltak a szüleid... Manapság valóban sok a válás, de szerintem csak azért, mert egyesek lusták tenni a saját kapcsolatukért. Mondjuk ez tényleg nem valami romantikus, de akkor is:)
Egyetértek az elöttem szolókkal ezzel kapcsolatban!!!
Szerintem az hogy 22éves attól még simán házasodhat.
Én ismerek olyat aki 17évesen ment férjhez és 15éve boldog házaságban él!!!
Szerintem ez az igazi szerelem. <3
Kiyla, te a magad 21 évével ( ami egyel kevesebb, mint Nináé) valószínűleg tudod, mi az az élet Vagy ha te igenis kikéred magadnak, hogy tudod... akkor ennyi erővel Nina is nagyon tisztában lehet ezzel. Talán csak nem egy újabb lelkes Damon-Bonnie illetve die-hard Ian/Damon rajongót köszönthetünk benned? Ma, 17:46 dori08
Kiyla: Úristen, lány létedre ilyet írni, h a házasságnak nincs értelme?!?! Te is jó negatív emberke lehetsz...Nekünk lányoknak hinnünk kell az örök szerelemben, nem?!?!) Jaj, szegénykém, biztos elváltak a szüleid... Manapság valóban sok a válás, de szerintem csak azért, mert egyesek lusták tenni a saját kapcsolatukért. Mondjuk ez tényleg nem valami romantikus, de akkor is:)
Egyetértek az elöttem szolókkal ezzel kapcsolatban!!!
Szerintem az hogy 22éves attól még simán házasodhat.
Én ismerek olyat aki 17évesen ment férjhez és 15éve boldog házaságban él!!!
Szerintem ez az igazi szerelem. <3
2011. augusztus 17. 19:39
Idézet (dori08 @ 2011.08.17. 17:46)
Kiyla: Úristen, lány létedre ilyet írni, h a házasságnak nincs értelme?!?! Te is jó negatív emberke lehetsz...Nekünk lányoknak hinnünk kell az örök szerelemben, nem?!?!
) Jaj, szegénykém, biztos elváltak a szüleid...
Manapság valóban sok a válás, de szerintem csak azért, mert egyesek lusták tenni a saját kapcsolatukért. Mondjuk ez tényleg nem valami romantikus, de akkor is:)
Én sem látom a házasság értelmét, nem hiszek az örök szerelemben és a szüleim együtt vannak. Akkor most hogy is van ez?
Minden esetre egyet értek Nina nézeteivel és akkor ezek szerint jól sejtettem, hogy az Ian-nel való esküvő híre csak pletyka. Legalábbis ezek után furán venné ki magát, ha nem az lenne.
2011. augusztus 17. 20:00
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Szegény Ian én csak őt sajnálom Nina nem tudja hogy mit hagy ki
2011. augusztus 17. 20:18
Nem értem, mi ez a nagy felháborodás Kiyla kommentjén. 
A házasság csak egy papír meg egy gyűrű, emberek, nem kell ahhoz házasság, hogy a másik fél tudja, hogy szereted, és nem csalod meg.
Az örök szerelem szintén nem egy papíron fog múlni, és én spec. nem is hiszek benne. Inkább a lelki társakban. De a szomorú igazság az, hogy egy kapcsolat sem tart örökké, hiszen ismersz olyat, aki az első barátjával házasodott össze és halt meg? Persze, léteznek hosszú, boldog házasságok, de sajnos ma már zömében örülhetünk, ha egy pár 5 évig együtt marad. :/
A házasság csak egy papír meg egy gyűrű, emberek, nem kell ahhoz házasság, hogy a másik fél tudja, hogy szereted, és nem csalod meg.
Az örök szerelem szintén nem egy papíron fog múlni, és én spec. nem is hiszek benne. Inkább a lelki társakban. De a szomorú igazság az, hogy egy kapcsolat sem tart örökké, hiszen ismersz olyat, aki az első barátjával házasodott össze és halt meg? Persze, léteznek hosszú, boldog házasságok, de sajnos ma már zömében örülhetünk, ha egy pár 5 évig együtt marad. :/
2011. augusztus 17. 20:20
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Igaza van részben,de valóban van olyan,hogy hamar házasodnak össze és sokáig is együtt maradnak csak ez a ritkább változat.Inkább várjon és akkor eldönti,hogy mit is akar és,hogy kivel.
2011. augusztus 17. 20:20
Jézusom!
Én 30 évesen már rég férjnél leszek, szerintem ez a normális...
2011. augusztus 17. 20:47
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Azért gondolni lehetett hogy ez kamu! Nem nézem ki a csajból hogy 22 évesen házasodjon, akkor kimaradna az életből!!!! Meg Int se nézem olyannak aki egyhamar házasodni akar!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: