Nina Dobrev 10 év múlva házasodna
2011. augusztus 17. 00:36
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
soha nem értettem, h miért kell sietni az esküvővel, pláne Nina oldaláról ilyen fiatalon, meg sztem papír nélkül is ugyan úgy szeretheti egymást 2 ember
2011. augusztus 17. 07:17
most elszólta magát,hogy együtt vannak,bár ez néhány képen nyilvánvaló volt.
2011. augusztus 17. 07:36
Na jó, én most nem értem. Eddig nem úgy volt, hogy amikor Ian megkérte a kezét azonnal igent mondott? És hogy Ian szülinapján lesz az esküvő? Ha ezek igazak, akkor miért mondja az ellenkezőt? Ha három év együtt járás után akarja eljegyeztetni magát, miért mondott igent?
Bár én soknak tartom a tíz évet, de ahogy akarja.
Az a lényeg, hogy boldog legyen vagy Ian-nel vagy pedig mással!
Bár én soknak tartom a tíz évet, de ahogy akarja.
2011. augusztus 17. 07:40
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Hát azt kell mondanom, hogy igaza van. 22 évesen még hova gondolkodjon az esküvőről? Felesleges. Szerintem ha ezt nyilatkozta, akkor biztos nem házasodnak össze. Bár de jó lenne, ha Iannel lenne. <3
2011. augusztus 17. 07:40
|
|
bugeszkaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 138105 offline
|
Szerintem tíz év korkülönbség egyáltalán nem számít, legalábbis ha bizonyos embereket nézünk. Ian negyvenévesen is elképesztően jó pasas lesz, mert ő a korral érik, teljesedik ki. Nina harmincéves korában, ha még együtt lesznek, pont tökéletes párt alkotnának. Most nem mindegy, lesz-e esküvő vagy sem? Lesz, amikor lesz, addig is örüljünk, hogy együtt vannak és boldogok!
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. augusztus 17. 07:44
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Én is ebben a hiszemben voltam min MyDream xD
A 10év pedig szerinte migenis sok,meg ha szeretik egymást igazán akkor a 'papír' csak azt jelzi hogy hivatalosan is kijelentik
A 10év pedig szerinte migenis sok,meg ha szeretik egymást igazán akkor a 'papír' csak azt jelzi hogy hivatalosan is kijelentik
2011. augusztus 17. 08:05
Szerintem a 10 év egyáltalán nem sok, sőt szerintem 16 év korkülönbségig még elmegy a dolog, nézzétek csak med Demi Moort és Ashtont.
2011. augusztus 17. 08:09
Ennek a csajnak nagyon szimpi a gondolmodasa : )
2011. augusztus 17. 08:18
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
mondjuk még fiatal ráér megházasodni.. de azért én tíz évet nem várnék a helyében
2011. augusztus 17. 08:27
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
lehet h jol gondolkodik, ahogy mar elottem is irtak, csak egyaltalan nem biztos, h Ian fog ra meg 10 evet varni ... azert ilyen ajanlat csak egyszer van egy eletben ...
2011. augusztus 17. 08:28
Kár, de az ő döntése, és legalább már elismeri, hogy együtt vannak.
Tehát gyerekek, nem mondott igen-t a többi hír tuti kamu
Tehát gyerekek, nem mondott igen-t a többi hír tuti kamu
2011. augusztus 17. 08:32
nem is kell ezt a döntését elsietni,van ideje bőven,csak aztán ne siránkozzon,hogy túl "öreg" már a gyerekvállaláshoz...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.