Nina Dobrev 10 év múlva házasodna
2011. augusztus 16. 23:04
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Ninával egy idős vagyok és én is úgy gondolom, mint ő... nem kell elsietni a dolgokat. Ian meg, ha az igazi akkor egymás mellett maradnak úgyis, hogyha nem házasok
2011. augusztus 16. 23:05
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
nah ennyit a nagy esküvőről:D
én gondoltam h nem is lesz
:D
én gondoltam h nem is lesz
2011. augusztus 16. 23:06
Picit nem értem. Már mint, tényleg házasságról volt szó. Bár, Nina döntése, és ha Ian szereti, ugyanúgy szereti majd. Remélhetőleg Iannal marad.
2011. augusztus 16. 23:11
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Sajnálom,h nem úgy gondolja,ahogy előbb tette...de azért remélem,h később megházasodnak:))
2011. augusztus 16. 23:13
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
ez a kép az egyik kedvencem abból a fotósorozatból :3 cikkel kapcsolatban: szerintem még bőven ráér a házassággal, de azért mégiscsak 30 alatt kéne szerintem.. abban a korban már a gyerekvállalásról kell gondolkodni.. bár lehet ezzel csak én vagyok így
2011. augusztus 16. 23:15
Ne is akarjon ilyen fiatalon házasodni és nem hinném hogy Ian lesz a férje kb 1 év múlva szerintem szakítanak
2011. augusztus 16. 23:15
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Vampire Lady igazad van!
2011. augusztus 16. 23:36
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Szerintem szép párt alkotnak 
Gondolom a karrierje fontosabb még egyenlőre, mert eléggé fiatal még. Ráér. Csak 10 év múlva Ian lesz jóval öregebb, és lehet, hogy majd azért mennek szét..:S
Na de inkább nem mondok semmit...Majd lesz valahogy..
Gondolom a karrierje fontosabb még egyenlőre, mert eléggé fiatal még. Ráér. Csak 10 év múlva Ian lesz jóval öregebb, és lehet, hogy majd azért mennek szét..:S
Na de inkább nem mondok semmit...Majd lesz valahogy..
2011. augusztus 16. 23:36
Megmondtam hogy kamu az esküvő. Egyértelmű volt, hisz még egyáltalán nem rég vannak együtt, és nagyon örülök neki, mert nem akarom hogy elhamarkodják a döntést, és rossz vége legyen.
( Amúgy végre normális Nina szemöldöke! HALLELUJAH! annyira nem volt szép)
2011. augusztus 16. 23:58
Úgy őszintén nekünk az miért jó,hogy ők ketten összeházasodnak??Attól okosabbak,bölcsebbek leszünk?Rengeteg rajongó koppanhatott,a téves esküvő "hallatán".Ez az 1 év járás utáni esküvő tényleg elég hihetetlen volt.Na,hogy témához is szóljak.Szerintem jól gondolja Nina.10 év múlva egy házasság sokkal jobban hangzik.Ian különben is 10 év múlva 40 feletti élettartalmot fogja súrolni.A korkülönbség később látszik meg nem most.Talán már holnap szétmennek.Nem tudhatjuk.
Szó,mint szó tényleg aranyosak együtt,de ebből nem lesz házasság..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: