Nina Dobrev 10 év múlva házasodna
2011. augusztus 27. 14:28
Lehetne 3-5 év is de az az ő döntése,összeillenek Ian-nal
2011. augusztus 27. 15:44
|
sancesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 136516 offline
|
Szerintem nagyon aranyosak Ian-nal, de nem túl valószínű, hogy ő lesz "élete párja"...
Ian már 32 éves, és ha akar családot gyerekeket, akkor nem hiszem, hogy 45 évesen akarná...ha meg nem akar, akkor csak egy futó kaland lesz a kapcsoltuk...
Ian már 32 éves, és ha akar családot gyerekeket, akkor nem hiszem, hogy 45 évesen akarná...ha meg nem akar, akkor csak egy futó kaland lesz a kapcsoltuk...
2011. augusztus 29. 15:02
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem is élvezze ki, amíg ilyen fiatal és szép. De 10 év szerintem túl sok... csak majd nehogy megbánja!
2011. szeptember 02. 22:22
Jaj....elég ebből a beszédből.Házasodjanak már össze....annyira összeillenek
2011. szeptember 04. 15:29
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Tudom, hogy senkit sem érdekel, de a szüleim ennyi idősen már házasok voltak... és azóta sem váltak el!
A másik meg az, hogy egy ismerősöm szülei nem házasodtak össze, de már rengeteg ideje gyütt vannak, és két gyerekük van!
Szóval, ha nem is megy hozzá Ian - hoz, attól még lehetnek boldogok, sőt!
És Bella98w: én is gondoltam már hasonlókat
A másik meg az, hogy egy ismerősöm szülei nem házasodtak össze, de már rengeteg ideje gyütt vannak, és két gyerekük van!
Szóval, ha nem is megy hozzá Ian - hoz, attól még lehetnek boldogok, sőt!
És Bella98w: én is gondoltam már hasonlókat
2011. szeptember 04. 15:35
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Egyébként pont a Vámpírnaplókban mondták, h "Ha ő az igazi, akkor nem sétálhat el" 
Am sztem már késő 30 éves kor után először házasodi, bár a sztároknál sokszor úgy előnyösebb... de ki tudja?
Am sztem már késő 30 éves kor után először házasodi, bár a sztároknál sokszor úgy előnyösebb... de ki tudja?
2011. szeptember 05. 17:03
|
|
|
Egyébként most olvastam (tudom, hogy harmadszorra írok, több nemlesz ígérem), hogy a Vámpírnaplók miatt nem vállalják a kapcsolatukat Iannal, mert akkor nehezebben hinnénk el, hogy Elena elutasítja Damont, és mivel 7 évig szerződtették őket, még egy ideig titkolózni fognak. Amúgy hogyha 7 évre szerződtették őket, akkor sokat lesznek együtt, meg 7 év múlva már sztem simán házasodhatna...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: