Nina Dobrev 10 év múlva házasodna
2011. augusztus 18. 15:37
|
|
Zsike71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 157477 offline
|
Ez azt jelent nem fétékeny típus mert lenne jelentkező aki Iannal össze kösse az életét
De ő is gyönyörű nő nem kell félnie.
Kívánom legyenek boldogok
így és 10 év mulva azt olvassuk meg volt a lagzi.
2011. augusztus 18. 17:44
|
|
Picuuurvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 154049 offline
|
Én mindkettejüket imádom, de persze Ian-t kicsivel jobban
De én is azt szeretném olvasni 10 év múlva, hogy összeházasodtak
Szerintem nagyon összeillenek és szurkolok nekik
2011. augusztus 18. 19:14
|
|
adruska121új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 146283 offline
|
ez nem nor mál most huszon valahány éves és 10 év az egy kicvsit sok
2011. augusztus 18. 19:41
szerintem ebbe van valami igazság nem kell elsietni a házasságot
2011. augusztus 18. 20:41
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
szerintem igaza van Nina-nak♥♥még fiatal,nem kell mindent elsietni hiszen az élete szinte csak most kezdődött,meg amúgy is,egy olyan lánynak,mint Nina-nak élnie kell,ezalatt amúgy azt értem hogy vicces,kedves bájos stb..
2011. augusztus 18. 20:42
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
amúgy adruska121 szerintem nincs igazad.huszonévesen házasodni?????? ez egy kicsit durva,meg amúgy is szerintem a harminc valahány év simán elég..akkor már elég érett és közvetlenebb,valamint bölcsebb leszel!!
2011. augusztus 18. 20:44
Idézet (PiciPicur @ 2011.08.18. 20:42)
amúgy adruska121 szerintem nincs igazad.huszonévesen házasodni?? ez egy kicsit durva,meg amúgy is szerintem a harminc valahány év simán elég..akkor már elég érett és közvetlenebb,valamint bölcsebb leszel!!
De akkor már kicsit veszélyesebb szülni... Na jó, megfogadom, hogy nem írok ide többet.
2011. augusztus 18. 20:52
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Em31
Én nem hiszek a házaságban. Nekem viszont van is okom. A családomba mindenki elvált... szó szerint. Ahogy sokan mondták, egy papírtól nem leszel boldog. És engem egyátalán nem vonz ez az egész esküvős dolog. Oké, elég valószínű, hogy 10 év múlva máshogy fogom látni a dolgokat. De a lényeg, hogy Nina tényleg ráér, csak egy pletyka miatt nehogymár valaki leszólja, mert 22 évesen nem akar házasodni. És kétlem, hogyha tényleg vár 10 évet Ian ott lesz a képben. De nem ez a lényeg. Nem kell fiatalon egy életre tervezni. Tiniként senki nem úgy jön össze valakivel, hogy "vele fogom leélni az életemet". Személy szerint énsem így gondolkodom, hogyha tetszik egy fiú. Fiatalon élni kell, nem azon gondolkodni, mi lesz 15 év múlva. Körülbelül nekem erről a How I Met Your Mother jut eszembe. Ted is keresi az igazit és blah blah blah. Nem egyszerűbb boldognak lenni azzal akivel vagy? Élvezd akkor az életet aztán lesz ami lesz.
Én nem hiszek a házaságban. Nekem viszont van is okom. A családomba mindenki elvált... szó szerint. Ahogy sokan mondták, egy papírtól nem leszel boldog. És engem egyátalán nem vonz ez az egész esküvős dolog. Oké, elég valószínű, hogy 10 év múlva máshogy fogom látni a dolgokat. De a lényeg, hogy Nina tényleg ráér, csak egy pletyka miatt nehogymár valaki leszólja, mert 22 évesen nem akar házasodni. És kétlem, hogyha tényleg vár 10 évet Ian ott lesz a képben. De nem ez a lényeg. Nem kell fiatalon egy életre tervezni. Tiniként senki nem úgy jön össze valakivel, hogy "vele fogom leélni az életemet". Személy szerint énsem így gondolkodom, hogyha tetszik egy fiú. Fiatalon élni kell, nem azon gondolkodni, mi lesz 15 év múlva. Körülbelül nekem erről a How I Met Your Mother jut eszembe. Ted is keresi az igazit és blah blah blah. Nem egyszerűbb boldognak lenni azzal akivel vagy? Élvezd akkor az életet aztán lesz ami lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Em31
2011. augusztus 19. 08:53
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Nina olyan szimpi csaj, meg szép is, ráadásul ő is január 9-én születettxD
A házasodási kérdésben pedig teljesen egyetértek vele!
A házasodási kérdésben pedig teljesen egyetértek vele!
2011. augusztus 19. 11:48
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
hm... egyetértek vele
ilyen korban még szerintem elég rossz hogy ennyien házasodnak... azért összeillenek és remélem hogy 10 év múlva TÉNYLEG lesz esküvő
2011. augusztus 19. 17:24
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
10 év még nagyon sok :/
2011. augusztus 19. 18:16
Ez érthető, de akkor (ha tényleg eljegyezték egymást Iannel...) miért mondott igent??Meg azért szerintem is sok a 10 év és szerintem nem fog rá várni addig Ian, ha tényleg szereti akkor most is hozzámenne...
2011. augusztus 19. 19:53
Idézet (regimonster @ 2011.08.18. 09:50)
arra azért kiváncsi lennék hogy Ian mit szól ahhoz hogy 43 évesen fog nősüéni o.O
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy miért feltételezi itt mindenki, hogy 10 év múlva még Iannel lesz együtt??
2011. augusztus 19. 22:49
|
|
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 19:53)
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy miért feltételezi itt mindenki, hogy 10 év múlva még Iannel lesz együtt??
én meg arra lennék kiváncsi, hogy mért gondolja mki ugy hogy van 1 szép "hollywood"-i párocskánk és mondjuk megvan a szikra is... akkor azonnal összekell házasodni meg stb, stb, stb, az elsö kitudodott dátum alapján... és ha nem akkor jaj igy meg ugy... és asszem ezzel eggyüt ez volt az utolso véleményen a témában...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.