Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 01:03
Hát nem tudom gaga már számomra egy csalódás egyre rosszabb számok és borzasztó videók . Egyre jobban megy le a süllyesztőbe :/.
2011. augusztus 17. 01:04
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Minicher @ 2011.08.17. 00:55)
Galmster, ugye tudod, hogy veled eszemben sincs vitázni???
<3 Ne is kezdjünk bele ;D
Tudom, drágám. legalább te elég értelmesen és egész mondatokban kifejtetted a véleményed.
Azért volt egy-két cifra hülyeség is pár fórumozótól, amitől már kezdett eldurranni az agyam.
2011. augusztus 17. 01:04
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.17. 00:59)
Mi a probléma dave095??? Nem értelek..Nem értem,hogy mivel van problémád. De tényleg. Miért kell kinevetni? Hmmm?? Anyám kora vagy a mondat lényege a probléma??
Nekem az ég világon semmi problémám, csak ez már tényleg beteges. Sajnálom. Én is szeretem Gagát, de ezt az elvetemült rajongást nagyon gáznak tartom. Tényleg bocsánat, ha megbántottam a lelkivilágodat, de azért ez...
2011. augusztus 17. 01:05
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Glamster
Miért borogasson? Most komolyan nem értem,hogy mi a problémátok azzal,amit írtam. Egyszerűen nem jut el az agyamig.
Miért borogasson? Most komolyan nem értem,hogy mi a problémátok azzal,amit írtam. Egyszerűen nem jut el az agyamig.
2011. augusztus 17. 01:06
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.17. 01:05)
Glamster
Semmi gond, Honey, semmi gond
2011. augusztus 17. 01:06
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
dave095
Nem bántottál meg tényleg. Csak furcsáltam. Nem vagyuk elvetemult,hidd el nekem. És hidd el nekem,hogy anyám is LM. Ha hiszitek ha nem. Ez van.
Nem bántottál meg tényleg. Csak furcsáltam. Nem vagyuk elvetemult,hidd el nekem. És hidd el nekem,hogy anyám is LM. Ha hiszitek ha nem. Ez van.
2011. augusztus 17. 01:11
|
|
Kitty Andrews |
|
Na gyerekek tudjátok mit?
Elmegyünk szépen aludni,mert negyed kettő lesz
Nem árt kipihenni magunkat. Ne vegyétek magatokra amiket írtam. Nincs nekem senkivel bajom. Én csak Gagát védem.
Na jó éjszakát gyerekek! Aludjatok jól.
2011. augusztus 17. 01:12
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Amúgy: ilyen umlautokat nem csak a metálbandák szoktak? Mert eddig csak náluk láttam (pl Mötley Crüe, Motörhead). Bár nekem aztán mindegy, hogy Gagának épp mi a heppje.
2011. augusztus 17. 01:13
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.08.17. 00:57)
Hát ez...
Erre már nem tudok mit írni, de tényleg. 
Hát Dave, neked sincs Po-po-po-pokerface-ed, mert akkor ezt megállod szó nélkül.
2011. augusztus 17. 01:19
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Amikor úgy gondolom hogy minedenre felkészültem, Gaga akkor is meg tud lepni
D Hihetetlen fantáziája van xD
2011. augusztus 17. 01:49
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
Nekem a dal nagyon tetszik és külön jó hogy igazi hangszerekkel készült, egész normális Gagához képest.
Hát a klip egyáltalán nem illik hozzá, de gondolom direkt van így. Mindenesetre én remélem, hogy egyszer azzal fogja meglepni a világot, hogy készít egy szép dalt egy szép videoklippel, amiben nincs semmi provokatív feltűnősködés, bizarr ruhák meg sminkek, csak ő maga natúr kivitelezésben.
Tőle ez lenne igazán szokatlan.
2011. augusztus 17. 01:58
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem lett valami nagy eresztés. A klip tényleg összefüggéstelen, de igazából szerintem ezzel önmagában nem is lenne baj. Vannak összefüggéstelen, elvont klipek, amik zseniális. Hát ez...nem lett az. Én nem tartozom az elvakult rajongók és a mániákusan utálók csoportjába sem. Vannak olyan dolgai, amik idegesítenek, szerintem klipek és zenék terén is egyre inkább romló tendenciát mutat, a stílusát meg már rég nem tartom egyedinek. De utálni mégsem utálom, mert a Fame és a Fame Monster még úgy ahogy, bejött. Azt hozzátenném, hogy nem olyan szinten, hogy bármikor meghallgatnám és egy remekműnek tartom, de rendben voltak. Olyan dalok mint a Brown Eyes, az Again Again és a Speechless szerintem kifejezetten jóra sikeredtek. Bogszicshoz hasonlóan én is azt az időszakát szeretem a legjobban, mikor még "csak Stefani" volt. Abból az időszakból származik a No Floods is, amit imádok. Ha csak annyira lenne extrém, hogy mondjuk ilyen a hajviselete, de mellette így zongorázna és énekelne mindig, nem akarna mindenhol ott lenni, nem kellene mindenhol róla hallanom, nem akarná ennyire, hogy megbotránkoztassa az embereket és bebizonyítsa, hogy ő mennyire egyedi, akkor semmi gond nem lenne. Meg persze ha olyan zenéket csinálna, mint az előbb említettek. Mert meg kell mondjam az új albuma számomra botrányosan sz.r és átlagos lett. Sosem tartottam nagyon egyedinek és újítónak sem a stílusát, sem a zenéjét, de ezek a zenék a szokásosnál is átlagosabbak lettek. Azt is utálom, hogy az elvakult rajongók mindenkire ráfogják, hogy őt koppintja, holott ő is nyúlt már nem egy hírességtől. Meg az is vicces, mikor olyanra fogják rá, aki már akkor egyedi és stílusos volt, amikor Gaga még sehol sem volt. Ez a sok elvakult tudatlan mondjuk nem Gaga hibája. Nem teljes mértékben. De nem értem miért gondolják, hogy annyira egyedi. Az egyediség és a botránykeltési mánia nem ugyanaz. Nem zárja ki egymást, de nem ugyanaz. És Gaga szerintem nem egyedi. A klipre visszatérve: mondom, nem nagy eresztés, viszont vannak olyan részek benne, amik a számmal együtt kifejezetten nyugtatólag hatnak rám és előidéznek bennem valami jó érzést. Ettől függetlenül inkább rossz a klip, mint jó. A számmal nincs bajom, a -szerintem- borzalmas új albumáról egyedül ez az, amit szeretek. Persze ezt sem olyan szinten, hogy mindennap hallgatnám és hatalmas újításnak találom. Egyedinek nem valami egyedi, de szerintem rendben van. Viszont mostanság (még jobban, mint régen) próbálom elzárni magam ezektől az előadóktól, akár szeleníta, akár Gaga. Pedig azért nem azonos kategória.
2011. augusztus 17. 07:36
Tök szupi a videó!! Egyébként, hogy lehet egy sellővel szexelni? Ja, és loliiita, ez nem tom neked hol madonnás.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: