Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 00:37
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Minicher @ 2011.08.17. 00:30)
Ja, és minek mindenáron értelmet erőltetni/keresni a képkockákban??? Egy csomó klipnek semmi köze a zenéhez, és legalább ennyi kisfilmnek az égvilágon semmi értelme.
Kiegészíteném annyival, hogy a legtöbb mai "zenének", legalábbis amit ma annak neveznek, köze sincs ahhoz, ami valójában a zene. És még annyit, hogy ez a legszánalmasabb.
2011. augusztus 17. 00:40
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Kitty Andrews - tudod az a szar, hogy ha neked /persze azok számára akik nem szeretik/ érthetetlen módon tetszik minden amit csinál, máris elvakult vagy.... éppenséggel nekem sem tetszik minden dala, de egyiknek sem próbálok a mélyére ásni, és főleg nem a klipek nyilván nem létező értelmét keresni.... van olyan kisfilmje aminek van mondanivalója, sőt ha úgy nézi valaki, akkor mindegyiknek van. de felesleges ezzel dobálózni.... főleg, hogy valakinek egyszer tetszik egy dala/klipje (Judas), aztán meg hirtelen mégsem... most akkor hogy van ez??
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. augusztus 17. 00:44
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Minicher
Igen tudom,hogy ez a szar. És tök fölösleges másoknak magyarázni a dolgokat. Ha valaki nem szereti,akkor attól,hogy mondjuk neki a dolgokat,attól nem fogja megszeretni. /Bocsi,hogyha össze vissza írok,de eléggé fáradt vagyok/ nekem sem tetszik minden dala. Ez van. De őt magát szeretem,és nem azért,mert ""botrányos"" és nem divatból szeretem (ahogy nem is olyan rég fogalmaztak páran). Az is baj,hogyha valaki nem szereti,és ebből az okból nem néz egy kicsit (csak egy parányit) a dolgok mögé. De ez van. El kell fogadnunk.
Igen tudom,hogy ez a szar. És tök fölösleges másoknak magyarázni a dolgokat. Ha valaki nem szereti,akkor attól,hogy mondjuk neki a dolgokat,attól nem fogja megszeretni. /Bocsi,hogyha össze vissza írok,de eléggé fáradt vagyok/ nekem sem tetszik minden dala. Ez van. De őt magát szeretem,és nem azért,mert ""botrányos"" és nem divatból szeretem (ahogy nem is olyan rég fogalmaztak páran). Az is baj,hogyha valaki nem szereti,és ebből az okból nem néz egy kicsit (csak egy parányit) a dolgok mögé. De ez van. El kell fogadnunk.
Reny72
2011. augusztus 17. 00:47
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
kissé érdekes a klipp, sose volt gaga a szívem csücske, de ezek után se lesz az
2011. augusztus 17. 00:48
a számtól sokkal rosszabbat vártam, kellemesen csalódtam, a klip meg... Gaga. mit vártok mást?
2011. augusztus 17. 00:49
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Minicher @ 2011.08.17. 00:40)
hogy valakinek egyszer tetszik egy dala/klipje (Judas), aztán meg hirtelen mégsem... most akkor hogy van ez??
Úgy, hogy néha az ember teljesen kiábrándul. Várja a jót, megszokottat, azt, ami naggyá tette, de mégsem jön.
2011. augusztus 17. 00:51
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Ja, a másik kedvencem a "biztos divatból szereted" Mikor valaki lekicsinylő és okoskodó dolgokat ír nekünk, és megpróbálja elhitetni, hogy csak kis hülyegyerekek vagyunk, mert itt pattogunk, hogy védjük Gaga-t. De ez a szokás ha szeretünk valakit nem? Nekem általában ennyi nem elég, hogy hirtelen mégse szeressek valakit. Ha Gaga degradáló megjegyzéseket tenne valamelyik kisebbségre/melegekre/vallásra, vagy részegen bedrogozva esne le a színpadról, esetleg pofátlanul 4órákat késne koncertekről, vagy ellustulna és a "celebségből" élne, én AKKOR, és csakis akkor kezdenék eltávolodni tőle.
De amíg tetszenek a dalai, klipjei, és amíg emberileg is közel áll hozzám, addig olyan piti dolgok, mint hogy milyen a klipje, nem fognak ellene fordítani... Mert az elég szánalmas lenne.
De amíg tetszenek a dalai, klipjei, és amíg emberileg is közel áll hozzám, addig olyan piti dolgok, mint hogy milyen a klipje, nem fognak ellene fordítani... Mert az elég szánalmas lenne.
Reny72
2011. augusztus 17. 00:53
|
|
Minicherúj tag |
|
És miért kéne mindig a megszokott? Mert egyesek azt szokták meg? Az tetszik és ennyi? Akkor ne is próbáljon ki mást, újat? És ha valakinek meg ez tetszik? Most ezen órákig lehetne vitatkozni
De ez, h várni a megszokottat.... Mert az előadók folyton ugyanolyanok, nem változnak semmit mi...?
Reny72
2011. augusztus 17. 00:54
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Minicher!
A kommenteid alapján olyan vagy mint én.
Azok az emberek,akik ilyeneket írnak rólunk és Gagáról egy picit sem ismerik se őt,se minket. És most jöhet az,hogy miért te ismered? Jobban,mint hinnétek........ Teljesen egyet értek veled abban,hogy mitől fordulnál el Gagától. És nem vagyunk hülye kisgyerekek. Anyukám 48 éves,és Little Monsternek mondja magát. Pedig jóval Gaga anyukája lehetne. Akkor anyám is hülye kisgyerek? Kérdem én.
A kommenteid alapján olyan vagy mint én.
Reny72
2011. augusztus 17. 00:57
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.17. 00:54)
Anyukám 48 éves,és Little Monsternek mondja magát. Pedig jóval Gaga anyukája lehetne. Akkor anyám is hülye kisgyerek? Kérdem én.
Hát ez...
2011. augusztus 17. 00:57
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Glamster
Persze, h összehasonlíthatatlan és nem abban, h az egyik jobb mint a másik! Mindkettő külön érték és másban jó!
Oké, h nem látjuk az értelmet a klipbe. De miben jobbak azok amikben egy szőke nő énekel vizes fehér pólóba és épp az úját szopkodja (ezt a szót nem ismeri a starity
)
És a legtöbb mai klip az ennyiről szól, h nagyon szexik vagyunk benne, nagyon csajosak! és ennyi az értelme! Gaga mer mást mutatni! Engem ez speciel jobban megfog, többre értékelem ezt a klipet mint bármelyik másik nagy "bölcsességeket sugárzó" (van ilyen?) klipet!
Nekem azt a legrosszabb nézni, h te most nem a véleményedet mondod meg a klipről, hanem egyenesen elfordulsz tőle és pocskondiázod! Ha nekem nem tetszene, akkor nem így adnám mások tudtára (már ha olyan nagy rajongó vagyok, amilyennek téged gondoltalak), mert attól az előadót még szeretem!
Mellesleg nem tudhatod, h 5-10-20 év múlva milyen értéke lesz ennek a számnak és klipnek! Lehet, h filmekbe is viszont fogod hallani, mert valakinek nem csak egy rosszul összerakott szar semmi nulla kis számot jelent! Persze 20 év múlva lehet, h ez a klip egy könnyű esti meseként fog szolgálni a gyerekeknek, mert a többi annyira elvont és durva lesz:D De ezt nem tudhatjuk!
Persze, h összehasonlíthatatlan és nem abban, h az egyik jobb mint a másik! Mindkettő külön érték és másban jó!
Oké, h nem látjuk az értelmet a klipbe. De miben jobbak azok amikben egy szőke nő énekel vizes fehér pólóba és épp az úját szopkodja (ezt a szót nem ismeri a starity
És a legtöbb mai klip az ennyiről szól, h nagyon szexik vagyunk benne, nagyon csajosak! és ennyi az értelme! Gaga mer mást mutatni! Engem ez speciel jobban megfog, többre értékelem ezt a klipet mint bármelyik másik nagy "bölcsességeket sugárzó" (van ilyen?) klipet!
Nekem azt a legrosszabb nézni, h te most nem a véleményedet mondod meg a klipről, hanem egyenesen elfordulsz tőle és pocskondiázod! Ha nekem nem tetszene, akkor nem így adnám mások tudtára (már ha olyan nagy rajongó vagyok, amilyennek téged gondoltalak), mert attól az előadót még szeretem!
Mellesleg nem tudhatod, h 5-10-20 év múlva milyen értéke lesz ennek a számnak és klipnek! Lehet, h filmekbe is viszont fogod hallani, mert valakinek nem csak egy rosszul összerakott szar semmi nulla kis számot jelent! Persze 20 év múlva lehet, h ez a klip egy könnyű esti meseként fog szolgálni a gyerekeknek, mert a többi annyira elvont és durva lesz:D De ezt nem tudhatjuk!
2011. augusztus 17. 00:59
|
|
Kitty Andrews |
|
Mi a probléma dave095??? Nem értelek.....Nem értem,hogy mivel van problémád. De tényleg. Miért kell kinevetni? Hmmm?? Anyám kora vagy a mondat lényege a probléma??
2011. augusztus 17. 01:00
|
|
Kitty Andrews |
|
Ja,és ez a kérdésre a válasz (hogy hogyan szexelnek a sellők) http://28.media.tumblr.com/tumblr_lq1lmjjN5f1qd7pxao1_500.gif Hát így.
Reny72
2011. augusztus 17. 01:03
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.17. 00:59)
Mi a probléma dave095??? Nem értelek..Nem értem,hogy mivel van problémád. De tényleg. Miért kell kinevetni? Hmmm?? Anyám kora vagy a mondat lényege a probléma??
Istenemborogass
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.