Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 16. 23:46
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Szeretjük sewenteen hozzászólásait.
És magát sewenteent is.
Teljesen igazad van,több millió embert nem csak két táborra lehet osztani.
Végre valaki,aki megéri Gagát.
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. augusztus 16. 23:46
Gaga inkább rendezzen egy filmet, ott élje ki ezeket a beteges gondolatait, aztán csináljon normális klipeket. Ennyi a véleményem.
2011. augusztus 16. 23:48
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2011.08.16. 23:42)
Glamster
és ha toto azt mondja akkor az úgy is van!
Na de tényleg akinek itt vissza kéne venni az te vagy, nagyon átestél a ló másik oldalára, pedig eddig egész kedveltelek! mellesleg kétlem, h több millió embert CSAK 2 táborra lehetne bontani, mert a toto azt mondta!
És, h örülj!
„A videó elején télies ruhában sétálok végig New Yorkon, és a barátomhoz tartok. Lesétálok az autópályára, és a lábaim véresek. Van négy út, amerre mehetek, de sok más történhet. A valóság és a fantázia közötti világban játszódik.” Bizony az a sok összevisszaság, az a négy út négy különböző lehetőségét mutatja hogy jusson a barátjához (akivel a végén össze is házasodik) Megmutatja a lehetőségeket, h miként tud hozzá férni! De mivel 15 éves vagy ennél mélyebb magyarázatba nem bonyolódnék, mert úgy se jutna el hozzád amit üzenni akarok! Vagy amit gaga akar
és ha toto azt mondja akkor az úgy is van!
Na de tényleg akinek itt vissza kéne venni az te vagy, nagyon átestél a ló másik oldalára, pedig eddig egész kedveltelek! mellesleg kétlem, h több millió embert CSAK 2 táborra lehetne bontani, mert a toto azt mondta!
És, h örülj!
„A videó elején télies ruhában sétálok végig New Yorkon, és a barátomhoz tartok. Lesétálok az autópályára, és a lábaim véresek. Van négy út, amerre mehetek, de sok más történhet. A valóság és a fantázia közötti világban játszódik.” Bizony az a sok összevisszaság, az a négy út négy különböző lehetőségét mutatja hogy jusson a barátjához (akivel a végén össze is házasodik) Megmutatja a lehetőségeket, h miként tud hozzá férni! De mivel 15 éves vagy ennél mélyebb magyarázatba nem bonyolódnék, mert úgy se jutna el hozzád amit üzenni akarok! Vagy amit gaga akar
Nem ToTo-ról van szó, ne légy te is zokni. Egyszerűen scak jobban átlátja a dolgokat, mint a fórumozók 90%-a. Mellesleg nem szoktam tőle idézgetni, egyszerűen dumálunk és egyetértettem - mivel ő mondta, megjelöltem. Nem szokásom másolni, bár lehet ez fura neked...
Ez a baj, hogy nem jut el. . Érted? Ezért kéne neki egy normális rendező, mert képtelen kivitelezni.
És most igen. Eléggé két részre osztódott a rajongótábora, és elég nyilvánvaló te hová tartozol.
Én is kedvellek, ez nem ezen múlik. Szimplán annyi, hogy csalódott vagyok. És elegem van a rengeteg elvakult emberből.
Ez így nem jó. Magyarázat nélkül értenem kellene.
Ahogy értettem a Paparazzit, LoveGame-t, Bad Romance-t, Telephone-t és így tovább.
Te is az voltál, amikor az ultimategaga-n vártuk a TEOG klipjét chatben...
A másik pedig: a végére már egészen bocsi, hogy ingerült leszek, amikor egy teljesen értelmes érvelésbe idekeverik Adam Lambertöt, meg valaki tudatlanul leszólja az embereket, hogy te nem is értesz a zenéhez, egyedül, csakis Gaga, és amit Gaga csinál az szent és sérthetetlen. Blablabla. Honnan tudod, hogy az itt lévők nem értenek a zenéhez? Nem én vagyok egyedül, aki kijárta a zenesulit, zongorázik, énekel vagy bármilyen más zenével kapcsolatos dolgot művel. Arra, hogy mondhatod, hogy nem ért a zenéhez?
Alaptalan, elvakult támadás 2.0
Még várok párat, szinte biztos, hogy lesz
2011. augusztus 16. 23:49
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Erre nem tudunk bulizni xDD .....jó mert nem megszokott tőle a lassú zene!!! A klipp az nagyon komoly lett!!!
:D:D
2011. augusztus 16. 23:55
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Hát erre már csak annyit, hogy tőle nem meglepő...
2011. augusztus 16. 23:58
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Ahogy látom elég nagy száj(ujj)karate megy itt:) .Próbáltam valami vicces hozzászólást kitalálni , de nem ment.Ha vicceset akarsz látni nézd meg a klipet.
2011. augusztus 16. 23:59
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Glamster
Igen csalódott voltam! Nekem akkor az kevés volt! Meg is mondtam, szóval nem hiszem, h túl elvakult lennék!
Amúgy bármibe lemerem fogadni, h a legtöbb ember semmilyen hangszeren nem játszik, és nincs semmilyen képzettsége! Én magam Általános és zene iskolába jártam, és kötelező is volt, az alapok megtanulása! De lefogadom, h az itt lévők 70%-a nem ért a zenéhez, de úgy érzi, h elmehetne zsűrizni az Xfactorba
Igen csalódott voltam! Nekem akkor az kevés volt! Meg is mondtam, szóval nem hiszem, h túl elvakult lennék!
Amúgy bármibe lemerem fogadni, h a legtöbb ember semmilyen hangszeren nem játszik, és nincs semmilyen képzettsége! Én magam Általános és zene iskolába jártam, és kötelező is volt, az alapok megtanulása! De lefogadom, h az itt lévők 70%-a nem ért a zenéhez, de úgy érzi, h elmehetne zsűrizni az Xfactorba
2011. augusztus 17. 00:04
|
|
Sacc16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 1 Azonosító: 152310 offline
|
szerintem nagyon jó lett ez a száma is. nem lehet mindig ugyan olyat csinálni, mert akkor meg az lenne baja az embereknek, hogy unalmas. kell a változatosság. a klipről meg nem nagyon ejtek szót, mert ez egy Gaga klip. ezt a nőt alapból nehéz megérteni, nem hogy a videóit.. szerintem jó és kész.
)
2011. augusztus 17. 00:04
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2011.08.16. 23:59)
Glamster
van ilyen is, igen. De van olyan is, aki kijárta a zeneiskolát - tehát ennyit erről. Ne általánosíts.
Amúgy a dal akkor is rosszul összerakott. Egy ballada akart lenni, de nem jött össze. Különösebben meg sem érintett.
Viszonyítási alap?!
Axl Rose írta az egyik legnagyobb szerelméhez, hasonló elveken alapul, mint a Yoü and I:
Mégis egyszerűen ÖSSZEHASONLÍTHATATLAN. ÖSSZEHASONLÍTHATATLAN.
Nézd meg. A November Rain már majdnem 20 éves, de most is megérinti az embereket, fiatalokat, idősebbeket. Élvezet minden egyes alkalommal meghallgatni 20!!! év után is. Nem veszett el. A rádiók még most is játsszák. Néha, elvétve még az MTV leadja a klipet is.
Őszintén. Ehhez Gaga Yoü and I száma merre van? Hasonló elveket alapul véve.
Ez a szám, minden alkalommal újat mutat. Erre hol képes a Yoü and I? Az, hogy a végén Gaga magából kikelve üvöltözik?
Az egész szám egyhangú, unalmas = esőnap. Semmi különös nem történik benne, olyan, amitől falhoz csapnám magam.
Rossz a promóció. Eleve nem ez a legkedveltebb szám az új albumról, sőt, eléggé hátul van a gagadaily felmérése alapján.
A Bloody Mary, Marry the night vagy a Scheisse kellett volna következő kislemeznek.
2011. augusztus 17. 00:11
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
hát sztem nem ez lesz a legnagyobb slágere. jó hangja van amúgy, a szám se rossz csak.. hát nekem annyira nem tetszik. a klip eléggé bizarr, dehát mit vártunk volna gagától..
amúgy a cikkhez:
„Fuck Thurs Day” (Kib*ott keddi nap).
thursday nem a csütörtök? ....
amúgy a cikkhez:
„Fuck Thurs Day” (Kib*ott keddi nap).
thursday nem a csütörtök? ....
2011. augusztus 17. 00:12
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Háth van jobb száma is, de nem rossz. A klip pedig... most mondjam azt, hogy nem számítottam "őrült"-ségre?? Ez a munkája is tetszik, csak így tovább!!
2011. augusztus 17. 00:27
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Csak nekem van ennyire erős gyomrom? Én NEM tartom gusztustalannak a klipet, a hangja is rendben van. Nekem kifejezetten tetszik, hogy olyan groteszk lett a képi világ, imádom az éles kontrasztot a zene meg e között.
Lehet fújjogni, háborogni, sírni meg velős tanácsokat osztogatni... de minek? Ha Gaga megindulna a leejtőn, azt hiszem nem kéne felrázni, hogy észrevegye. Most épp ez a korszaka van, mint ahogy volt egy bizonyos stílusa a Just Dance és a Poker face idején. Majd ez is elmúlik, és ha kiderülne, hogy hihetetlen módon mégsem ez/ezek a legundorítóbb dolog a földön, mivel a többi rajongónak tetszik, lehet hogy tartós marad. És??? És ha nekem tetszik minden klipje, száma, koncertje akkor én egy elvakult mániákus vagyok??? De szar nekem. Biztos valami gond van a fejemben... Ez is csak egy bizarr klip tőle.. Ennyi. Mit kell így felfújni? Nekem és még több millió másik elvakult beteg állatnak tetszik azt csőő...
Lehet fújjogni, háborogni, sírni meg velős tanácsokat osztogatni... de minek? Ha Gaga megindulna a leejtőn, azt hiszem nem kéne felrázni, hogy észrevegye. Most épp ez a korszaka van, mint ahogy volt egy bizonyos stílusa a Just Dance és a Poker face idején. Majd ez is elmúlik, és ha kiderülne, hogy hihetetlen módon mégsem ez/ezek a legundorítóbb dolog a földön, mivel a többi rajongónak tetszik, lehet hogy tartós marad. És??? És ha nekem tetszik minden klipje, száma, koncertje akkor én egy elvakult mániákus vagyok??? De szar nekem. Biztos valami gond van a fejemben... Ez is csak egy bizarr klip tőle.. Ennyi. Mit kell így felfújni? Nekem és még több millió másik elvakult beteg állatnak tetszik azt csőő...
2011. augusztus 17. 00:30
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Amúgy én is kijártam a zenesulit, meg 6 éve zongorázom
De ezt nem támadásból írtam.
Ha Glamster itt felhozta a November rain-t: ahhoz egyszerűen nemhogy Gaga You and i-a, hanem semmilyen ballada nem érhet fel. Az egy remekmű: az érzelmek, a hangulatok és hangszerek színes skáláját vonultatja fel, és van benne munka. Manapság sorra csinálják az ilyen szerelmi balladákat,az még hagyján, hogy olyan gyönyörű sose lesz egyik sem, mint ez, de hogy szemernyi érzelem nincs bennük az fix. És szörnyű látni, hogy az egykori színvonalat mostanában távolról sem üti meg a zeneipar. De ha Gagáról beszélünk:
Ez nagyon szép volt, ezt nagyon szeretem/szerettem is. És ez a fajta feltűnőség még nem gáz.
Vagy ez:
Itt még olyan természetes volt, úgy ezerszer jobb annál, amit most csinál. És ezek a dalok tényleg szépek, érzelmesek
Ha Glamster itt felhozta a November rain-t: ahhoz egyszerűen nemhogy Gaga You and i-a, hanem semmilyen ballada nem érhet fel. Az egy remekmű: az érzelmek, a hangulatok és hangszerek színes skáláját vonultatja fel, és van benne munka. Manapság sorra csinálják az ilyen szerelmi balladákat,az még hagyján, hogy olyan gyönyörű sose lesz egyik sem, mint ez, de hogy szemernyi érzelem nincs bennük az fix. És szörnyű látni, hogy az egykori színvonalat mostanában távolról sem üti meg a zeneipar. De ha Gagáról beszélünk:
Ez nagyon szép volt, ezt nagyon szeretem/szerettem is. És ez a fajta feltűnőség még nem gáz.
Vagy ez:
Itt még olyan természetes volt, úgy ezerszer jobb annál, amit most csinál. És ezek a dalok tényleg szépek, érzelmesek
2011. augusztus 17. 00:30
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Ja, és minek mindenáron értelmet erőltetni/keresni a képkockákban??? Egy csomó klipnek semmi köze a zenéhez, és legalább ennyi kisfilmnek az égvilágon semmi értelme.
2011. augusztus 17. 00:32
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Minicher! Az Isten áldjon meg! Leírtad azt,amit több millió kis szörnyeteg gondol! <3 Nem,nem csak neked van erős gyomrod.
Istenem de szeretem az ilyen emberkéket,mint te.
Igen,biztos a mi agyunkban van valami baj. De minket ez nem zavar. Senkit nem bántunk azzal,hogy elvakult beteg állatok vagyunk.
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. augusztus 17. 00:32
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
wow hát mit ne mondjak, "érdekes"
de nekem általában úgyis az elvont dolgok tetszenek, mint ahogy ez a Gaga klip is, számmal együtt, bár a mai napig sem értem, h lehet sellővel szexelni, azok ikrával szaporodnak bazd na mind1 x'D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.