Starity

Gaga-klippremier: Yoü and I

34 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 16. 22:52 #61
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Glamster @ 2011.08.16. 22:36)
Bocsi, elnéztem  mellow.gif Azt hittem, mára érti. Álmos vagyok már, meg ez a klip is kicsit lesokkolt. Szörnyű lett  mellow.gif  mellow.gif  mellow.gif Tele vagyok kérdésekkel. Pl: A sellők, hogy szexelnek?  ohmy.gif

Tessék: http://velvet.hu/szex/2011/06/11/selloszex/ _nevet.gif
9 felhasználónak tetszik: Glamster, EszterLondon, _ToTo_, Bogszics, DiscoDiva, janet7, Twilight6, katie993, Lady Suzy
2011. augusztus 16. 22:54 #62
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.16. 22:51)
Glamster
Oké. Elhiszem. De nem is rólatok van szó,akik szeretetből szólnának neki,hanem azokról,akik állandóan szidják,minden alap nélkül.

Kicsit ellentmondásos ez, hogy minden alap nélkül, ha rajongók közt is van akinek nem tetszik.

http://img20.imageshack.us/img20/4972/blowney.gif
7 felhasználónak tetszik: EszterLondon, Glamster, Bogszics, janet7, prézli, Perlita, Lady Suzy
2011. augusztus 16. 22:54 #63
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Cannibal3 @ 2011.08.16. 22:46)
Én is örültem volna egy egyszerű szép klipnek, ha már ez a szám lett a kislemez. A sellős ötletből egy nagyon jó klipet is ki lehetett volna hozni, mert azért valami érdekes tényleg kell, hogy legyen benne. De az utóbbi klipek sajnos inkább gusztustalan vagy unalmas irányba mentek el és nagyon nem nekik kellene rendezni a klipeket ..mert jó a látvány meg az alapötlet is de mégse sikerül megvalósítani és egy nagy kavalkád lesz az egész klip és, hogy sikeres legyen végül sok botrányos dolgot tesznek bele.. és azután ráfogják, hogy mennyire művészi és csak az igazi rajongók érthetik .. az előzőekhez képest azért nem lett rossz pár jelenetet leszámítva, de azért sokkal jobbat is ki lehetett volna a helyszínből, sellőből meg ezekből hozni de ez nem Gaga szintje .. szerintem már nem lesz olyan mint régebben és olyan klipek se lesznek .. az elfogultabb rajongóknak meg mindig minden bejön tőle úgyhogy mindegy lesz ...

Látod, és te is úgy mondod, hogy szereted. De az elfogult rajongók kb. 2 a 10-ből már. Lassan mindenki elpártol. A BTW-t kétszer, alig bírtam megnézni, szinte takargattam a képernyőt - pedig k.rvára vártam. A Judas pedig azért durva, mert hogy jön Gaga ahhoz, hogy a Bibliát használja fel. Ezt akárhogy nézzük: erkölcstelen. A TEOF miatt hajnali 3-ig maradtam fent: csalódtam. A látvány és a színvilág jó, de a történet megint nem jött jól össze. És ez. Rengeteg ötlet egy helyre zsúfolva. Se eleje, se hátulja. SEMMI. Gaga minden kívánságát - köztük a TEOG-ból fent maradt sellőt - átzsúfolták ide. Meg ez az alteregó is. Az a gáz, hogy ezt most Katy futtatta be ezzel a fogszabályzós csitrivel, és szerintem az övé nagyobb siker lesz, mert szerethetőbb.
Úgy látom, a Telephone volt az utolsó igazi és jó Gaga klip. Az Alejandro-tól egy ideig teljesen el voltam borzadva, nekem már az a szex jelenet is sok volt. Erre kijött a BTW és eskü visszasírtam. Most meg pucér férfi segg és Gaga mellow.gif Kérdés: hogy szexel egy sellővel? ohmy.gif
Amúgy vannak a klipben jó jelenetek, az alapötlet is k.rva ütős lett volna - de nem jött össze. Egy csomó száll elvarratlan maradt - pl.: Miért műtötték Gagát? Miért táncolt egy istállóban? mellow.gif
Néha a kevesebb jobb. Meg kellett volna a TEOG és a mostani között egy aranyutat találnia.
És igen. Gaga szar rendező. Minél előbb szüksége van egy rendes, szakmabelire, mert ez így nem állapot.
6 felhasználónak tetszik: EszterLondon, _ToTo_, Bogszics, janet7, rebecca, Lady Suzy
2011. augusztus 16. 22:56 #64
Glamster
Glamster

Idézet (szavy @ 2011.08.16. 22:52)

Köszi, Szavy, ezzel valamit megmagyaráztál, ami 5 éves korom óta érdekel _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. augusztus 16. 22:57 #65
vampiregomez
vampiregomez
Teen Wolfer

Státusznem cserélem Ed Sheerant.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1759
Csatolások: 310
Azonosító: 146677
Végre itt van.Csak ezért maradtam fent idáig és ismételten nem csalódtam benne mert remek klipet adott ki.Nem kis botrány lesz belőle,de nem is a rosszakaróknak csinálja hanem a rajongóknak és szerintem minden szörnyecskének tetszik ez a klip.Én igen is büszke vagyok rá,hogy ismételten kiadott egy ilyen klipet és megmutatta a rajongóknak a nagyszerű hangját.Nem kötelező hallgatni,de véleményt tudom,hogy lehet nyilvánítani csak szerintem mindenki megérti,hogy egy rajongó sokkal elfogultabb ahogy én is.Ami a számot illeti emlékszem ez volt a legelső dal ami megtetszett a BTW-ről és azóta is imádom.Nem értem azokat akik a leggyengébbnek gondolják mert ebben igazán megtudja mutatni az énektudását és érzelmi alapja is van a dalnak.Na ebből csak annyit akartam kihozni,hogy borzasztóan büszke vagyok rá és arra is,hogy ő az az énekesnő akit minden dolog ellenére imádok és imádni fogok.
2011. augusztus 16. 22:58 #66
Eric Saade fan 7
Eric Saade fan 7
visszatérő vendég

StátuszDattebayo:DD♥
Hozzászólás: 188
Csatolások: 5
Azonosító: 155585
Alexis_0504 nek teljesen igaza van !A régi gaga volt az igazi és a régi gagagának voltam én az egyik legnagyobb rajongója.Viszont még most is szeretem és remélem a just dances. poker faces, a paparazzis,a love games,a bad romances, a telephonos,az alehandros gaga visszatér. Nekem még nem állt egészen össze a dal meg a kilp,de vannak olyan dalok amik több meghallgatás után egyre jobbak.
2011. augusztus 16. 22:58 #67
Kitty Andrews
Kitty Andrews

Státusz† I†'s αℓωαуs ωгσηg †σ нα†є, вυ† ι†'s ηєvєг ωгσηg †σ ℓσvє †
Hozzászólás: 722
Csatolások: 1778
Azonosító: 51029
_ToTo_

Nem ellentmondásos ez. (Mellesleg az animáció rettenet vicces -.-) Talán elfelejtettem mondani: NEM a RAJONGÓKRÓL beszélek. Elfogadom én,hogy van akinek nem tetszik. (Rajongók között is van persze.) Hanem az olyanokról beszélek,akik ok nélkül utálják. Azzal,hogy van ártott valakinek? Nem hiszem. De nem akarok én veszekedni. És nyugodtan lehet engem szidni,lehülyézni,utálni csak azért,mert kiállok mellette. Nem érdekel. Csak megírom a véleményemet,mert ugye meglehet?
2011. augusztus 16. 23:01 #68
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.16. 22:58)
_ToTo_

Nem ellentmondásos ez. (Mellesleg az animáció rettenet vicces -.-) Talán elfelejtettem mondani: NEM a RAJONGÓKRÓL beszélek. Elfogadom én,hogy van akinek nem tetszik. (Rajongók között is van persze.) Hanem az olyanokról beszélek,akik ok nélkül utálják. Azzal,hogy van ártott valakinek? Nem hiszem. De nem akarok én veszekedni. És nyugodtan lehet engem szidni,lehülyézni,utálni csak azért,mert kiállok mellette. Nem érdekel. Csak megírom a véleményemet,mert ugye meglehet?

Szerintem ok nélkül senki nem utál senkit. Részemről nem szeretnék ezen vitázni, de gondolkozz el rajta. Mindennek oka van, ahogy a szeretetnek is úgy az utálatnak is.
2011. augusztus 16. 23:02 #69
Kittuka96
Kittuka96
új tag
Hozzászólás: 92
Csatolások: 0
Azonosító: 129061
Beszaarrrááásss biggrin.gif ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Lájk biggrin.gif Bár pár résznél besokaltam de töle mást nem lehet várni! smileeee.gif) ♥
2011. augusztus 16. 23:02 #70
- törölt felhasználó -    
Hát én ezerszer jobban szerettm a RÉGI gagét!!!! a pokerface klipp és ezek. hiányoznak... :/
2011. augusztus 16. 23:03 #71
Glamster
Glamster

Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.16. 22:58)
_ToTo_

Az idősebbek azért nem kedvelik Gagát - ToTo is már 30 felett van -, illetve még páran, a fiatalabbak közül, mert:
1) Túl sok a nő, ez számukra elnyomja a tehetségét
2) Madonnát látják benne.
Anyum meglátta a Poker face-t az MTV-n, erre ezt mondta: Ez a lány, olyan, mint Madonna.
És 2009 elején - ha jól emlékszem - Gaga neve még csak valami béna robotra emlékeztetett, szó nem volt a tehetségéről, hiszen a poker face elég gépi zene.
Erre anyum, 37 éves fejjel rá néz, és ez az első szava. Ez az első benyomás.
2011. augusztus 16. 23:04 #72
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Az nem igaz, h csak értelmetlen össze vágások, Gaga elmondta a történetét és úgy egész érthető, nélküle tényleg nehezen felfogható, (bár elemezni én se tudnám, ahhoz túl szürreális) de ő nem olyan aki összecsap sok "borzasztó, botrányos" dolgot, h eladja a "szar, nulla, semmi kis dalát" Gaga ezt a számát szereti a legjobban az albumról, ez áll a szívéhez a legközelebb, Oké, h szerinted, nem egy jó szám, de azért mert nem a stílusod, nem kéne, kijelenteni, h szar! Mert semmi háttértudásod nincs, csak a botfüled! Amúgy meg amikor a EOG kijött, mindenki mondta, h milyen egyszerű, mennyire nem gagás, most kijött egy durvább.....most meg ez a baj! Miért kéne, h a kettő között legyen ő is és olvadjon bele az átlagba? Ha te ehhez már túl konzervatív vagy akkor vonulj vissza!
1 felhasználónak tetszik: Reny72
2011. augusztus 16. 23:05 #73
vercsu9612
vercsu9612
visszatérő vendég

StátuszNe a hírek alapján ítélj, hanem a tettek alapján!
Hozzászólás: 157
Azonosító: 145710
jójó!! imádom smileeee.gif smileeee.gif(L)
2011. augusztus 16. 23:05 #74
Chrisstynah
Chrisstynah
új tag
Hozzászólás: 60
Azonosító: 156972
Eric Saade fan 7.Egyetértek!Szeretem GaGa számait, és nekem ez is tetszik!De a régi Gaga sztem is jobb volt.Bár ez a szám is jó!!!!!
2011. augusztus 16. 23:05 #75
Vick019
Vick019

StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
Hozzászólás: 933
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
nekem is jobban tetszenek a régebbi dalai :/ ez sem rossz, de volt már ezerszer jobb.
2011. augusztus 16. 23:06 #76
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Annyira de annyira NEM szeretem ezt az egészet, mit ő csinál! A dal szörnyű, a klip pedig nagyon morbid! Mint mindig!
2011. augusztus 16. 23:06 #77
Kitty Andrews
Kitty Andrews

Státusz† I†'s αℓωαуs ωгσηg †σ нα†є, вυ† ι†'s ηєvєг ωгσηg †σ ℓσvє †
Hozzászólás: 722
Csatolások: 1778
Azonosító: 51029
_ToTo_

Sok mindenen elgondolkoztam már. És igazad van,nem vitatkozunk ezen. Nem kenyerem nekem sem (jaj de sok E) a vitatkozás. Csak tényleg szeretnék egyszer egy épkézláb indokot kapni az utálatra.
2011. augusztus 16. 23:07 #78
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Szerintem jó lett!smileeee.gif
2011. augusztus 16. 23:08 #79
Glamster
Glamster

Idézet (sewenteen @ 2011.08.16. 23:04)
Az nem igaz, h csak értelmetlen össze vágások, Gaga elmondta a történetét és úgy egész érthető, nélküle tényleg nehezen felfogható, (bár elemezni én se tudnám, ahhoz túl szürreális) de ő nem olyan aki összecsap sok "borzasztó, botrányos" dolgot, h eladja a "szar, nulla, semmi kis dalát" Gaga ezt a számát szereti a legjobban az albumról, ez áll a szívéhez a legközelebb, Oké, h szerinted, nem egy jó szám, de azért mert nem a stílusod, nem kéne, kijelenteni, h szar! Mert semmi háttértudásod nincs, csak a botfüled! Amúgy meg amikor a EOG kijött, mindenki mondta, h milyen egyszerű, mennyire nem gagás, most kijött egy durvább..most meg ez a baj! Miért kéne, h a kettő között legyen ő is és olvadjon bele az átlagba? Ha te ehhez már túl konzervatív vagy akkor vonulj vissza!

Most te hozzám beszélsz? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Botfülem van? Semmi hozzátudásom? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Kijártam a zeneiskolát, és csak 8 éve zongorázom _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Én felismerem, ha valami jó és valami szar. Ennyi.
Vegyél vissza egy kicsit gyorsan _nevet.gif Azért, mert Gagát valami kisistennek tartod, nem biztos, hogy mindig jó.
És gyerünk, meséld el, miről szól a történet. Mit mondott mádőrmonszter, mert érdekelne biggrin.gif
Amúgy meg 15 vagyok, tehát minden, csak enm konzervatív rohog.gif És hová vonuljak vissza? A szobámból gépezek pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Grace Benning, _ToTo_
2011. augusztus 16. 23:08 #80
hedi98
hedi98
visszatérő vendég

StátuszPete *.* <3
Hozzászólás: 216
Azonosító: 137878
nem nagyon értem a klipet .. A számra nem is nagyon tudtam figyelni túlságosan lekötött a videó (pl Katy Friday Night-jával is ez volt /nálam/ )Kicsit bonyolult klip egy ilyen számhoz.A dal sem tetszik annyira kicsit egyhangú
34 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok