A szám nem rossz, bár a leggyengébb az albumról.
Jó az ötlet, hogy New Yorktól elgyalogol Nebraskáig, hogy találkozzon a volt pasijával, mert a szám alapból arról szól, hogy újra összejön az exével. És a sellős rész is tetszett. Mert annak ellenére, hogy nem lehetnek folyamatosan együtt, mert a sellő-Gaga a vízen kívül meghalna, mégis próbálkoznak. Ez olyan "a szerelem mindent legyőz-ös" xD. De amikor az a csávó műti, azt igazán kihagyhatták volna... Annak már tényleg semmi köze nem volt semmihez.
Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 16. 22:35
2011. augusztus 16. 22:36
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.08.16. 22:31)
Félreértettél, arra gondoltam, hogy te azt írtad a cikkben, hogy a 'fuck thursday' azt jelenti, hogy kib@szott keddi nap. És a thursday, az csütörtök. Vagyis a lényege inkább annyi, h b@ssza meg a csütörtök, tehát a tervezettnél előbb jött ki a videó. Erre akartam utalni.
Mellesleg nagyon is egyetértek a mondandóddal, én is épp ezt akartam írni. Egy ilyen semmi, szinte nulla zenét akar eladni ezzel a rakás maszlaggal és bugyutasággal, amit összepakoltak a klipben. Mert a zene magában konkrétan hallgathatatlan, ez a klip meg még viccnek is nagyon rossz lett, szvsz.
Mellesleg nagyon is egyetértek a mondandóddal, én is épp ezt akartam írni. Egy ilyen semmi, szinte nulla zenét akar eladni ezzel a rakás maszlaggal és bugyutasággal, amit összepakoltak a klipben. Mert a zene magában konkrétan hallgathatatlan, ez a klip meg még viccnek is nagyon rossz lett, szvsz.
Bocsi, elnéztem
2011. augusztus 16. 22:36
Imádom,a kedvenc klipem eddig a Born This Way-ről
Bár valahol nem értem a klipet,de a többsége tetszik,és nem olyan egyszerű mint a TEOG,a sellős ötlet tetszik meg az alterego-s a helyszínek is jók,a szám bevallom nem a kedvencem de a klip tényleg csodálatos lett
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. augusztus 16. 22:40
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
nem tetszik.elegem van,hogy a dalait azzal akarja feldobni és eladni h ilyen klipet készít.művész,de most már sok.eleinte szerettem még mindig szeretem is de már komolyan,ez sok
2011. augusztus 16. 22:41
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Azzal egyáltalán nem értek egyet,hogy azt mondjátok,hogy a leggyengébb dal az albumról,és hogy kevesen szeretik. Olvastatok már Twittert mostanában? Vagy a klip premier időpontjában? Nem. Csak azért,mert a magyaroknak nem tetszik,nem kell rámondani,hogy a külföldieknek sem. Nézettek utána egy kicsit.
A klipről annyit,hogy én imádom. Nem kötelező nézni és hallgatni sem. De ezt már annyiszor elpofáztam,de mindig süket fülekre találok. Amúgy arra kíváncsi lennék,hogy Gaga szemébe ki mondaná meg innen a véleményét.
A klipről annyit,hogy én imádom. Nem kötelező nézni és hallgatni sem. De ezt már annyiszor elpofáztam,de mindig süket fülekre találok. Amúgy arra kíváncsi lennék,hogy Gaga szemébe ki mondaná meg innen a véleményét.
2011. augusztus 16. 22:43
|
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline
|
egyet értek az idegen Kitty Andrewsal :'D xDD én az elején nem szerettem a dalt nagyon nem aztán szép lassan és most a klippel együtt imádom csak szokni kell esélyt adni neki:D
Reny72
2011. augusztus 16. 22:46
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
én teljesen elfogadom (sőt, értékelem), ha valaki ártézéssel adja elő a dalait, de gagáról ezt nem mondanám. vagyis persze, annak biztosan rengeteg értelme és mondanivalója van, ha minden egyes videoklipben és élő adás alkalmával néhány másodperig (szerencsétlen esetekben percekig - az már tényleg apoklaipszis méretű) megjátsza, hogy elmegyógyintézetbe kéne küldeni...
(elnézést kérek a rajongóktól, de ezt máshogy nem tudtam megfogalmazni)
(elnézést kérek a rajongóktól, de ezt máshogy nem tudtam megfogalmazni)
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.08.16. 22:41)
Én merném. És szeretetből tenném. Mert az elmúlt négy videó egy lépés a leejtő felé.
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.08.16. 22:21)
Örülök, hogy nem csak nekem nem jött át. Nekem NEM tetszett. Nem értem, hogy jön a Te&Én-hez egy sellő, egy férfi Gaga, egy mutáns Gaga és még sorolhatnám. Újra csak a figyelemfelkeltés, értelem nélkül. Nem. Határozottan nem tetszik. A szám magában eladhatatlan, kell egy klip, amiben szexel és önmagával smacizik. A bad romance enélkül is sikeres volt. Ennyit erről.
És ezt úgy mondom, hogy hatalmas LittleMonster voltam. De ez, egyszerűen gusztustalan lett. Már elnézést, de nem akartam látni Gagát szex közben, meg ahogy önmagán kívül vergődik. Ha már ezt a számot választotta, akkor ehhez illő klipet készítsen, ne így akarja a szart eladni meg felnyomni.
Sokaknak maga a dal sem tetszik, de most itt a szám a legkisebb baj. Ez a klip egy olcsó vicc - már elnézést. De ezzel a véleménnyel úgyis azon kevés emberek köréhez tartozom, akik át tudnak látnak a csillogáson. Ez egy nagy marketingfogás. A szám magában unalmas, rosszul felépített, Gaga hangja sem jó benne - kell a szex, a pia, a cigi, a kínzás, a sellőség, hogy kicsit figyeljenek rá.
Amúgy magával a dallal eddig a pontig nem volt semmi bajom. Unalmas volt, esőnapokra tökéletes.
És ezt úgy mondom, hogy hatalmas LittleMonster voltam. De ez, egyszerűen gusztustalan lett. Már elnézést, de nem akartam látni Gagát szex közben, meg ahogy önmagán kívül vergődik. Ha már ezt a számot választotta, akkor ehhez illő klipet készítsen, ne így akarja a szart eladni meg felnyomni.
Sokaknak maga a dal sem tetszik, de most itt a szám a legkisebb baj. Ez a klip egy olcsó vicc - már elnézést. De ezzel a véleménnyel úgyis azon kevés emberek köréhez tartozom, akik át tudnak látnak a csillogáson. Ez egy nagy marketingfogás. A szám magában unalmas, rosszul felépített, Gaga hangja sem jó benne - kell a szex, a pia, a cigi, a kínzás, a sellőség, hogy kicsit figyeljenek rá.
Amúgy magával a dallal eddig a pontig nem volt semmi bajom. Unalmas volt, esőnapokra tökéletes.
Én is örültem volna egy egyszerű szép klipnek, ha már ez a szám lett a kislemez. A sellős ötletből egy nagyon jó klipet is ki lehetett volna hozni, mert azért valami érdekes tényleg kell, hogy legyen benne. De az utóbbi klipek sajnos inkább gusztustalan vagy unalmas irányba mentek el és nagyon nem nekik kellene rendezni a klipeket ..mert jó a látvány meg az alapötlet is de mégse sikerül megvalósítani és egy nagy kavalkád lesz az egész klip és, hogy sikeres legyen végül sok botrányos dolgot tesznek bele.. és azután ráfogják, hogy mennyire művészi és csak az igazi rajongók érthetik .. az előzőekhez képest azért nem lett rossz pár jelenetet leszámítva, de azért sokkal jobbat is ki lehetett volna a helyszínből, sellőből meg ezekből hozni de ez nem Gaga szintje .. szerintem már nem lesz olyan mint régebben és olyan klipek se lesznek .. az elfogultabb rajongóknak meg mindig minden bejön tőle úgyhogy mindegy lesz ...
Glamster
2011. augusztus 16. 22:49
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
Hatalmas videó! Bár sztem GaGának van egy kisebb defektje, de így ő az igazi GaGa.
2011. augusztus 16. 22:51
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Glamster
Oké. Elhiszem. De nem is rólatok van szó,akik szeretetből szólnának neki,hanem azokról,akik állandóan szidják,minden alap nélkül.
Oké. Elhiszem. De nem is rólatok van szó,akik szeretetből szólnának neki,hanem azokról,akik állandóan szidják,minden alap nélkül.
2011. augusztus 16. 22:52
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (bimbi93 @ 2011.08.16. 22:27)
Azért az tulzás hogy nincs kedve... és rossz a dal felépítése.. és amugy nagyon kévés klipp van a világon ami a zenéről szól ... enyi 
érdekes: én mindig megtalálom őket. és általában azokat is szeretm a legjobban
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.