Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 19. 10:25
én nem vártam tőle mást a zenéje elmegy a klippje mint mindig botrányos!!
2011. augusztus 19. 10:34
Imádom ezt a számot,az egyik legjobb Tőle.
De hahóó...!! Úgy látom egyeseknek még mindig nem sikerült feldolgozni,hogy Lady Gaga egy ilyen személyiség.Sosem értettem miért bántják mert Ő nem olyan mint Selena vagy a hozzá hasonló feltuningolt hangú nagyképű sztárocskák.
Jó persze ízlések és pofonok,de Emberek lássátok be ,hogy Lady Gaga százszor nagyobb tehetség Selenánál.
De hahóó...!! Úgy látom egyeseknek még mindig nem sikerült feldolgozni,hogy Lady Gaga egy ilyen személyiség.Sosem értettem miért bántják mert Ő nem olyan mint Selena vagy a hozzá hasonló feltuningolt hangú nagyképű sztárocskák.
Jó persze ízlések és pofonok,de Emberek lássátok be ,hogy Lady Gaga százszor nagyobb tehetség Selenánál.
2011. augusztus 19. 10:51
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
A történet egyszerűen csodálatos. Sok emberke írta hogy nem érti. A klip arról szól hogy kifogja ez a srác Yüyi-t a tengerből. Szerelmesek lesznek egymásba, és átváltoztatja Yüyi-t Gaga-vá. A végén vissza megy hozzá mert még mindig szerelmes belé, és nem tudja elfelejteni, elmondja a történetet és a végén össze házasodnak.
2011. augusztus 19. 12:59
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
nekem nem tetszik annyira a szám, a klipp-re meg mit mondjak....? Gagás.
Csak ezzel a jelzővel tudom illetni. Egyenesen meglepődtem volna, ha ennél egy kicsit visszafogottabb, netalántán kevésbé durvább lett volna! Amúgy szép, erős hangja van, de ez a dal speciál nekem nem tetszik, míg az összes többi igen. Hiába, Lady Gagára azért ennyire kiváncsiak, mert egyrészt jó és szép hangja van, másrászt mert elég durván öltözködik, és a klipp-jei sem átlagosak. Ezért, mivel ilyen polgárpukkasztó a magatartása, sokan kíváncsiak rá. Ez van!
De amúgy bírom a csajt.
2011. augusztus 19. 13:15
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Ez még Gagűhoz képest is durva...
2011. augusztus 19. 13:17
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
gusztustalan :S tulzásba megy szerintem gondolkozzon már el.. szőrnyű
2011. augusztus 19. 13:19
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
de azene jó
2011. augusztus 19. 14:10
Hát...a dal jóó
De a klip eléggé durva még Gagától is . Jó persze Ő nem egy hét köznapi sztár de azért vissza foghatna magából . Nem akarom bántani sem őt, sem a rajongókat hiszen ez csak az én véleményem és én is szeretem egy picit de azért egy kicsit ez már sok még tőle is .
2011. augusztus 19. 14:44
Lady Gaga egyre jobban halad a szánalmas szó felé, pedig amikor az első klipje jelent meg akkor még okés volt a csaj de mostmár egyre hülyébb!!!Sajnálom szegényt!!!!!
2011. augusztus 19. 15:14
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
hát flúgos a csaj,én nem csodálkozom... de ha a zene jó, akkor kit érdekel hogy mit csinál a klippben meg hogy hogyan néz ki.. Engem legalábbis nem izgat.
2011. augusztus 19. 15:42
Idézet (Szösziii @ 2011.08.19. 10:34)
Imádom ezt a számot,az egyik legjobb Tőle.
Azt senki sem vonta kétségbe, hogy Gaga tehetségesebb Selinél.
Ennek semmi köze a kliphez...
2011. augusztus 19. 15:47
|
|
Tonom15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 139879 offline
|
Hát a klipp szerintem borzalmas
és fura módon most a zene se tetszik annyira, pedig általában a zenéi nagyon jók szoktak lenni, DE HÁT most ez van
Lesz majd jobb is
De az az egy biztos, hogy Gaga-nak remek hangja van
2011. augusztus 19. 16:02
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
A Poker Face-nél és a Paparazzi-nál még bírtam, de most már egyszerűen undorodok Lady GyaGyától.
2011. augusztus 19. 18:02
Ezen már meg se lepődök. :/
Csak aztán ki ne fogyjon a megbotránkoztató ötletekből.
Csak aztán ki ne fogyjon a megbotránkoztató ötletekből.
2011. augusztus 19. 18:32
|
friderika2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 31 Azonosító: 150707 offline
|
durva de birom
őrült............
őrült............
2011. augusztus 19. 18:50
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 15:42)
Azt senki sem vonta kétségbe, hogy Gaga tehetségesebb Selinél.
Nem erre céloztam,de mindegy.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: