Starity

Gaga-klippremier: Yoü and I

34 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 18. 12:01 #481
- törölt felhasználó -    
A klip eléggé unalmas...
Mindig csak ugyanaz... A régi GaGa sokkal jobban tetszett. Borzalmasan néz ki, és béna a klip...
2011. augusztus 18. 12:06 #482
Gordon
Gordon
visszatérő vendég

StátuszPihengetés van..izgalom mentesen :-)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 200
Csatolások: 11
Azonosító: 485
Ez úgy rossz ahogy van..zene unalmas,klipp is egy nag katyvasz. Miért nem tud értelmes klippeket csinálni? Ha történet akkor legyen teljes,és kösse le az embert. Nem csak összevagdosott valami,amiben csak botránkoztat.
Én általában Mylene Farmer egykori viedóival példálózom. Érdemes azokat a nem ritkán 15 perces kis szösszeneteket végignézni. Hiába meztelenség,és bevállalós,de jól leforgatott kisfilmek.(Libertine és a folytatása,Pourvu qu'elles soient douces)
Szóval itt Gaga egyfajta sítlusa igazából már semmitmondó. Ahogy lentebb írta valaki, a Pokerface-ben még olyan normális volt. De egyszerűen már nem tudja mit csinál,vagy hogy lépjen fel. És ez abaj,hogy a mai generáció így nő fel,ők leszenk apéldaképek. Nem beszélve kis hazánkról is!
Nah mindegy,csak neekm ez a világ már nagyon nem tetszik. Vannak jó zenék,előadók,és persze klippek is,de sajna egyre kevesebb mondanivalóval,és csak abotrányra,meghökkentésre mennek rá.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. augusztus 18. 12:14 #483
Dudy24
Dudy24
visszatérő vendég

StátuszKellmes ünnepeket és Boldog új évet mindenkinek :D
Hozzászólás: 394
Csatolások: 18
Azonosító: 133747
a zene még elmenne de a klipp az unalmas...
2011. augusztus 18. 12:23 #484
- törölt felhasználó -    
Eleinte nagyon is csodáltam, hogy milyen magabiztos, mennyire tudja mit cisnál, hogy mennyi önbizalma van midnenhez. CSak aztán jöttem rá, hogy ő ezzel palástolja hogy mennyire rohadtul nicns önbizalma. Hisz még ő modnta, hogy egy senki volt általánosban, hogy nem volt egy kitűnő személyiség. SZóval most túlzottab próbál ellentmondi annak akinek volt. Ez leglaább annyira szánalmas, mint ahogy Miley próbálja levetni magáról a Hannah Montanát. Egrészt tönkreteszi magát másrészt pedig a végén senkit nem fog már érdekelni ez a bénaság. És mielőtt bárki véleményt modnana azért tudok egyet s mást zenéről. Kijártam a szolfézst, jártam csemballóra, zeneirodalomra, valamint lassan 9 éve zongorázom. SZóval tudom értékelni ezt is. Sajnálom de ezt midnent összevetve is max 1 pontot ér nálam. De inkább egy nagy 0! Nem értem miért erőlködik ennyire azon, hogy más legyen. Ez már valóban egy szörny és nem az énekesnő... egyre bizzarrabb lesz.
2011. augusztus 18. 12:26 #485
Nyöff09
Nyöff09
visszatérő vendég

StátuszGyötürtök!!! Az szép Csütörtök! XD
Hozzászólás: 154
Csatolások: 0
Azonosító: 153354
Most ennek a nőnek honnan jönnek ezek az ötletek? És ezeket mér "reklámmozi" is szokta... mik lehetnek azok amiket még vászonra sem mer rakni? :S
2011. augusztus 18. 12:31 #486
- törölt felhasználó -    
elég unalmas a zene és a klipp is
2011. augusztus 18. 12:53 #487
vikica77
vikica77
visszatérő vendég
Hozzászólás: 338
Azonosító: 148063
Hátha ez valakinek tetszik annak semmi zenei érzése nincs nekem a klip se és a zene se tetszik ez még sokkal rosszabb mint Rebecca Blacknek a Friday száma volt mikor végig néztem röhögtem egy jót,eddig szerettem Gagát de ez a száma egy kicsit megváltoztatta a véleményemet róla.
2011. augusztus 18. 13:03 #488
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Szerintem sokan túl sokat látnak bele a klipbe. Én is imádom Gagát, de az utóbbi klipek nem annyira jók és nagyon jó lenne ha végre egy profi rendezővel dolgozna mint régen, hogy újra, olyan nagy klipek legyenek, mint a Bad Romance, Telephone. Azok is botrányosak és durvák voltak de mégis jók, nem ez a baj a mostaniakkal, az újak inkább gusztustalanok már vagy unalmasak. Sokan meg nagyon mondják, hogy milyen jó, hogy a Haus of Gaga-val rendez és belelátnak minden művészit a klipbe. Az alapötlet nagyon jó, a helyszín és a látvány is, de nem sikerült kivitelezni. Szerintem az van, hogy mivel a The Edge of Glory klip unalmas lett és sikertelen ezért most mindent amit lehetett belezsúfoltak ebbe, de ettől még nem lesz jó a klip csak sokaknak elég ha minden botrányos és undorító dolgot beletesznek és akkor már nagyon gagás lesz. A sok ötletből viszont szerintem nem sikerült egy jól összetett klipet csinálni, a jelenetek csak jönnek egymás után és külön szálakon van a történet is pedig sokkal jobb lenne egybe és nehezebb is lett volna úgy megcsinálni a történetet, de így egy nagy látványos, botrányos összevisszaság. Nagyon kéne neki egy rendező, az is jó lenne ha Gaga is segítene a rendezésbe, de ne csak maguk rendezzék. A klipbe van sok jó ötlet, a kezdés nagyon jó, ahogy Gaga a véres lábakkal járkál és a fagyis kocsis jelenet is, olyan horrorfilmszerű. laugh.gif Aztán még a zongorás rész is nagyon jó. A klip is jó, de azért mégse ér fel a régiekhez, viszont az albumról ez a legjobb. A Yoü and I dal nem rossz, de attól, hogy Gaga először ad ki egy rockballadát még nem lesz annyira nagy szám, szerintem az albumról elég közepes, (A régi balladák sokkal jobbak voltak. Szerintem olyan lemezt is kiadhatna mint a Red and Blue volt Stefaniként.), de lehetett volna ehhez a dalhoz valami szép vagy megható klip a sellővel meg zongorával..sokkal több embernek tetszene. Mert unalmas lesz egyszer csak a sok botrány klip és erőltetett is lesz ..főleg ehhez a számhoz. Sokan annyira mondják, hogy a történet értelmét csak a little monsterek láthatják és érthetik, de azért itt érdemes végignézni a véleményeket és szerintem a kívülállók néha sokkal jobban látják Gagát. Az új kislemezt meg nagyon várom, mert a lemezt imádom és remélem végre egy jó rendezővel készített, Bad Romance, Telephone vagy Paparazzi szintű klip lesz.. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Clairy, Glamster
2011. augusztus 18. 13:03 #489
falacskaa
falacskaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 103
Csatolások: 39
Azonosító: 145725
a klip eléggé furcsa o.O
2011. augusztus 18. 13:13 #490
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
Nekem egyáltalán nem tetszik sem a dal, a videóklip pedig még annál is kevésbé. Szerintem Gagának egy hatalmas pofára esésre lenne szüksége, mert már teljesen elszállt magától (ami nem csoda, mert rengeteg rajongója gyakorlatilag isteníti). Akkor talán észhez kapna. Semmi sem dühítőbb annál, mint amikor egy amúgy tehetséges ember ilyen szinten járatja le magát szakmailag. Mostanában elszaladt Vele a ló, elég ha csak arra gondolunk, hogy a BTW-t az évtized legjobb albumának titulálta. Te jó ég! Ilyet kijelenteni! Pfff....
Aki meg azzal jön hogy nem értem a mondanivalóját ennek a csodálatos zenei alkotásnak, azt arra kérem, világosítson már fel engem, mi volt a mondanivaló, a koncepció, a botránykeltésen kívül. Engem meg lehet győzni, ha valaki jól érvel és igaza van, és készséggel elhiszem, hogy ez nemcsak egy semmitmondó vacak valami. Várom a műelemzéseket a Little Monsterektől....
2011. augusztus 18. 13:33 #491
elena.anna11
elena.anna11
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 148624
hát... ez a klipp igen egyedi... ez gagára vall... de a szám szerintem is jó... bár ez a klip kicsit leírta a szememben ezt a számot..
2011. augusztus 18. 13:43 #492
tike1001
tike1001
új tag

StátuszI'm the king of my own life.=D
Hozzászólás: 26
Azonosító: 158137
nekem ez az 1.szám Gagától ami nem tetszik.://
2011. augusztus 18. 13:51 #493
Fruzsyka11
Fruzsyka11
Princess❤️

Státusz3 év után újra aktív ! :)
Hozzászólás: 1534
Csatolások: 530
Azonosító: 126243
eznemtetszik pardon.gif
2011. augusztus 18. 14:07 #494
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Ez borzalmas!
2011. augusztus 18. 14:25 #495
lulushena
lulushena
új tag

StátuszHello Mindenki!
Hozzászólás: 1
Azonosító: 146647
ennél rondább nőt, még nem láttam!!! mindent Madonnáról másol, és még ronda is! utálom!
2011. augusztus 18. 14:25 #496
Miss.Mars
Miss.Mars
visszatérő vendég

StátuszDzsásztin Bíbör fanok kíméljenek..Köszönöm <3=D
Hozzászólás: 127
Azonosító: 148041
ez nem lett olyan jó a kilptől meg kiráz a hideg de a zene így önmagában nem rossz..Bár képzelem mekkora tervezés kellet egy ilyen "műalktáshoz" lehet hogy sok de borzasztóan hülyeség...undii és kifejezetten visszataszító meghallgattam videó nélkül mert az első 1 percben rohannom kellet a wc-re tőle...
2011. augusztus 18. 15:04 #497
- törölt felhasználó -    
Idézet (Roxxy @ 2011.08.18. 10:29)
BaByGaGa!Ha lehetne,lájkolnám a hozzászólásod smileeee.gif

Hozzászólást lehet Tetszikelni a fórumban..
5 felhasználónak tetszik: a7xforever, Grace Benning, Bogszics, katie993, Glamster
2011. augusztus 18. 15:15 #498
- törölt felhasználó -    
Nos, látjátok gyerekek, Cannibal3 maga is Gaga rajongó, de még ő is beismeri, hogy ez a klip nem Gaga karrierjének fénypontja. Én értékelem a fáradozását és egy szinten úgy vélem, tehetséges nő, egyszerűen a klip kivitelezésével van a probléma (bár nekem személy szerint az ötlet maga sem tetszik túlságosan, de megpróbálom egy rajongó szemszögéből nézni a dolgokat). A klip maga egy összevisszaság, nincs benne rend, maguk a jelenetek is gagyik. Pedig erről az albumról szerintem még ez a legszebb dal, mert ebben hallani, hogy van hangja ennek a nőnek, csak azért nem "használja", mert arra nem olyan vevők az emberek, hacsak nem csinál hozzá egy ehhez hasonló botrányos, undorító klipet. Ebben is vannak olyan momentumok, amik, ha elhagyjuk a sellős, sado-mazo szex részeket, nagyon gyönyörűek lehetnének, hiszen amit a véres lába és a fagyiskocsi szimbolizál (hogy hosszú, nehéz utat tett meg idáig és hogy ez neki a gyerekkorába került), és az a rész, amikor fekete ruhában van és leveszi a napszemüveget - hiszen nem csúnya nő, egyszerűen csak eltorzítja magát. Azok a részek, ahol kevés smink van rajta, szerintem sokkal jobban megfogják az embert, mint azok, amelyekben sellőként izél. Nem a botrányos részekbe kellett volna annyi hangsúlyt fektetnie (nem csak neki, hanem a rendezőnek is), hanem azokba, amelyek igazán meg tudják érinteni az embert. Szerintem ez ebben a klipben nem igazán jött össze..
4 felhasználónak tetszik: Glamster, thunderbird, Bogszics, a7xforever
2011. augusztus 18. 15:41 #499
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
A szám egész jó, de ez a klip fear.gif Van benne egy két égész szép másodperc, de azok is csak elveszve a nagy összevisszaságban. Én nem értem a lényegét, az a sellős meg simán csak szörnyű. Nem tudom, mi történt vele, de ez nem jó. A mostani klipjei a Born This Way-ről egyre rosszabbak, talán még az Edge of Glory-ba lehetett valamit látni, de ennyi. A régebbi számait szerettem, zeneileg ez se rossz, de azokhoz a klipek is jobbak voltak...
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. augusztus 18. 15:41 #500
Rainbow97
Rainbow97
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 154376
ez a száma tényleg bejön..erre elrontja ezzel a klippel-.-
34 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!