Megvan a tippem, mi fogja mindenhol elvinni a legjobb videóklipnek járó díjat! =D Nincs olyan előadó a Földön, aki ezt a videót le tudná nyomni!
Am nem értem, miért tartják az emberek ezt extrémnek, meg botrányosnak... Én inkább kreatívnak mondanám, nem úgy, mint mondjuk Britney, meg a többiek unalmas sablonos klipjei... ^^
Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 18:22
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2011. augusztus 17. 18:33
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
Nekem nagyon bejön^^ Gaga kezd visszatérni a "szépségéhez". Régóta nem láttam ilyen szépnek*.*
...amúgy meg kreatív,hogy saját magával smárol..könyörgöm..Pink dettó ezt csinálta, ja csak ő lezbishow-t "készített".
...amúgy meg kreatív,hogy saját magával smárol..könyörgöm..Pink dettó ezt csinálta, ja csak ő lezbishow-t "készített".
2011. augusztus 17. 18:42
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Gaga tök sexi pasiként
D
2011. augusztus 17. 18:44
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Hol a régi GaGa?! ez borzalmas...
2011. augusztus 17. 18:46
Szerintem Lady Gaga klippjei már elég unalmasak...
Mindig csak ugyan az... A zene nem rossz, de a klippektől égnek áll a hajam XD
Mindig csak ugyan az... A zene nem rossz, de a klippektől égnek áll a hajam XD
2011. augusztus 17. 18:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
niczy: nem feltétlenül arra gondoltam, hanem összességében az egész videóra =) Meg magára a történetre és a mondanivalóra, meg ahogy ezt megoldotta.
2011. augusztus 17. 19:04
ninczy: Gaga kezd visszatérni a "szépségéhez" régóta nem láttam ilyen szépnek*.* én: :OOOO háát igen de ehez elég pár paróka egy kis photoshop és smink ennyi a gagád szerintem ez a klip borzasztó fúj ettől a nőtől már hányingerem van és uhh hagyyuk
2011. augusztus 17. 19:20
|
|
rock princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144578 offline
|
Lady GaGa megint nem tud mit kezdeni magával... most őszintén, ez a példa? undorító amit csinál, ez nem egyediség, hanem beteges feltűnési viszketegség. egyedinek Katy Perry mondható, amit GaGa csinál az visszataszító.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 17. 19:40
Idézet (cheatondestiny @ 2011.08.17. 16:54)
engem csak az zavar, hogy az gaga-antik (elmondásod szerint a tisztán látó emberek) meg mindig ezzel a dumával jönnek mint amivel te. szóval ha úgy nézzük te a te véleményed sem különb a többijénél. 
Érdekes, én még soha nem láttam egy cikknél sem hozzám hasonlóan érvelni senkit. Mindenesetre az a mondanivalóm lényege, hogy én már nem fogom soha ugyanúgy szeretni Gagát, hacsak nem tér vissza a The Fame és a The Fame Monster erába, ahogy korábban fogalmaztál. De ez csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. augusztus 17. 19:41
A klip nem valami fantasztikus de a zene jó ^^ Szerintem nagyon szép mikor hosszú szőke parókában van
2011. augusztus 17. 19:42
Idézet (Candy_attack @ 2011.08.17. 18:22)
Megvan a tippem, mi fogja mindenhol elvinni a legjobb videóklipnek járó díjat! =D Nincs olyan előadó a Földön, aki ezt a videót le tudná nyomni!
Am nem értem, miért tartják az emberek ezt extrémnek, meg botrányosnak... Én inkább kreatívnak mondanám, nem úgy, mint mondjuk Britney, meg a többiek unalmas sablonos klipjei... ^^
Hajaj, meglepődnél, mennyi, ennél jóval igényesebb és jobb klipet tudnék neked mutatni.
2011. augusztus 17. 19:53
Hogy őszinte legyek,nekem tetszik a klipp.Amikor elolvastam a cikket este,hát nem volt valami meggyőző ezért el is kattintottam.De ma megnéztem.Szerintem sokkal jobb lett mint a Judas vagy a Born This Way.Persze vannak olyan jelenetek ami nem igazán tetszenek,de összességében a kisfilm eléggé jól sikeredett.Nem lesz a kedvenc klippem,de egyszer-kétszer még biztos megnézem
2011. augusztus 17. 20:19
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
elég érdekes... de, h utálom ezt a számot!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.