Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 16:54
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.17. 16:25)
Annyira bírom, amikor a litölmansztörök folyton azzal jönnek, hogy "hát te ezt nem értheted, mert nem vagy rajongó".
Ezen nincs mit érteni, ember. Ti próbáljátok ráerőltetni, hogy milyen sokat mondanak ezek a dalok, de igazából Semmi átvitt értelmük nincs, semmi alapjük, se semmi. Ti Gaga rajongók folyton erre hivatkoztok, és őszintén szólva már elég unalmas, mivel mindenki tudja, hogy ostobaság, ez csak egy bizonyos menekülőút.
A legtöbb régi Gaga fannal szemben én csak az elmúlt pár hónapban utáltam meg Gagát, még a Judasra is azt mondtam, hogy kapós, az Edge of Glory lett szörnyű, és ez is. És én vagyok a megmondhatója: már a Born This Way-nek sem volt értelme, pedig akkor még nem voltam "kívülálló" (ahogy ti kezelitek a, hogy is mondjam, tisztán látó embereket). Ezt tuszkolja rá Gagára a menedzsere, ezt rágják a szájába, ezt kell mondania, mert ebből jön a pénze. Itt már szó sincs arról, hogy így legyél önmagad meg úgy legyél önmagad, mint ahogy itt nagyon sokan (főleg Little Monsterek) hiszitek.
A legtöbb régi Gaga fannal szemben én csak az elmúlt pár hónapban utáltam meg Gagát, még a Judasra is azt mondtam, hogy kapós, az Edge of Glory lett szörnyű, és ez is. És én vagyok a megmondhatója: már a Born This Way-nek sem volt értelme, pedig akkor még nem voltam "kívülálló" (ahogy ti kezelitek a, hogy is mondjam, tisztán látó embereket). Ezt tuszkolja rá Gagára a menedzsere, ezt rágják a szájába, ezt kell mondania, mert ebből jön a pénze. Itt már szó sincs arról, hogy így legyél önmagad meg úgy legyél önmagad, mint ahogy itt nagyon sokan (főleg Little Monsterek) hiszitek.
igen. hidd el mindennek oka van. nem szeretnék arról papolni, hogy miért kell szeretni őt, miért jó amit csinál, miért más ő, miért és milyen mondanivalója van a dalainak. biztos is, hogy mindig ezzel "jövünk" (mert azért én mindig az én önálló véleményemet írom le mástól függetlenül) de minden sztár rajongójának van indoka arra, hogy miért szereti éppen azt a sztár. tehát lehet itt támadni mindenkit azt egyáltalán nem nehéz megtenni. tolerálni már annál inkább, legalábbis úgy látom. de ez van ezt kell (nem) szeretni és ha valami nem tetszik akkor nyugodtan lehet hangot adni a véleményünknek. engem csak az zavar, hogy az gaga-antik (elmondásod szerint a tisztán látó emberek) meg mindig ezzel a dumával jönnek mint amivel te. szóval ha úgy nézzük te a te véleményed sem különb a többijénél.
2011. augusztus 17. 16:55
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Ez brutális, de őt így szeretik nem?!
2011. augusztus 17. 16:57
|
|
disney0521új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 139249 offline
|
Ez a klipp borzalmas
:-(
2011. augusztus 17. 17:07
Megbántam hogy megnéztem ezt a klipet, nagyon rossz klip lett. És a szám is rossz, és amikor pedig pasi háááát szörnyű. Ez a nő mindíg tud alkotni rosszabbnál rosszabbat.
Miért nem tud már végre normális klipet készíteni pl. amikor nincs meztelenül vagy éppen nem fetreng valakivel.
Miért nem tud már végre normális klipet készíteni pl. amikor nincs meztelenül vagy éppen nem fetreng valakivel.
2011. augusztus 17. 17:11
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
jó lett
)
2011. augusztus 17. 17:15
|
|
EwyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 158586 offline
|
Nekem nagyon tetszik (nem érdekel hogy hányan köveznek meg érte)
Aki meg azt írja hogy "túllőt a célon" az még nem látott egy Gaga klipet sem!
-.-
Meg az a szöveg van még itt hogy "undorító" hát én nem látom undorítónak lehet én vagyok vak de hát mind1
Aki meg azt írja hogy "túllőt a célon" az még nem látott egy Gaga klipet sem!
-.-
Meg az a szöveg van még itt hogy "undorító" hát én nem látom undorítónak lehet én vagyok vak de hát mind1
2011. augusztus 17. 17:34
Mikor megláttam a klipet.OMG nem tetszik pedig szeretem Gagát
2011. augusztus 17. 17:35
Na jó ez már durva. Az eddig klipeknek legalább volt egy hangulata, azok még viszonylag tetszettek, de ez...
2011. augusztus 17. 17:41
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
A klip nem a legjobb és furcsább, mint az eddig megszokottabbak. De azért bírom Gagát, mert amilyen iszonyú klipet tud csinálni néha, amit nem nézek szívesen... attól még a dal rendkívüli. Akár vesszük ezt a számát vagy a Born this wayt vagy a Judast. Mindegyik klipbe van egy kis megbotránkoztató rész, ami miatt elmegy tőle a kedvem
de ha csak a dalt hallgatom, én úgy nagyon bírom. főként, hogy a hangja is nagyon jó és a dalok amiket készít, eszméletlenek.
2011. augusztus 17. 18:04
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Miért kell megint csak a durva klip miatt megjegyezni egy dalt, nem pedig a zene miatt? Nem lehet végre egy egyszerű, letisztult, de jó számot kiadni? Amúgy gratulálok, bizonyára jöhet a következő kasszasiker.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. augusztus 17. 18:04
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt...Nekem a dal tetszik.
2011. augusztus 17. 18:08
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Hát már nem tudnak újat kitalálni...kicsit uncsi..am meg én már előzőleg is megírtam,hogy a férfi az nem Gaga beöltözve férfinek hanem ,férfi alteregója...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.