Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 16. 22:25
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
jóóóóóóóóóóó nagyooon!!
Amikor azthittem hogy rosszabbat már nem alkothat,bebizonyította hogy mégis.Az egy dolog hogy számomra a dal sincs rendben de ami a klippet illeti,hát én ilyet még nem láttam.A szörnyű jelzővel tudnám illetni.Nem is voltam képes végignézni és abban is biztos vagyok hogy ahogy a cikk is írta,egyes jelenet bizony nyomot fognak hagyni maguk után.Némelyik számomra már undorító.Nem is tudom hogy pattant ki ez a fejéből de áh..nem is írom tovább mert a végén én leszek a rossz aki merészel véleményt nyilvánítani.
Hát én amúgy sem szeretem és a véleményem erről is ugyanaz...amúgy a thursday az csütörtök és nem kedd
2011. augusztus 16. 22:27
A klip nem nagyon tetszik de, a szám egész jó de a The Enge Of Glory sokkal jobb
2011. augusztus 16. 22:27
|
|
bimbi93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 236 Csatolások: 16 Azonosító: 146132 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.08.16. 22:21)
Örülök, hogy nem csak nekem nem jött át. Nekem NEM tetszett. Nem értem, hogy jön a Te&Én-hez egy sellő, egy férfi Gaga, egy mutáns Gaga és még sorolhatnám. Újra csak a figyelemfelkeltés, értelem nélkül. Nem. Határozottan nem tetszik. A szám magában eladhatatlan, kell egy klip, amiben szexel és önmagával smacizik. A bad romance enélkül is sikeres volt. Ennyit erről.
És ezt úgy mondom, hogy hatalmas LittleMonster voltam. De ez, egyszerűen gusztustalan lett. Már elnézést, de nem akartam látni Gagát szex közben, meg ahogy önmagán kívül vergődik. Ha már ezt a számot választotta, akkor ehhez illő klipet készítsen, ne így akarja a szart eladni meg felnyomni.
Sokaknak maga a dal sem tetszik, de most itt a szám a legkisebb baj. Ez a klip egy olcsó vicc - már elnézést. De ezzel a véleménnyel úgyis azon kevés emberek köréhez tartozom, akik át tudnak látnak a csillogáson. Ez egy nagy marketingfogás. A szám magában unalmas, rosszul felépített, Gaga hangja sem jó benne - kell a szex, a pia, a cigi, a kínzás, a sellőség, hogy kicsit figyeljenek rá.
Amúgy magával a dallal eddig a pontig nem volt semmi bajom. Unalmas volt, esőnapokra tökéletes.
És ezt úgy mondom, hogy hatalmas LittleMonster voltam. De ez, egyszerűen gusztustalan lett. Már elnézést, de nem akartam látni Gagát szex közben, meg ahogy önmagán kívül vergődik. Ha már ezt a számot választotta, akkor ehhez illő klipet készítsen, ne így akarja a szart eladni meg felnyomni.
Sokaknak maga a dal sem tetszik, de most itt a szám a legkisebb baj. Ez a klip egy olcsó vicc - már elnézést. De ezzel a véleménnyel úgyis azon kevés emberek köréhez tartozom, akik át tudnak látnak a csillogáson. Ez egy nagy marketingfogás. A szám magában unalmas, rosszul felépített, Gaga hangja sem jó benne - kell a szex, a pia, a cigi, a kínzás, a sellőség, hogy kicsit figyeljenek rá.
Amúgy magával a dallal eddig a pontig nem volt semmi bajom. Unalmas volt, esőnapokra tökéletes.
Azért az tulzás hogy nincs kedve... és rossz a dal felépítése.. és amugy nagyon kévés klipp van a világon ami a zenéről szól ... enyi
2011. augusztus 16. 22:30
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 236 Csatolások: 16 Azonosító: 146132 offline
|
nem értem minek rinyálnak enyit az emberek a gag klippen .... szinte ugyan azt csinálja mint a többi énekes... ez már csak az hogy valaki nem szereti gaga stílusát vagy egy akermelyik más énekes stílusát... egyből egy nagy **** ir róla.... kezdem unni az ilyen kommenteket már ezen aportálon
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (bimbi93 @ 2011.08.16. 22:27)
Azért az tulzás hogy nincs kedve... és rossz a dal felépítése.. és amugy nagyon kévés klipp van a világon ami a zenéről szól ... enyi 
Nem értem a kommented lényegét
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Nem igazán értem, hogy a történetnek mi köze van a dalhoz. Egyáltalán nem illik a szöveghez, semmi története nincs. Szerintem a Telephone óta nem volt egy jó klippje sem, állítólag ez a klipp tele van mondandóval, hát számomra az volt a mondandója, hogy már nincs nagyon mit kitalálni, így csak összedobtak pár látványos és megbotránkoztató elemet. De ettől függetlenül imádom Gagát és a számait is, csak éppen klipprendezőnek nem a legjobb
Elnézést ha valakit megsértek, de szerintem ez halál unalmas. Sokkal jobbat, botrányosabbat vártam olyan "Gagásat". Szám se a legjobb, nekem olyan átlagos kategória.
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Mi lett a régi Gagával?
2011. augusztus 16. 22:31
|
|
LoveBettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 153673 offline
|
Hát mit ne mondjak... a véleményem még mindig ugyan az h ez a nő már nem tud magával mit kezdeni... régen sokkal jobb volt... De ez a szám elég rossz a klippet meg még ennyire se tudom minősíteni.. :/
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.08.16. 22:23)
Én Tuesday-t írtam

Félreértettél, arra gondoltam, hogy te azt írtad a cikkben, hogy a 'fuck thursday' azt jelenti, hogy kib@szott keddi nap. És a thursday, az csütörtök. Vagyis a lényege inkább annyi, h b@ssza meg a csütörtök, tehát a tervezettnél előbb jött ki a videó. Erre akartam utalni.
Mellesleg nagyon is egyetértek a mondandóddal, én is épp ezt akartam írni. Egy ilyen semmi, szinte nulla zenét akar eladni ezzel a rakás maszlaggal és bugyutasággal, amit összepakoltak a klipben. Mert a zene magában konkrétan hallgathatatlan, ez a klip meg még viccnek is nagyon rossz lett, szvsz.
|
|
|
Idézet (Glamster @ 2011.08.16. 22:30)
Nem értem a kommented lényegét
Nem tudom összetenni a mondatokat. WÁDÖFÁK?
Mi kedve? mi kévés? 
OMFG XD ez nem tom mit kapott.. XD am azt irtam hogy az azért túlzás hogy nincs hangja és nincs rendesen felépítve.
Érdekes hogy átírta a kommentemet egy érthetetlen valamivé XD
2011. augusztus 16. 22:34
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
öö... furcsa arckifejezések ezerrel, a legtöbbször értetlenség...kb. ez volt fellelhető az arcomon az elmúlt hat percben.
Egyrészt nem igazán értem, Gaga hova siet. Alig ocsódtunk fel a BTW-ből, már itt volt a Judas, aztán hirtelen a TEOG, most meg ez.... kicsit nekem túl gyors a tempó.
Másrészt. Nem igazán értem ezt a videót. Olyan bizarr... Vannak benne részek, amik kifejezetten tetszenek, például Gaga kalapja az elején, vagy a kékhajas tánc is elviselhető lenne egy darabig. A férfi alteregó egy az egyben John Travolta a Greaseből számomra, úgyhogy azt inkább nem részletezném. De az egészben nem látok semmi..hmm. értelmet? logikát? Nem is tudom, mit keresek benne igazából.
A dal egyébként annyira nálam nem volt kedvenc, szerintem ennél sokkal erőteljesebbek is vannak az albumon, de el leszek vele.
Csak a klipet ne kelljen sokszor megnéznem...
Egyrészt nem igazán értem, Gaga hova siet. Alig ocsódtunk fel a BTW-ből, már itt volt a Judas, aztán hirtelen a TEOG, most meg ez.... kicsit nekem túl gyors a tempó.
Másrészt. Nem igazán értem ezt a videót. Olyan bizarr... Vannak benne részek, amik kifejezetten tetszenek, például Gaga kalapja az elején, vagy a kékhajas tánc is elviselhető lenne egy darabig. A férfi alteregó egy az egyben John Travolta a Greaseből számomra, úgyhogy azt inkább nem részletezném. De az egészben nem látok semmi..hmm. értelmet? logikát? Nem is tudom, mit keresek benne igazából.
A dal egyébként annyira nálam nem volt kedvenc, szerintem ennél sokkal erőteljesebbek is vannak az albumon, de el leszek vele.
Csak a klipet ne kelljen sokszor megnéznem...
7 felhasználónak tetszik:
Glamster,
janet7,
Riri,Avrilfan,
Bogszics,
MandyBrait,
thunderbird,
Lady Suzy
2011. augusztus 16. 22:34
a szám egész jó, de a klip nekem nagyon nem tetszik...:s
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.