Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 12:50
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.08.17. 12:47)
Mert én szerinted azt olvasom, hogy ezt ki hozta fel? Majd átnyálazom mind a 98452198165 oldalon át az összes hozzászólást, amiben arról beszélnek, hogy Glamster ezt benézte.
Ezt komolyan gondoltad?
Engem nem bántottál meg, csak hiábavaló ez a pattogás. Tudom, hogy szó nélkül kéne hagynom, de nekem ez nem megy. Bocs. 
Nekem aztán olyan mindegy
2011. augusztus 17. 12:52
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.08.17. 12:50)
Nekem aztán olyan mindegy
Remélem, most már megnyugodott a lelked

Az én lelkem eddig is nyugodt volt.
*Most már tényleg nagyon sorry az offért.
2011. augusztus 17. 12:54
ez nagyon kemény saját magával csókolózik:w00t:
2011. augusztus 17. 13:04
Idézet (Glamster @ 2011.08.17. 12:43)
Tegnap már volt arról szó, hogy benéztem. Előtted kb. már hárman megjegyezték. 11-kor írtam a cikket, csak az első két szót figyeltem. Ennyi.
Kicsit már ez a szánalmas.
És ne haragudj, ha ennyire megbántottalak az "angol tudás" felhozásával
És ne haragudj, ha ennyire megbántottalak az "angol tudás" felhozásával
Én nem fogok senkinek a pártján állni, és ez nem is az én vitám, nincs jogom beleszólni, csak egy valamit nem értek, mégpedig azt, hogy este tizenegykor minek állsz neki cikket írni, ha tudod, hogy fáradt vagy és nagy valószínűséggel elrontasz valamit? Nem offenzíven mondom, csak ha mondjuk ma reggel/délelőtt írod meg, akkor talán nem kapsz ennyi negatív kritikát róla, hogy elrontottad, és magadnak is sok stresszt spórolsz meg (legalábbis én azt veszem ki a hozzászólásaidból, hogy felettébb zavart, hogy annyiszor rádszóltak a hiba miatt). Persze reggel annak is megvan az esélye, hogy valamki más megírja a cikket, és az övét már elfogadják, de véleményem szerint inkább nem írok cikket, minthogy tele legyen hibával (ezt nem azért mondom, mert a tiéd tele volt hibával, csak mondom).
Mégegyszer ismétlem, nem offenzíven kérdezem, nem kötözködni szeretnék, csak ezt akartam elmondani (:
2011. augusztus 17. 13:04
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Azért tette közzé tegnap, mert kiszivárgott, és azért is írta ,h fuck thursday. Az elején meg sok still kép kiszivárgott a klipből, sajnos kénytelen volt hamarabb megjelentetni.
Nekem nagyon tetszik! Imádom, főlg a Gaga grimaszokat. <3 Gaga ilyen, így kell elfogadni!
Nekem nagyon tetszik! Imádom, főlg a Gaga grimaszokat. <3 Gaga ilyen, így kell elfogadni!
2011. augusztus 17. 13:21
|
Adidasgeli1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 157611 offline
|
nem a legjobb mert elég szar...... :/:/
2011. augusztus 17. 13:21
|
Adidasgeli1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 157611 offline
|
O.o
2011. augusztus 17. 13:24
Lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de mintha a klipnek és a zenének semmi, de semmi köze nem lenne egymáshoz. A különböző jelenetek, a táncmozdulatok...mintha látvány és hangzás közt a legcsekélyebb összefüggés sem lenne. A dal ettől függetlenül tetszik.
2011. augusztus 17. 13:30
Hát a szám tetszik a klip is jó de nem lesz a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: