Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 11:52
Nekem kiírja hogy privát a vidi, de igazából nem is vagyok kíváncsi, hogy megint milyen hülyeséget alkotott. Akármennyire is tehetséges, a merészsége túl megy minden határon.
2011. augusztus 17. 11:55
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.17. 11:35)
Nem hivatalos csatornás videót, hanem hivatalos videót. Nincs minden énekesnek vagy bandának VEVO csatornája, de attól még hivatalos klipjeik vannak. Egyébként lehet bármilyen videót betenni a cikkbe, hisz korábban is volt rá példa, hogy valaki egy olyan új dalról írt cikket amihez sosem készült hivatalos videó, de attól még egy állóképes 'videó' formájában bele lehet szúrni a cikkbe, hogy meg lehessen hallgatni. Ilyen esetben viszont előfordulhat, hogy egy 'kiszivárgott' dal esetében törölhetik azt a videót amíg meg nem jelenik.
De nem. Arról volt szó, hogy csak hivatalos csatornán lévő videót tehetnek be egy cikkbe, mert más egyebet a YouTube bármilyen indoklás nélkül törölhet, és így a cikknek nem lesz semmi értelme. Viszont én most nem kis bandákról beszélek, hanem olyan nagy, globális sztárokról, mint pl. Gaga, akiknek van hivatalos-csatornájuk. Ja, és ez nem csak a klipekre igaz, mert hivatalos csatornákra is szoktak feltölteni dalokat, klip nélkül. Akkor mellé is írják, hogy csak "AUDIO". Na mindegy, ezt tényleg nem én találtam ki.
Ezt prézli írta itt.
Idézet
mivel megegyeztünk abban, hogy csak hivatalos csatornákon lévő videókat teszünk ki.
2011. augusztus 17. 11:56
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Mivel tegnap fent voltam Twitteren,olvastam,hogy kb.10 percig volt elérhető a videó,és sokan elcsípték.Hát,nekem privát videót ír ki,de ülönben a Thursday csütörtök,és a Tuesday a kedd, de mindegy.
2011. augusztus 17. 11:57
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Reny72 @ 2011.08.17. 11:45)
Bocs Glamster nem tetszik a cikked.Nem akarom leírni még egyszer mind azokat amit már mások leírtak előttem akikkel egyetértek de sajna nekem is az jött le ebből az egész cikkből h te leszólod a klippet és Gagát egyszóval pocskondiázod,már a cím amit adtál a cikknek azon kiakadtam.Sorry ez a véleményem.Egyébként meg sztem jó lett a videó. 
Ne haragudj, de hogyha Glamster annyira elfogultan írta volna meg a cikket, nem is fogadták volna el, ráadásul amik a cikkben vannak, azok a klipben is ugyanúgy ott vannak. Nem értem miért háborodsz fel az igazságon.
2011. augusztus 17. 11:57
|
|
KittiKlnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.06. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 154814 offline
|
A youtubon fenn van..Hát a zenével nincs semmi bajom de a videoklipp...hát valami ilyesmit vártam abár a többi videóját se bírom de viszont a zenéi jók...hát nemtom ő tudja
de a youtubra azt kell beírni h yoü and i(csak azért mondom mert először azt írtam h you and i és az nem volt jó)
de a youtubra azt kell beírni h yoü and i(csak azért mondom mert először azt írtam h you and i és az nem volt jó)
2011. augusztus 17. 12:01
hát. nekem nem annyira jön be, se a klip se a zene.
2011. augusztus 17. 12:03
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
A dalt szeretem (az egyik legjobb a Born This Way-ről), viszont ez a klip iszonyat túlzsúfolt. Látszik rajta hogy ebbe is iszonyat sok lóvét toltak, de úgy érzem, a kevesebb most több lett volna...
2011. augusztus 17. 12:05
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hát nem tudom ez már túlzás...
2011. augusztus 17. 12:08
szerintem a szám egész jó lett, a klip meg olya megszokott Gagás
2011. augusztus 17. 12:13
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.08.17. 10:48)
Amúgy ez is nagyon érdekes. Kedves kis tulajunk nem is olyan rég még arról prédikált nekünk, hogy csak hivatalos csatornás videót szabad egy cikkbe beletenni. Ahhoz képest ez a retek valami "ladygagaofficial"-re lett feltöltve, holott Gagának "LadyGagaVEVO"-ja van. Na, most akkor ez hogy is van?
Igen, kötekszem, mert másnak meg nem lett elfogadva így a cikke.
Szánalom.
Ne haragudj, Dave, ha jól emlékszem angol előképzőbe jártál, vagy hová. Szerinted az official mit jelent?
Gagának kettő HIVATALOS csatornája van, amit ő vezet. Hogy minek neki kettő? Fogalmam sincs...
2011. augusztus 17. 12:17
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.08.17. 12:13)
Ne haragudj, Dave, ha jól emlékszem angol előképzőbe jártál, vagy hová. Szerinted az official mit jelent?
Gagának kettő HIVATALOS csatornája van, amit ő vezet.
Gagának kettő HIVATALOS csatornája van, amit ő vezet.
Én meg úgy tudom a személyeskedés tilos. Egyébként meg tisztában vagyok az official szó jelentésével.
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2011. augusztus 17. 12:22
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.08.17. 12:17)
Én meg úgy tudom a személyeskedés tilos. Egyébként meg tisztában vagyok az official szó jelentésével.
És én azt honnan a f*szomból tudjam, hogy Gaga két fiókot vezet? Én is regisztrálhatok YouTube-ra valamilyen énekes vagy banda nevével, és mellé írhatom, hogy official, de attól az még nem lesz hivatalos.
Ha nem tudod, akkor miért kezdesz bele?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.