4 percet sikerült ismét elcseszni az életemből.
Lady Gaga - most, h megjósólták, h csúszik le a lejtőn - megint vmi idióta klippel hívja fel magára a figyelmet. Ha annyira tehetséges, mi a sz*rnak csinálja ezt? Szánalmas, amit mostanában művel, a klipp undorító, semmi mondanivalója nincs.
LULUPeas! Egyetértek!
Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 11:06
Idézet (Empress @ 2011.08.17. 11:04)
Elmondom neked , hogy ezeket a menedzser(e) találja ki.
És?Attól még neki is lehetne esze,hogy nem megy bele mindenbe
|
|
Fancsii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 59 Csatolások: 4 Azonosító: 158547 offline
|
egyre jobban birom Gagát,deez kicsit váratlan volt...
Empress!
Elmondom neked, h gáz, h hagyja magát irányítani, felnőtt nő létére!
2011. augusztus 17. 11:09
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Nem értem, hogy Lady Gaga hogyan pazarolhatja a tehetségét egy ilyen klippre?
Alapból ezt a számot sem szeretem annyira. Csinált volna egy jó klippet a Bloody Mary-ből mondjuk, az biztos sokkal jobb lenne. Szerintem Gaga az Alejandro óta elkezdett süllyedni. Még a karrierje elején olyan jó volt! Úgy szerettem a pokerface-t, meg a többi számát, egészen a Bad Romance-ig.
Már eléggé túlzásnak tartom a botrányait, az őrült figyelemfelkeltéseit.
Mindig abban reménykedek, hogy visszatér ahhoz a stílusához, amilyen régen volt, de lehet, hogy sajnos ez sosem fog bekövetkezni.
Azért még vannak jó számai, amiket szívesen hallgatok, de meg kell, hogy mondjam, szerintem egyre lejjebb süllyed a színvonala.
Alapból ezt a számot sem szeretem annyira. Csinált volna egy jó klippet a Bloody Mary-ből mondjuk, az biztos sokkal jobb lenne. Szerintem Gaga az Alejandro óta elkezdett süllyedni. Még a karrierje elején olyan jó volt! Úgy szerettem a pokerface-t, meg a többi számát, egészen a Bad Romance-ig.
Már eléggé túlzásnak tartom a botrányait, az őrült figyelemfelkeltéseit.
Mindig abban reménykedek, hogy visszatér ahhoz a stílusához, amilyen régen volt, de lehet, hogy sajnos ez sosem fog bekövetkezni.
Azért még vannak jó számai, amiket szívesen hallgatok, de meg kell, hogy mondjam, szerintem egyre lejjebb süllyed a színvonala.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 17. 11:15
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.17. 11:06)
Empress!
Elmondom neked , minden énekesnek van menedzsere csak mindenkinek más.Ezzel a mutatkozással Lady Gaga , 42.535.160 vagy több rajongót szerzett.10-ből 3 ember nem szereti ,utálja.
Szerk: Nem akarok veszekedni. Kinek mi..
2011. augusztus 17. 11:20
Empress!
Nem vagyok hülye -.-" Válthatna menedzsert, hiszen önálló gondolkodású nő.
Ha hagyja magát befolyásolni, az nem jó.
2011. augusztus 17. 11:22
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Na szóval...Nekem semmi bajom sincs Lady Gagával,sőt én nagyon szeretem,de az a mondat,hogy "sellőként szexel",azzal nem igazán értek egyet. Szerintem arra kis részletre más mondat illene,és nem ez. (nem tom milyen mondat,meg ne kérdezd,én csak annyit tudok az a mondat,tuti nem jó)
Egyébként végig néztem a komenteket és valaki azt írta,hogy lassu és unalmas. (vagy vmi ilyesmi)Nos egyet kell érenem,ugyanis Lady Gagának voltak és remélem,hogy lesznek is pörgős számai,de ez egyáltalán nem tartozik közéjük. Ez a szám szimplán olyan mintha Gaga,csak buliból írta volna meg.
Egyébként most nem azt mondom,hogy ritka szar meg hű-hó,hanem,hogy,talán lehetne jobb is...
Egyébként végig néztem a komenteket és valaki azt írta,hogy lassu és unalmas. (vagy vmi ilyesmi)Nos egyet kell érenem,ugyanis Lady Gagának voltak és remélem,hogy lesznek is pörgős számai,de ez egyáltalán nem tartozik közéjük. Ez a szám szimplán olyan mintha Gaga,csak buliból írta volna meg.
Egyébként most nem azt mondom,hogy ritka szar meg hű-hó,hanem,hogy,talán lehetne jobb is...
2011. augusztus 17. 11:22
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
rachelle egyetértek veled.. régen én is szerettem GaGát.. de most már egy undorító nőnek tartom.. minél különlegesebb akar lenni, annál visszataszítóbb :/
bocsi mindenkitől, de ez a véleményem róla.
bocsi mindenkitől, de ez a véleményem róla.
2011. augusztus 17. 11:26
Na, végigszenvedtem.
Riley13-mal egyetértve szerintem is egyre undorítóbb ez a nő. Nekem egyedül az a rész tetszett valamennyire, amikor olyan türkiz színű a haja, de egyébként tényleg borzalmas. És nekem meg eredetileg sem tetszett nagyon a szám...
2011. augusztus 17. 11:31
jesszus..o.O GaGa egyre undorítóbb..Riley13 teljesen egyetértek..régen én is szerettem, de ezzel már nagyon messzire ment..
2011. augusztus 17. 11:34
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.17. 11:20)
Empress!
Én egy szóval sem mondtam.Valószínűleg neki is tetszik ez a "stílus". De mondom kinek mi ...
2011. augusztus 17. 11:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.08.17. 10:48)
Amúgy ez is nagyon érdekes. Kedves kis tulajunk nem is olyan rég még arról prédikált nekünk, hogy csak hivatalos csatornás videót szabad egy cikkbe beletenni. Ahhoz képest ez a retek valami "ladygagaofficial"-re lett feltöltve, holott Gagának "LadyGagaVEVO"-ja van. Na, most akkor ez hogy is van?
Igen, kötekszem, mert másnak meg nem lett elfogadva így a cikke.
Szánalom.
Nem hivatalos csatornás videót, hanem hivatalos videót. Nincs minden énekesnek vagy bandának VEVO csatornája, de attól még hivatalos klipjeik vannak. Egyébként lehet bármilyen videót betenni a cikkbe, hisz korábban is volt rá példa, hogy valaki egy olyan új dalról írt cikket amihez sosem készült hivatalos videó, de attól még egy állóképes 'videó' formájában bele lehet szúrni a cikkbe, hogy meg lehessen hallgatni. Ilyen esetben viszont előfordulhat, hogy egy 'kiszivárgott' dal esetében törölhetik azt a videót amíg meg nem jelenik.
2011. augusztus 17. 11:39
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Anno szerettem a "régi" Gagát. De én most már csak azt tudom mondani erre,hogy egyszerűen már nem tudja,hoyg hívja fel magára a figyelmet. Ez már túlzás (szerintem).
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. augusztus 17. 11:43
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Meg sem lepődöm!^^
2011. augusztus 17. 11:45
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Bocs Glamster nem tetszik a cikked.Nem akarom leírni még egyszer mind azokat amit már mások leírtak előttem akikkel egyetértek de sajna nekem is az jött le ebből az egész cikkből h te leszólod a klippet és Gagát egyszóval pocskondiázod,már a cím amit adtál a cikknek azon kiakadtam.Sorry ez a véleményem.Egyébként meg sztem jó lett a videó.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.