Az utóbbi időben csalódtam Lady Gagában mint
klipben mint zeneileg.DE ez , ez igen szerintem most nagyon eltalálta ezt a klipet,és a számot is.Maga a történet nagyon tetszik.
Szerintem ez a eddigi legjobb klipje.
Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 10:32
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
maga a számse tettszik meg ugy a klippse egyedül az jön be benne mikor abba a fekete ruhába meg kalapba sétál az országúton szerintem az nagyon joo rés : )
2011. augusztus 17. 10:43
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Ez borzalmas, klip + dal is..
2011. augusztus 17. 10:48
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Amúgy ez is nagyon érdekes. Kedves kis tulajunk nem is olyan rég még arról prédikált nekünk, hogy csak hivatalos csatornás videót szabad egy cikkbe beletenni. Ahhoz képest ez a retek valami "ladygagaofficial"-re lett feltöltve, holott Gagának "LadyGagaVEVO"-ja van. Na, most akkor ez hogy is van?
Igen, kötekszem, mert másnak meg nem lett elfogadva így a cikke.
Szánalom.
2011. augusztus 17. 10:50
Már a kép maga rosszat sejtet de hát mivel nem indítja el a videót még addig még nem igen mondok semmit majd megnézzük és majd úgy kritizálom GaGát mert lehet hogy jó de majd meglátjuk!
2011. augusztus 17. 10:51
újra egy gusztustalan, undorító, kiábrándító, összefüggéstelen semmi. a dal még elmenne egynek, de vontatott és unalmas.
végigolvastam szinte az összes hozzászólást, és őszintén szólva kva genyák, és hihetetlenül elfogultak vagytok. mindenkinek más tetszik, és csak azért mert a ti mádörmánsztörötök újra valami ocsamánysággal állt elő, ami persze csak ti litölmánsztörök értetek, mert a magunkfajta, kreativitáshiányos, normális elfogulatlan emberek pedig mindjárt konzervatívak, és nem nyitottak semmire, kicsit túlzás nem?
hagyjatok már lógva minket. és kérdezgetik miért nem szeretjük őt? nos elég egyszerű, ha valakit érdekel elmondom én miért nem szeretem:
mert erőltetett, túlságosan is akarja hogy felfigyeljenek rá az emberek, és mert az egész stílusát összelopdosta. az oké lenne, ha innen onnan koppintgatna egy s mást de nem. a hangja jó lenne, de ezekkel az effektekkel, és a gusztustalan felháborító klipjeivel, abszolút nem egyedi, és még csak nem is más, mint a többi előadó. meg maga a nő, sem szimpatikus, semmi újat nem adott, és a világ is jól meglenne nélküle.
u.i.: továbbra sem szeretném, ha valaki is reagálna a hozzászólásomra, mert semmi kedvem, senkivel összetűzésbe keveredni azért, mert nekem nem tetszik, és neked meg igen, továbbá nincs kedvem végigolvasni, az agyament és mocskolódó, sztereotípiáitokat.
végigolvastam szinte az összes hozzászólást, és őszintén szólva kva genyák, és hihetetlenül elfogultak vagytok. mindenkinek más tetszik, és csak azért mert a ti mádörmánsztörötök újra valami ocsamánysággal állt elő, ami persze csak ti litölmánsztörök értetek, mert a magunkfajta, kreativitáshiányos, normális elfogulatlan emberek pedig mindjárt konzervatívak, és nem nyitottak semmire, kicsit túlzás nem?
mert erőltetett, túlságosan is akarja hogy felfigyeljenek rá az emberek, és mert az egész stílusát összelopdosta. az oké lenne, ha innen onnan koppintgatna egy s mást de nem. a hangja jó lenne, de ezekkel az effektekkel, és a gusztustalan felháborító klipjeivel, abszolút nem egyedi, és még csak nem is más, mint a többi előadó. meg maga a nő, sem szimpatikus, semmi újat nem adott, és a világ is jól meglenne nélküle.
u.i.: továbbra sem szeretném, ha valaki is reagálna a hozzászólásomra, mert semmi kedvem, senkivel összetűzésbe keveredni azért, mert nekem nem tetszik, és neked meg igen, továbbá nincs kedvem végigolvasni, az agyament és mocskolódó, sztereotípiáitokat.
2011. augusztus 17. 10:52
Vannak benne "durvább" jelenetek, de összességében jó lett. És maga a szám is nagyon jó.
2011. augusztus 17. 10:53
Idézet (dave095 @ 2011.08.17. 10:48)
Amúgy ez is nagyon érdekes. Kedves kis tulajunk nem is olyan rég még arról prédikált nekünk, hogy csak hivatalos csatornás videót szabad egy cikkbe beletenni. Ahhoz képest ez a retek valami "ladygagaofficial"-re lett feltöltve, holott Gagának "LadyGagaVEVO"-ja van. Na, most akkor ez hogy is van?
Igen, kötekszem, mert másnak meg nem lett elfogadva így a cikke.
Szánalom.
már fent van LadyGagaVEVO-n is, én ott néztem mert azon amit belinkelt, 2, és fél percnél nem adta tovább - de ha most így belegondolok, nem is lett volna nagy baj.
2011. augusztus 17. 10:54
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.08.17. 10:53)
már fent van LadyGagaVEVO-n is, én ott néztem mert azon amit belinkelt, 2, és fél percnél nem adta tovább - de ha most így belegondolok, nem is lett volna nagy baj. 
Igen, tudom. De ez a cikk még azzal lett publikálva.
2011. augusztus 17. 10:56
Idézet (dave095 @ 2011.08.17. 10:54)
Igen, tudom. De ez a cikk még azzal lett publikálva. 
ja, értem...
2011. augusztus 17. 10:58
Sajnos azt írja ki.: Ez egy privát videó.-De ettől eltérve ez a nő egyre kezd undorítóbb lenni,egyre különlegesebb akar lenni,de ahelyett inkább gusztustalanabb.Ahogy olvastam a cikket,hát a klip iránt nem is fogok érdeklődni,a szám nem rossz,de hát a klip.Elején még szerettem Lady Gagát vagyis a Poker Faces időszakba.Utána egyre inkább feltünési viszketetsége lett,bírtam még a számait,de mára aztán jól megutáltam.Nincs semmi extrém benne,a hangja átlagos.
2011. augusztus 17. 10:59
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
nekem teccik...kicsit durvára sikerült de már meg sem lepődöm
2011. augusztus 17. 11:01
Abba, hogy egy sellőlány szexel, biológiailag lenne mit belekötni
2011. augusztus 17. 11:04
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.17. 10:58)
Sajnos azt írja ki.: Ez egy privát videó.-De ettől eltérve ez a nő egyre kezd undorítóbb lenni,egyre különlegesebb akar lenni,de ahelyett inkább gusztustalanabb.Ahogy olvastam a cikket,hát a klip iránt nem is fogok érdeklődni,a szám nem rossz,de hát a klip.Elején még szerettem Lady Gagát vagyis a Poker Faces időszakba.Utána egyre inkább feltünési viszketetsége lett,bírtam még a számait,de mára aztán jól megutáltam.Nincs semmi extrém benne,a hangja átlagos.
Elmondom neked , hogy ezeket a menedzser(e) találja ki.
2011. augusztus 17. 11:05
|
|
LitBbyGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 142377 offline
|
nagyon jó lett.ilyet csak ő tud csinálni.más nem.imádom.mindiga legujab klipje volt a kedvencem de most megváltozott.ha csak nem csinál kövinek egy jobbat.♥
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: