Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 09:47
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Amikor először hallottam a dalt, rögtön beleszerettem. Van üzenete és egyszerűen gyönyörű. A klip pedig szerintem nagyon jól sikerült. Ilyen Gaga, akinek nem tetszik, az ne nézze a videóit és ne hallgassa a zenéjét. Ő akkor is szupersztár marad!
<3
2011. augusztus 17. 09:48
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Sütiike
Hagyjuk inkább,oké?.Nem akarok veszekedni.Onnan megjöttem már régen.
Norczi
Régi Gaga?? -.- Na ezt utálom. Az egy korszak volt (The Fame Era). Lezárult. Jött egy másik (The Fame Monster Era). Az is lezárult. Itt van az új (Born This Way Era)el kell fogadni. Ha nem tetszik nem nézed. Nem tudok jobbat mondani. De annak örülök,hogy már nem Magyarországon élek.
Hagyjuk inkább,oké?.Nem akarok veszekedni.Onnan megjöttem már régen.
Norczi
Régi Gaga?? -.- Na ezt utálom. Az egy korszak volt (The Fame Era). Lezárult. Jött egy másik (The Fame Monster Era). Az is lezárult. Itt van az új (Born This Way Era)el kell fogadni. Ha nem tetszik nem nézed. Nem tudok jobbat mondani. De annak örülök,hogy már nem Magyarországon élek.
2011. augusztus 17. 09:55
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
a szám az jó.de a klip az nem ...
2011. augusztus 17. 09:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Bogszics @ 2011.08.17. 00:30)
Amúgy én is kijártam a zenesulit, meg 6 éve zongorázom
De ezt nem támadásból írtam.
Ha Glamster itt felhozta a November rain-t: ahhoz egyszerűen nemhogy Gaga You and i-a, hanem semmilyen ballada nem érhet fel. Az egy remekmű: az érzelmek, a hangulatok és hangszerek színes skáláját vonultatja fel, és van benne munka. Manapság sorra csinálják az ilyen szerelmi balladákat,az még hagyján, hogy olyan gyönyörű sose lesz egyik sem, mint ez, de hogy szemernyi érzelem nincs bennük az fix. És szörnyű látni, hogy az egykori színvonalat mostanában távolról sem üti meg a zeneipar. De ha Gagáról beszélünk:
Ez nagyon szép volt, ezt nagyon szeretem/szerettem is. És ez a fajta feltűnőség még nem gáz.
Vagy ez:
Itt még olyan természetes volt, úgy ezerszer jobb annál, amit most csinál. És ezek a dalok tényleg szépek, érzelmesek
Ha Glamster itt felhozta a November rain-t: ahhoz egyszerűen nemhogy Gaga You and i-a, hanem semmilyen ballada nem érhet fel. Az egy remekmű: az érzelmek, a hangulatok és hangszerek színes skáláját vonultatja fel, és van benne munka. Manapság sorra csinálják az ilyen szerelmi balladákat,az még hagyján, hogy olyan gyönyörű sose lesz egyik sem, mint ez, de hogy szemernyi érzelem nincs bennük az fix. És szörnyű látni, hogy az egykori színvonalat mostanában távolról sem üti meg a zeneipar. De ha Gagáról beszélünk:
Ez nagyon szép volt, ezt nagyon szeretem/szerettem is. És ez a fajta feltűnőség még nem gáz.
Vagy ez:
Itt még olyan természetes volt, úgy ezerszer jobb annál, amit most csinál. És ezek a dalok tényleg szépek, érzelmesek
Itt még önmaga volt. Mára viszont csak egy jól megtervezett termék amit el kell adni.
2011. augusztus 17. 09:58
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Nagyon bírom, hogy amikor egy énekes próbál változtatni egy picit a stílusán és új dolgokkal előrukkolni, akkor azt mondják, hogy a régi stílusa sokkal jobb volt. Ha meg énekli az ugyanolyan hangzású dalokat és semmit sem változik, akkor meg unalmas. Most akkor mivan?! -.-"
2011. augusztus 17. 10:00
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Roxxy @ 2011.08.17. 08:07)
Tetszik szavazatok száma 17562
Nemtetszések száma 939
Megtekintés: 301
Hát ez így elég komikus
Nemtetszések száma 939
Megtekintés: 301
Hát ez így elég komikus
Igen eléggé.
Hát nekem sem tetszik ez a szám,meg amiket csinál már ez a nő,igencsak feltűnési viszketettsége van. Leállhatna!
Bocsi fanok!
2011. augusztus 17. 10:01
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=X9YMU0WeBwU egyébként nekem se adta már itt ki a videót,de lady gaga vevo csatornájára már felkerült,most találtam meg ott 
a klipre visszatérve,szerintem nem lett nagy dolog.alapjába véve nem rossz,de nem találok benne semmi egyedit.csak arra van épülve az egész,hogy minél meghökkentőbb és bizarabb legyen,gaga szerintem már teljesen elszállt önmagától.már nem azért,de én sokkal jobban szerettem a poker face/just dance című dalait és klipjeit,azokat szívesebben hallgattam,a mai napig szívesen elindítom őket akár hetente is egyet közülük.
de ez a you and i,judas vagy the edge of glory típusú számok már egyáltalán nem tetszenek.egy pár hallgatás után az ember elunja,ezeket a dalait nem lehet rongyosra hallgattni,ha buliba vagy szórakozóhelyre megyek,akkor ha lady gaga megy,akkor a poker face.mert az tényleg egy jól sikeredett,pörgős szám,ami tényleg szuper.
de ezekben a mostani klipjeiben egyszerűen csak sablonosan ugyanazt látom:bizarr dolgokat,aki senki másnak az eszébe nem jutna,csak lady gagának.én is csak azért lettem kiváncsi rá,mivel már a cím is elég érdekes.már csakazért is sokan megnézik a klipet,mivel felkelti az érdeklődésüket maga a hírverés/téma.
hol van a lady gaga,akit valamikor én is nagyon szerettem?hol a love game-hez hasonló klipek világa,sehol.eltűnt.pedig talán még egyedinek is tartottam,de ez már átment tucatos vonaglásba.már a dalt se tudom annyira elhallgattni,nem azt mondom,hogy rossz,de ilyenből elég sok van.egyszerűen elveszett belőle az egyediség és már csak a meghökkentő dolgokat találom a klipjeiben,ami mintha kezdene kissé átterjedni a zenére is.
a klipre visszatérve,szerintem nem lett nagy dolog.alapjába véve nem rossz,de nem találok benne semmi egyedit.csak arra van épülve az egész,hogy minél meghökkentőbb és bizarabb legyen,gaga szerintem már teljesen elszállt önmagától.már nem azért,de én sokkal jobban szerettem a poker face/just dance című dalait és klipjeit,azokat szívesebben hallgattam,a mai napig szívesen elindítom őket akár hetente is egyet közülük.
de ez a you and i,judas vagy the edge of glory típusú számok már egyáltalán nem tetszenek.egy pár hallgatás után az ember elunja,ezeket a dalait nem lehet rongyosra hallgattni,ha buliba vagy szórakozóhelyre megyek,akkor ha lady gaga megy,akkor a poker face.mert az tényleg egy jól sikeredett,pörgős szám,ami tényleg szuper.
de ezekben a mostani klipjeiben egyszerűen csak sablonosan ugyanazt látom:bizarr dolgokat,aki senki másnak az eszébe nem jutna,csak lady gagának.én is csak azért lettem kiváncsi rá,mivel már a cím is elég érdekes.már csakazért is sokan megnézik a klipet,mivel felkelti az érdeklődésüket maga a hírverés/téma.
hol van a lady gaga,akit valamikor én is nagyon szerettem?hol a love game-hez hasonló klipek világa,sehol.eltűnt.pedig talán még egyedinek is tartottam,de ez már átment tucatos vonaglásba.már a dalt se tudom annyira elhallgattni,nem azt mondom,hogy rossz,de ilyenből elég sok van.egyszerűen elveszett belőle az egyediség és már csak a meghökkentő dolgokat találom a klipjeiben,ami mintha kezdene kissé átterjedni a zenére is.
2011. augusztus 17. 10:11
Hát a klipt tényleg nem nagy szám,mondjuk nem is tetszik nekem egyáltalán.A szám hát elég jó,de én is inkább hallgatom a régebbi számait,mint a mostaniakat!
2011. augusztus 17. 10:19
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
már nem azért de a thursday az nem a csütörtök?
a tuesday a kedd.
2011. augusztus 17. 10:20
A szám jó lett valamennyire,a klippre meg csak azt tudom mondani hogy az lady gaga stílusa szóval nem nagy szám,már megszokhattuk tőle
2011. augusztus 17. 10:26
Először is, lenne egy kérdésem:egy sellő hogy az Istenbe tud szexelni?? o.o
A másik pedig, hogy tényleg nem tudok mit mondani erre a klipre, csak azt, hogy szánalmas. Nem a minőséggel, a kivitelezéssel van a gond, és maga a dal is viszonylag szép (legalábbis a többihez képest az albumon), de maga az ötlet egyszerűen trágyasztikus. Komolyan mondom, nem vagyok egy prűd ember, én is szeretek néhány olyan videoklipet, amikben vannak szexuális megnyilvánulások, de mértékkel. Emberek, ez a nő nem tudja, hol a határ! Mivel ez az album a béka feneke alatt kötött ki (nem szerintem, hanem kritikusok szerint, és ők aztán értik a dolgukat), mással nem tudja eladni a klipjeit, csak szexszel. Mondjátok, hogy ez nem szánalmas!
Persze néhány elvetemült rajongó mindjárt a nyakamnak ugrik, hogy hogy képzelem én, hogy ilyet mondok, majd akkor beszéljek, ha ennyit letettem az asztalra. Nekem is jogom van véleményt formálni, és megosztani azt, tetszik vagy nem.
Szerintem Gaga abszolúte túl van értékelve, mint "művész". Ráskatulyázzák ezt az imidzset, mindent a szájába rágnak, mit mondjon a médiának. Gyerekek, ez már rég nem arról szól, hogy "legyünk akik vagyunk, mert mi így születtünk". A menedzser megmondja, mit kell csinálnia, és ő azt teszi, mert ebből jön be neki a lé. Hihetetlen, hogy ezt egyesek nem képesek felfogni: emberek, ez a popipar, tetszik, nem tetszik. A klip pedig szörnyű.
A másik pedig, hogy tényleg nem tudok mit mondani erre a klipre, csak azt, hogy szánalmas. Nem a minőséggel, a kivitelezéssel van a gond, és maga a dal is viszonylag szép (legalábbis a többihez képest az albumon), de maga az ötlet egyszerűen trágyasztikus. Komolyan mondom, nem vagyok egy prűd ember, én is szeretek néhány olyan videoklipet, amikben vannak szexuális megnyilvánulások, de mértékkel. Emberek, ez a nő nem tudja, hol a határ! Mivel ez az album a béka feneke alatt kötött ki (nem szerintem, hanem kritikusok szerint, és ők aztán értik a dolgukat), mással nem tudja eladni a klipjeit, csak szexszel. Mondjátok, hogy ez nem szánalmas!
Persze néhány elvetemült rajongó mindjárt a nyakamnak ugrik, hogy hogy képzelem én, hogy ilyet mondok, majd akkor beszéljek, ha ennyit letettem az asztalra. Nekem is jogom van véleményt formálni, és megosztani azt, tetszik vagy nem.
Szerintem Gaga abszolúte túl van értékelve, mint "művész". Ráskatulyázzák ezt az imidzset, mindent a szájába rágnak, mit mondjon a médiának. Gyerekek, ez már rég nem arról szól, hogy "legyünk akik vagyunk, mert mi így születtünk". A menedzser megmondja, mit kell csinálnia, és ő azt teszi, mert ebből jön be neki a lé. Hihetetlen, hogy ezt egyesek nem képesek felfogni: emberek, ez a popipar, tetszik, nem tetszik. A klip pedig szörnyű.
2011. augusztus 17. 10:28
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Hát nekem a klip az egyáltalán nem jön be, a szám az pedig elmegy...
2011. augusztus 17. 10:28
Egyébként CopperBoom, igazad van, a cikkben el lett írva, úgy kellett volna a cikkírónak lefordítania, hogy "B*szok a csütörtökre!".
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.