Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 17. 07:49
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
janet7 elolvastam amit írtál és teljesen egyetértek szinte az egésszel.. klippel kapcsolatban: szerintem viszont szörnyű, nagyon hülyén lettek összeválogatva a jelenetei és na egy-kettő elég undorító
egyre rosszabb példát marad ez a nő, már bocsánat fanok, de a fiatalabb rajongók ha meglátják ezt na.. értitek. nem akarok mert ezzel senkinek rosszat nem akarok veszekedést, csak leírtam. attól függetlenül még hallgatom a számait.. főleg a régebbieket..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 17. 08:01
Én Gagának csak a számait szeretem, de szerintem már visszavehetne egy kicsit ebből a provokatív szerepből, mert ez már egyáltalán nem menő, hanem már kicsit szánalmas. Bocsánat fanok, de így van!
2011. augusztus 17. 08:07
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
ladygaga egyet értek.
2011. augusztus 17. 08:13
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Nem tudtam megnézni->"Ez egy privát video"
http://www.youtube.com/user/ladygagaofficial?blend=7&ob=5
A szám annyira nem jön be,a klipp látványos.Nekem akkor tetszik Lady Gaga amikor nincsenek rajta azok a maszkok,jelmezek.
A szám annyira nem jön be,a klipp látványos.Nekem akkor tetszik Lady Gaga amikor nincsenek rajta azok a maszkok,jelmezek.
2011. augusztus 17. 08:17
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Idézet (AMaya @ 2011.08.17. 08:13)
Nem tudtam megnézni->"Ez egy privát video"
Köszi
2011. augusztus 17. 08:27
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Bocs Glamster nem tetszik a cikked.Nem akarom leírni még egyszer mind azokat amit már mások leírtak előttem akikkel egyetértek de sajna nekem is az jött le ebből az egész cikkből h te nem a véleményedet fejted ki hanem leszólod a klippet és Gagát.Sorry ez a véleményem.Egyébként meg sztem jó lett a videó.
2011. augusztus 17. 08:34
|
adriii050visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 303 Csatolások: 176 Azonosító: 156044 offline
|
nem tudom hogy minek ilyen videót csinálni! pontosan egy gyerek nézi zene csatornát és ha ez megy benne akkor mit lát? de nekem még a szám se tetszik
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.