Film készül Amy Winehouse életéből
2011. augusztus 17. 22:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Ágoti23 @ 2011.08.17. 18:53)
Amy Winehouse hibája, hogy megölte magát a kábítószerrel...
Nem kellene ekkora ügyet csinálni ebből...
Ő drogozott, az ő hibája, hogy nem élte meg a 30-at XD
Nem kellene ekkora ügyet csinálni ebből...
Ő drogozott, az ő hibája, hogy nem élte meg a 30-at XD
Nem értem, hogy a hozzászólás mely részén kell nevetni
2011. augusztus 18. 13:03
hmm. kiváncsi vagyok mit tudnának beletenni a filmbe ^o)
2011. augusztus 18. 20:47
|
PiciPicur |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 720 Csatolások: 49 Azonosító: 152840 offline
|
Ajj..szeretem Amy-t mert tehetséges!..de ez már sok nekem.mióta meghalt,akkor jönnek rá az emberek hogy milyen jó volt stb..most komolyan..erre később kellett volna gondolni.ráadásul ennyi cikk,csak az miatt mert meghalt?és ha az én egyik családtagom hunyna el??(isten ments).akkor mindenki szomorú lenne..??NEM.egy csomó cikk kerülne róla ki??NEM!!!
2011. augusztus 23. 10:50
|
|
HoNySeLL22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 158958 offline
|
Alig várom hogy elkészítsék de nem tudom mégis hogyan lessz eredeti
O...én is nagyon szeretem és szerettem Amy-t, de ilyen módon döbbenek rá az emberek hogy mégis volt valaki ez azért durva hogy meg kellet hallnia ahoz hogy szeressék
(
2011. augusztus 23. 17:51
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Az nagyon jó lesz.De Amy nélkül óóóó szegény.
2011. augusztus 27. 16:28
|
|
Gabycúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 114310 offline
|
Nagyon kivancsi leszek ra, csak a legnagyobb baj az, hogy minden hiresseg a halala utan lesz csak ennyire felkapott
de biztos nagyon jo lesz, hiszen eleg tanulsagos volt az elete is
2011. augusztus 31. 18:22
Hát nem tudom... tényleg szép dolog meg minden, és persze, hogy meg is nézném, de szerintem ez csak egy újabb reklámfogás, pénzforrás.
2011. szeptember 03. 13:56
Hihetetlen, hogy meghalt és kétszer akkora sztár lett belőle, mint ameddig élt. Bár a film jó ötlet, de csak a pénz kell az embereknek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: