Film készül Amy Winehouse életéből
2011. augusztus 16. 14:30
Ennek nem örülök mint sokan leírták hogy csak hasznot akarnak ebből csinálni nem nagyon örülnék ha például a magyar kapná meg a szerepet szerintem nem is hasonlít rá más részt meg nem nem szimpatikus a csaj . De azért kíváncsi leszek ki kapja meg a filmet . És hogy hogy fog alakítani . És szerintem hagyják amyt nyugodni ♥ .
2011. augusztus 16. 14:30
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
az ötlet jó, mert ez által az emberek meg ismerhetik Amy életét, habár nagy részük ismerte...
de azért amíg egy "névvel el látott" benfetes meg nem erősíti addig azért egy kicsit kételkedek benne.
de azért amíg egy "névvel el látott" benfetes meg nem erősíti addig azért egy kicsit kételkedek benne.
2011. augusztus 16. 14:37
Hát ez még egyátalán nem bisztos! Visszont ha készülen lehet hogy megnézném!
2011. augusztus 16. 14:39
én egy percig nem ábrándultam ki a hitből, hogy Amy életéből filmet fognak készíteni. csak az volt a kérdés, mikor.
2011. augusztus 16. 14:40
film? te szent ég!! és ki jácca majd amy-t, lady gaga?? XD
2011. augusztus 16. 14:41
ha azért csinálják mert tisztelték őt és elismerték az jó de ha mindez csak azért van hogy sok pénzt hozhasson az már nem jó
1 felhasználónak tetszik:
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 15:01
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Ez nem szánalmas, hanem undorító.Szó szerint pénzt csinálnak a halálából.Persze a sajnálkozást még csak tettetni sem tudják..
2011. augusztus 16. 15:12
nem nyugodhatna már békében?????most miért lesz jobb??vagy kinek lesz jobb?a rendezőknek akik majd keresnek rajta pénzt???
2011. augusztus 16. 15:21
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
Nagyon várom már... csak arra lennék kíváncsi (jó... tudom hogy egy nagyon híres és tehetséges ember volt...) De szerintem ezzel a lendülettel több halott sztárt is meg tisztelhetnének azzal hogy filmet csinálnak az életéről...
2011. augusztus 16. 15:32
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
hát szerintem ez undorító dolog. Eddig is folyton mindenféle hírek kerültek elő róla, ami sokaknak sok pénzt hozott, de most már konkrétan a halálából húznak hasznot. Ha tényleg olyan nagyon tisztelték, akkor készítsenek az életéből 10év múlva filmet, ne pedig a halála után egy hónappal. De azért arra se vennék még mérget, hogy egyáltalán elkészül a film, mert névtelen források bármit nyilatkozhatnak.
2011. augusztus 16. 15:42
Csatlakozom azokhoz akik szerint ez undorító dolog. Mér van az, hogy valaki sokkal híresebb lesz amikor meghal?
2011. augusztus 16. 15:46
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Amy élete nagyon izgalmas lenne filmben,hozzáteszem csak akkor,ha ő is élne.
Csatlakozok azokhoz akik hasonló választ adnak:gusztustalan dolog ez!
Nagyon szomorú,hogy más kis életéből kovácsolnak hasznot!
Csatlakozok azokhoz akik hasonló választ adnak:gusztustalan dolog ez!
Nagyon szomorú,hogy más kis életéből kovácsolnak hasznot!
2011. augusztus 16. 15:48
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
én simán eljátszanám, tök érdekes, izgalmas élete volt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.