Film készül Amy Winehouse életéből
2011. augusztus 16. 13:33
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Zsuviii @ 2011.08.16. 13:29)
Hát ezt nem értem. Most azt akarják megfilmesíteni, ahogy piált, meg drogozott?
Az életét. Mivel annak része volt a pia és drog, az is, de nyilván másról is szól majd a film (lemezfelvétel, díjkiosztók stb).
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 16. 13:34
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
kivi vook
2011. augusztus 16. 13:37
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Hát nem igaz, hogy nem hagyják békében nyugodni szegényt
A film ötlete is undorító, de ha meg is csinálják, Hollywood-ot egy életre leírom. Pénzéhes bagázs... Egyébként a filmnek maximum annyi jó oldala lenne, hogy a jónép meglátja, hova juttat az alkohol meg a drog. De akkor is gyalázatos, hogy a halálából csinálnak pénzt
2011. augusztus 16. 13:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Kelly @ 2011.08.16. 13:37)
Egyébként a filmnek maximum annyi jó oldala lenne, hogy a jónép meglátja, hova juttat az alkohol meg a drog.
Nem hinném, hogy sokban visszatartaná a drogosokat. A jónép eddig is tudta, hogy hová vezet a pia és a drog, egy film nem fogja ezt megváltoztatni
2011. augusztus 16. 13:47
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Kelly abszolút igazad van!
2011. augusztus 16. 13:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Egyetértek azokkal, akik nem támogatják az ötletet. Nekem valahogy ezekkel az életrajzi filmekkel mindig problémám volt. Mindig úgy voltam vele, hogy az adott személyt ne játssza már el más, mert senki nem lehet ő. Egyszerűen nem szeretem, ha ilyen személyeket mások játszanak el. De azért nem minden film esetében gondolom ennyire fölöslegesnek. Pl. Angelina Joliet sem tudtam volna elképzelni Giaként, még csak nem is hasonlított külsőre, de mégis úgy eljátszotta, hogy teljesen meggyőzött. De ott megint más volt, mert nem az volt, hogy Gia halála után hónapokkal már rögtön csinálták a filmet. Innen ugyanis nagyon jól látszik, hogy ez csak a pénzről szól. Bár ott van pl. a Ray című film. Ugyanabban az évben jelent meg, amelyikben Ray Charles meghalt, de mégis egyszerűen zseniálisnak tartom az egész filmet és Jamie Foxx alakítását is. Viszont ott látszott, hogy nem azért csinálták, mert éppen mindenki az adott hírességgel foglalkozott. De ez az Amys dolog valahogy egészen más. Szerintem mindenki látja, hogy ez nem erről szólna első sorban, hogy bemutassák az embereknek a személyiségét, azt amin keresztül ment, hanem a pénzről. Ennek pedig inkább arról kéne szólnia, hogy bemutassák, hogy hogyan élte meg ezt az egészet, mi játszódott le benne, de azt meg honnan tudhatnák? Szerintem Amy esetében sokkal kevésbé lehet ezt filmre vinni, mint másnál. A másik meg, hogy így most 2011-ben az ember előre fél attól, hogy valami májli/szelena/demi (ne támadjatok le, nincs különösebb bajom Demivel, de ő is ide tartozik) szerűt kiválasztanak a szerepre, hogy minnél többen megnézzék. Na akkor ott vége...Még ha egy valamire való színésznőre lenne esély, akkor egy fokkal talán jobb lenne (úgy sem támogatnám), de szerintem igen kevés esély van rá, hogy egy olyat választanak. Láttunk már ilyet...Manapság mindenből remake-et csinálnak, és persze, hogy Whitney Houstont ki más tudná legjobban helyettesíteni, mint májli (most ez csak egy példa). Szóval innentől kezdve nem hinném, hogy nagyon reménykedhet az ember abban, hogy valaki olyan játssza el, aki neadjisten még játszani is tud, nem tinisztár és nem a dizninek köszönheti a hírnevet. A legjobban azon nevettem, mikor itt valaki írta, hogy a magyar Amy Winehouse KOPPINTÓ biztosan jó lenne. Könyörgök, az embereknek ennyire nincs eszük?! Megjelent a Fókuszban, ahol megtudtuk, hogy hasonlít Amyre. Pontosabban én inkább csak azt tudtam meg, hogy egy az egyben lekoppintotta Amy stílusát és annak ellenére, hogy neki köszönheti a "hírnevét" kijelentette, hogy konkrétan lesz.rja a munkásságát (jó, szebben megfogalmazva, de ez volt a lényeg). És most ebből akkor biztos az következik, hogy el tudná játszani Amyt. Kezdjük ott, hogy szerintem annyira nem nagy érdem valakinek a stílusát utánozni. Folytassuk ott, hogy az arca szerintem annyira hasonlít Amyére, mint az enyém.
És végül: hallottatok már olyanról, hogy SZÍNÉSZET? SZÍNÉSZNŐK? Na általában ilyen színésznőnek nevezett valakiket érdemes berakni egy filmbe, mert tudod...azok esetleg még színészkedni is tudnak. Abból, hogy valaki leutánozza Amyt, miért következik az, hogy jól el tudná játszani? Szerintetek ez arról szólna, hogy Amynek milyen stílusa volt? Mert ez a csaj max azt tudná bemutatni. Köszi, ezt mindenki látta. De attól, mert lelopta a stílusát, már biztos el is tudná játszani, hogy mi ment benne végbe. Igen, biztos így lenne. Azon nem gondolkodtatok, hogy ha olyan rohadt tehetséges színésznő lenne, akkor miért abból kell megélnie, hogy valakit utánoz. Akkor miért nem lett színésznő?
Nem igaz, hogy ennyire...húú nem is tudom milyen jelzőt kéne mondanom azokra, akik így gondolkodnak. Stílust utánozni szerintem bárki tud, színészkedni már kevésbé. Úgyhogy ez az egyik legnagyobb baromság, amit valaha hallottam. Ezt még nagyobb hülyeségnek tartom, mint magát a film ötletét. Pedig mondom, én is rossz ötletnek tartom a filmet.
Na meg a másik kedvencem, hogy megint úgy beszélnek róla egyesek, mintha halála előtt valami nevenincs senki lett volna. Hallottatok már a Grammy nevezetű díjról? Na tudjátok, ez egy ilyen zenei díj. És képzeljétek, nem szokták osztogatni és mindenkinek odadobálni. De láss csodát, Amy nyert belőle, méghozzá nem is egyet. És még sorolhatnám a díjait, de miért tenném, ha képesek vagytok ti is utánanézni? Jaa, hogy nem akartok? Hogy nem érdekel? Oké, de akkor legalább ne mondjatok már ilyen egetverő hülyeségeket, mert ezzel csak a saját tudatlanságotokat mutatjátok meg. Attól mert a felszínes idióták (és ezekszerint köztük ti is) csak a botrányairól hallottak és állandóan szidták őt, attól még igen sokan vevők voltak a zenéjére, nézzetek csak utána. Köszöntem.
(kommentárt nem kérek
)
Na meg a másik kedvencem, hogy megint úgy beszélnek róla egyesek, mintha halála előtt valami nevenincs senki lett volna. Hallottatok már a Grammy nevezetű díjról? Na tudjátok, ez egy ilyen zenei díj. És képzeljétek, nem szokták osztogatni és mindenkinek odadobálni. De láss csodát, Amy nyert belőle, méghozzá nem is egyet. És még sorolhatnám a díjait, de miért tenném, ha képesek vagytok ti is utánanézni? Jaa, hogy nem akartok? Hogy nem érdekel? Oké, de akkor legalább ne mondjatok már ilyen egetverő hülyeségeket, mert ezzel csak a saját tudatlanságotokat mutatjátok meg. Attól mert a felszínes idióták (és ezekszerint köztük ti is) csak a botrányairól hallottak és állandóan szidták őt, attól még igen sokan vevők voltak a zenéjére, nézzetek csak utána. Köszöntem.
(kommentárt nem kérek
2011. augusztus 16. 13:51
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Ha a "magyar Amy Winehouse" fogja játszani, akkor leugrok a 10.-ről!
1 felhasználónak tetszik:
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 13:54
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Toxic @ 2011.08.16. 13:51)
Ha a "magyar Amy Winehouse" fogja játszani, akkor leugrok a 10.-ről!
Magyarnak nincs esélye egy ekkorának ígérkező hollywoodi filmben, ez tuti biztos
Phew, megmentettem az életedet, megvolt a mai napi jócselekedet
2011. augusztus 16. 14:05
|
|
psawyer3823új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 158380 offline
|
Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle. A megemlékezést megérdemli, de gáz az, hogy ennek a filmnek haszon szaga van..:/
2011. augusztus 16. 14:25
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
engem végül is érdekelne, de nem hiszem, h ezt a hírt olyan komolyan kéne venni mert hát, -"Egy ismeretlen forrás így nyilatkozott" -"mondta egy amerikai bennfentes"
ezek már önmagukért beszélnek, általában ezekből nem lesz semmi, csak valaki "egy ismeretlen bennfentes" agyszüleménye!
ezek már önmagukért beszélnek, általában ezekből nem lesz semmi, csak valaki "egy ismeretlen bennfentes" agyszüleménye!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.