Film készül Amy Winehouse életéből
2011. augusztus 16. 12:54
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ezt várták..a mása most biztos nagyon örül
2011. augusztus 16. 12:56
Ez szánalmas,hogy egy ilyen énekesnő halálából ekkora hasznot akarnak húzni...-.-
1 felhasználónak tetszik:
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 12:58
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
iloveu2
HeyCassie: nem, én is.
Szegény Amy-t hagyják már nyugodni békében ! igaz
HeyCassie: nem, én is.
Szegény Amy-t hagyják már nyugodni békében ! igaz
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 13:03
még csak most halt meg de nem hagyják békében nyugodni és valahogy úgy érzem,hogy ez a film nem a tiszteletére lenne hanem azért,hogy minél több pénzt kapjanak..
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 13:05
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
De minek?:S Tök fölösleges.Ebből is csak pénzt akarnak csinálni. Amúgy meg Amy szerintem akkora sztár azért nem volt, hogy film készüljön róla...Legtöbbször csak a botrányairól hallottunk.
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 13:10
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Bakker volt 2 lemeze, de azét nem volt egy nagy kunszt, és mindenki seggre esik tőle, meg pénzt akarnak csinálni mindenből, ez gusztustalan.
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 13:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Na, ez .. Apjának lennék, azonnal visszamondanám a dolgot. Na ne már. Nem elég, hogy Hollyweird mindenre ráteszi a mancsát, most még ez is. Eddig úgy szólt a közmondás, hogy arra, ami mozog, mostmár ez sem igaz. Semmi jót nem látok ebben, főleg ha nagy lenne rá az érdeklődés és betuszkolnák ide .. nem is tudom, hogy kit pl Kristen Stewartot, ő kinézetre megfelelne, énekelni ugyan nem tud tudtommal, de mindegy az, egy nagy hollywoodi filmben ilyen színvonal is megfelel. Szegény Amy, éltében a lesifotósok, haltában meg a filmesek nem hagyják békén. Ez már tényleg undorító, ennyit a hollywoodi filmiparról.
Számítottam erre a lépésre, de Szombaton még úgy olvastam valahol, hogy az apját is fel akarják keresni ez ügyben, áldását kérve a projektre.
Számítottam erre a lépésre, de Szombaton még úgy olvastam valahol, hogy az apját is fel akarják keresni ez ügyben, áldását kérve a projektre.
janet7
2011. augusztus 16. 13:20
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Ez az ötlet már a halála után pár nappal felmerült!És én is a magyar csajszit javasolnám a szerepre,a nevét sajnos nem tudom:)
2011. augusztus 16. 13:21
|
|
Nikee98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 596 Csatolások: 0 Azonosító: 130049 offline
|
A magyar Amyre gondolsz??
Idézet (Czuppon Mónika @ 2011.08.16. 13:20)
Ez az ötlet már a halála után pár nappal felmerült!És én is a magyar csajszit javasolnám a szerepre,a nevét sajnos nem tudom:)
2011. augusztus 16. 13:23
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Minek kell mindenből pénzt csinálni manapság? Hagyják már Amyt, film nélkül is emlékezni fogunk rá!
mutyafangirl19
Ez undorító.
Hollywood most felfigyelt az énekesnő rövid, ám botrányokkal teli életére, és azt tervezik, hogy megfilmesítik. - csak én érzem ebben a mondatban a pénzéhséget? Addig nem figyeltek fel rá, míg élt?
Hollywood most felfigyelt az énekesnő rövid, ám botrányokkal teli életére, és azt tervezik, hogy megfilmesítik. - csak én érzem ebben a mondatban a pénzéhséget? Addig nem figyeltek fel rá, míg élt?
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (rocknroller @ 2011.08.16. 13:10)
Bakker volt 2 lemeze, de azét nem volt egy nagy kunszt, és mindenki seggre esik tőle, meg pénzt akarnak csinálni mindenből, ez gusztustalan.
Amerikában nagy szám volt. Anno Eminem is kigúnyolta a videóklipjében és Cindy Crawford Amy-nek öltözött egy halloweeni buliban. Sokan nem ismerték (és nem szerették) a lemezeit, de mint celebritást, ők is ismerték, pont itt a baj.
|
|
VampireLexiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 158203 offline
|
érdekes...100 h megnézem,mert szeretem Amy-t,de most azt mutatnák be hogyan drogozott meg ivott a végtelenségig?
mutyafangirl19
2011. augusztus 16. 13:25
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Szegény Amy...
Látszik hogy a pénz eluralkodott ezen a világon, már egy halottat sem tisztelnek. Csak pénzt akarnak csinálni belőle. Jó szöveg ez a megemlékezés kár hogy nem veszik be az emberek. Nem vagyok és nem is voltam Amy rajongó, de hogyha ennyire nem tisztelik az emlékét akkor kiállok mellette. Hiszen ő is ember volt, nem egy tárgy amiből pénzt lehet csinálni! Sajnálom hogy nem tud békében nyugodni és szánalmasnak tartom azt/azokat az embert/embereket akik pénzt akarnak csinálni a halálából. Az ilyen már több is mint szánalmas.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.