Starity

Daniel Gillies - "LOVE": Cirque du Soleil Celebrates the Musical Legacy of The Beatles (2006.06.30.)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 16. 00:20 #1
- törölt felhasználó -    
beer.gif beer.gif beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, Abby_666
2011. augusztus 16. 00:37 #2
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Miley-fan09, hát nem ide akartam írni, hanem üzenetet küldeni, de mivel nem tudok se privátot írni neked, se az üzenőfaladra...így muszáj ide írnom rolleyes.gif
Nem akarok beleszólni, és nagyon-nagyon köszönöm a Daniel Gillies képeket, végig is tetszikeltem a topikokat meghajolo.gif de jó lenne Rachel Leigh Cookot is csatolni, ha már a felesége és a legtöbb képen rajta van. wink.gif Így az ő rajongói is megtalálják majd a topikokat, valamint talán Danielre is rátalálnak így többen smileeee.gif Ritka kincseket találtál, ahogy nézem, mert eddig alig volt itt róla kép, úgyhogy még egyszer köszönet meghajolo.gif Gondoltam, magad akarnád ezt intéztetni, ezért írtam volna biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Miley-fan09
2011. augusztus 16. 00:39 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.08.16. 00:37)
Miley-fan09, hát nem ide akartam írni, hanem üzenetet küldeni, de mivel nem tudok se privátot írni neked, se az üzenőfaladra...így muszáj ide írnom rolleyes.gif 
Nem akarok beleszólni, és nagyon-nagyon köszönöm a Daniel Gillies képeket, végig is tetszikeltem a topikokat meghajolo.gif de jó lenne Rachel Leigh Cookot is csatolni, ha már a felesége és a legtöbb képen rajta van. wink.gif Így az ő rajongói is megtalálják majd a topikokat, valamint talán Danielre is rátalálnak így többen smileeee.gif Ritka kincseket találtál, ahogy nézem, mert eddig alig volt itt róla kép, úgyhogy még egyszer köszönet meghajolo.gif Gondoltam, magad akarnád ezt intéztetni, ezért írtam volna biggrin.gif

bocsi,nem ismertem őt és nem volt ott a neve blush.gif
de köszi,hogy szóltál wink.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2012. február 12. 07:08 #4
- törölt felhasználó -    
heart.gif
3 felhasználónak tetszik: nightfever, tvshowsworld, standoffan
2012. július 28. 03:38 #5
- törölt felhasználó -    
heart.gif
1 felhasználónak tetszik: nightfever
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!