Britney dalokkal lépnek fel a Disney lányok?
2011. augusztus 16. 12:45
biztosan demi és miley szuper lesz, selena meg majd csak elplaybackel valahogy
DemiMiley
2011. augusztus 16. 12:51
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
itsmedemz
Kedvelem Britney régi dalait, viszont számomra a Glee-s feldolgozások mindent visznek. Nekem Lea Michele kell a Baby One More Time-hoz, Heather Morris az I'm Slave 4 you-hoz és a Glee-s csapat a Toxichoz. Engem kicsit sem izgat a Dizni-gyártmányok ugrálása, egyedül Demi az, akire kíváncsi vagyok.
Teljesen egyetértek
Kedvelem Britney régi dalait, viszont számomra a Glee-s feldolgozások mindent visznek. Nekem Lea Michele kell a Baby One More Time-hoz, Heather Morris az I'm Slave 4 you-hoz és a Glee-s csapat a Toxichoz. Engem kicsit sem izgat a Dizni-gyártmányok ugrálása, egyedül Demi az, akire kíváncsi vagyok.
Teljesen egyetértek
2011. augusztus 16. 12:57
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Hát...hajrá!!
2011. augusztus 16. 13:21
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Kíváncsian várom!
2011. augusztus 16. 13:43
már várom
biztos nagyon jó lesz
neekem amit Selena fog énekelni a Baby One More Time tetszik a legjobban
2011. augusztus 16. 13:45
|
funmilesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 157069 offline
|
hajrá Demi és Miley biztosan szuperek lesztek és lesöpritek Selenát,mert ö sehol sincs hozzájuk képest élöben semmi hangja!!!ja és Miley a színpadon nemcsak jól énekel de táncol is!!!! selenát soha nem láttam éneklés közben táncolni mivel ha nem táncol is alig tud énekelni..ja és misssha az a videó selenárol amikor britneyt "énekel" csak playbackel
2011. augusztus 16. 13:46
Nem rossz,és remélem Selena nem fogja elrontani, mert mostanában elég pocsék szokott lenni a hangja. Miley-ban és Demi-ben viszont bízom, mert csodálatos hangjuk van!
Ez nagyon jó lesz! Alig várom az augusztus 28-át!!!(a díjátadó napját)
2011. augusztus 16. 14:00
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
An_d_a
Pont leírtad a lényeget,ez egy fórum és számomra ostobaság amit írtál.Elég unalmas hidd el az is h a Selenás híreknél állandóan az utálkozó komentek vannak olyanoktól akiket elvileg NEM ÉRDEKEL Selena, akik UTÁLJÁK őt.Ez egy fórum ami hírességekről szól de lassan már beszélni sem lehet más fanokkal mert jönnek az utálkozó trollok és állandóan beleszólnak.(ez most NEM feltétlen Neked szól)Megelégeltem ezt és egyre visszaírtam ez Te voltál.Igazából ennyi.Más részről nekem meg kb Mileyról van az véleményem ami Neked (nektek) Selenáról, én őt tartom egy tehetségtelen embernek akit apuci betett az üzletbe mindemellett még vergődik is mint egy partra vetett hal h neki milyen rossz h híres.Sajnálnám ha egy Britney-nek szóló tisztelgésen ő csinálna vmit mert a szememben érdemtelen rá.
Pont leírtad a lényeget,ez egy fórum és számomra ostobaság amit írtál.Elég unalmas hidd el az is h a Selenás híreknél állandóan az utálkozó komentek vannak olyanoktól akiket elvileg NEM ÉRDEKEL Selena, akik UTÁLJÁK őt.Ez egy fórum ami hírességekről szól de lassan már beszélni sem lehet más fanokkal mert jönnek az utálkozó trollok és állandóan beleszólnak.(ez most NEM feltétlen Neked szól)Megelégeltem ezt és egyre visszaírtam ez Te voltál.Igazából ennyi.Más részről nekem meg kb Mileyról van az véleményem ami Neked (nektek) Selenáról, én őt tartom egy tehetségtelen embernek akit apuci betett az üzletbe mindemellett még vergődik is mint egy partra vetett hal h neki milyen rossz h híres.Sajnálnám ha egy Britney-nek szóló tisztelgésen ő csinálna vmit mert a szememben érdemtelen rá.
2011. augusztus 16. 14:05
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Uhh, Demi és Miley biztosan hallgathatót nyújt majd,de selena T.T
2011. augusztus 16. 14:11
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jajj ez nagyon menőőő lesz. alig várom.... nekem hármójuk közül Miley a kedvencem de a többieket is nagyon szeretem.... biztos nagyon jók lesznek.... alig várom már hogy láthassam őket együtt is és rem. hogy Miley és Selena kicsit elhülyülnek mert jó volna ha nem kéne azt hallanom a Miley vagy Selena fanoktól hogy másik milyen rossz....:S
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: